Få udlejningsbiler til alle formål hos Autokonzept

Vi gør vores bedste for, at du kan finde så mange biltyper som mulig på et sted. Derfor har vi udlejningsbiler, der passer til mange forskellige behov, og du har altid mulighed for at leje vores biler lige så længe, det passer dig. Når du lejer en bil hos os, får du altid gratis kilometer med i prisen, så du kan få lidt mere frihed på vejen. Hvilke forskellige biltyper til udlejning, kan du blandt andet finde hos os?

Få en billig udlejningsbil til hverdagens gøremål

Hvis du leder efter en god og nem bil til hverdagen, har vi mange forskellige personbiler og MPV’er, du kan vælge mellem. Vi tilbyder altid billig billeje af både store og små personbiler, så du altid kan få en bil, der passer til dig selv eller din familie. Du kan altid filtrere din søgning på udlejningsbiler, så du er sikker på at få det udstyr, du behøver. Du kan for eksempel sortere i biler med aircondition, automatgear eller sædevarme.

Læs mere om leje af personbil >>

Hos os kan du leje en varevogn til privat og erhverv

Hvis du har brug for at transportere meget gods, er en varevogn det perfekte valg. En varevogn har meget plads bagi, og uanset om du skal bruge en varevogn til privat eller erhverv, har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige modeller hos os. Hvis du vil vide mere om udlejning af blandt andet varevogne, kan du læse vores handelsbetingelser her.

Læs mere om leje af varevogn >>

Lej en flyttebil til din næste flytning

Hvis du har brug for en bil i forbindelse med flytning, kan du hos mange af vores forhandlere også finde et udvalg af flyttebiler. Det gode ved flyttebiler er, at de er specielt designet til at holde meget oppakning, hvilket gør flyttebiler bedre end eksempelvis varevogne, når det kommer til flytning af eksempelvis møbler.

Læs mere om leje af flyttebil >>

Få en minibus til ferien eller roadtrippet

Der kan være mange gode grund til, at det kan være fordelagtigt at tage bilen frem for flyet, når du skal på ferie. Der er både økonomiske og miljømæssige fordele, og jo flere personer i er, jo bedre mening giver det. Hvis du skal på ferie eller roadtrip med mange personer på samme tid, kan en minibus være et rigtig godt bud. Det gode ved minibusser er, at de er designet til at give meget plads til mange passagerer, og i kan derfor være sikre på, at i får en fed og behagelig oplevelse med jeres udlejningsbil.

Læs mere om leje af minibus >>

Få flere forskellige trailere til udlejning hos os

Hvis du har glæde af en af vores forskellige udlejningsbiler, er der mange situationer, hvor det kan være relevant at have en trailer. Du kan bruge en trailer, hvis du skal afhente et møbel, du har købt, eller hvis du eksempelvis skal på genbrugspladsen med affald. Hos os finder du både åbne trailere, lukkede trailere og autotrailere.

Læs mere om leje af trailer >>

Der kan være mange fordele ved en udlejningsbil

Der kan være mange fordele ved at bruge en udlejningsbil, og for mange kan det være den bedste mulighed. Der er fordele ved både kort- og langtidsleje, og i flere situationer kan det også være et bedre alternativ end eksempelvis leasing.

 

Hvilke fordele kan der blandt andet være ved en udlejningsbil?

  • Det er yderst fleksibelt, og du betaler kun for den periode, du lejer bilen.
  • Du får gratis kilometer med i prisen.
  • Du har mulighed for at vælge mellem mange forskellige biler.
  • Det er billigere end at anskaffe sig en bil, hvis du kun skal bruge en bil i en kort periode.

 

Lej bil                   Lej MPV                    Lej minibus   

Når du lejer en bil hos os, vil der altid medfølge en kaskoforsikring til de mest populære biltyper. På den måde kan du være sikker på, at dit eget sikkerhedsselskab ikke bliver berørt. Desuden får du basis vejhjælp med som en del af forsikringen.

Hvis du ønsker en ekstra forsikring af din udlejningsbil, har du altid mulighed for at tilkøbe en af vores forskellige tryghedspakker. Vi har skræddersyet forskellige tryghedspakker i dig, der alle varierer i pris, så du altid har mulighed for at vælge en pakke, der er indenfor dit budget.

 

Hvis du har spørgsmål til udlejningsbiler, tryghedspakker eller andet, kan du altid kontakte vores kundeservice.

 

Lej varevogn                Lej flyttebil                 Lej Trailer