Billig biludlejning i Aarhus

TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato
TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato

Nem og tryg billeje i Århus

Du kan leje en bil i Århus med trygheden i top hos Autokonzept. Vi har gjort det nemt og hurtigt at se, hvilke biler, der står til rådighed for dig i Århus, men også i resten af landet. Du kan nemlig lynhurtigt danne dig et overblik over, hvilke biler vi kan tilbyde dig med hjælp fra vores filterfunktion. Her kan du vælge den eller de biltyper, du gerne vil se, og i hvor lang tid du gerne vil leje den. Så viser vi dig alle de biler, som står til rådighed for dig til at leje i området.

Vores forhandlere og værksteder er alle utroligt dygtige, og vi går meget højt op i god kvalitet og et højt serviceniveau. Derfor kan du forvente en bil, der fungerer, og som er blevet korrekt serviceret, så du kan være tryg i at køre rundt i den. 


Derudover tilbyder vi ekstra tryg biludlejning i Århus. I alle vores biludlejninger får du en kaskoforsikring med, hvori der indgår basis vejhjælp, så du kan få den hjælp, du har brug for, hvis uheldet skulle være ude og bilen ikke længere gider at køre. Derudover har du som udgangspunkt en lav selvrisiko. Vil tilbyder dog tryghedspakker, som indeholder udvidet vejhjælp og en endnu lavere selvrisiko. Du kan læse alt om vores tryghedspakker her.

 

Lej en bil i Århus til dit behov

Hos Autokonzept tilbyder vi nem og tryg biludlejning i Århus. Vi har et stort udvalg af personbiler, varevogne, flyttebiler og stationscars. Du kan altså finde billig leje af enhver biltype, der alle tjener forskellige behov. Hvad end du skal en tur på stranden med vennerne, eller du skal på en familietur hos bedsteforældrene, har vi en bil til dig. Vi tilbyder:

 • Billig leje af varevogne
 • Billig leje af flyttebiler
 • Billig leje af MPV'er og minibusser 
 • Billig leje af personbiler

Skal du leje en bil til en tur sydpå, har du også mulighed for det. Vores minibusser passer perfekt til en tur på skiferie, hvor du gerne vil have alt dit skiudstyr med. 

Skal du på sommerferie med venner og familie, har vi også en stor personbil eller en stationcar, der er som skræddersyet til dette. Det er altså kun fantasien, der sætter grænser - uanset hvad, har vi bilen til dig. Du kan finde en bil, der passer til dit behov øverst på siden eller ved at klikke her.


Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre dine muligheder for billeje i Århus. Hvis du skal bruge en bil i en længere periode, tilbyder vi også det, som vi kalder for mini-lease. Læs mere om mini-leasing.

Oplev Århus med en lejebil

Hvis du ikke selv har en bil, og du er flyttet til Århus fra en anden by, er den nemmeste måde, hvorpå du kan få set den skønne by med en bil. Du kan hurtigt komme frem og tilbage mellem de forskellige seværdigheder, og mister altså ikke tid ved at vente på bussen eller letbanen. 

Smilets by har mange seværdigheder at byde på, og hvis du vil se det hele, bliver det svært at nå på gåben, på cyklen eller med offentlig transport. Det er altid sjovest at opleve seværdigheder med venner eller familie, og med vores i forvejen lave priser, kan du billigt få set byen ved at splitte billejen.

Vi har her samlet nogle forslag til seværdigheder, vi mener er værd at se i Århus.

 • ARoS Art Museum
 • Den Gamle By
 • Tivoli Friheden
 • Århus Domkirke
 • Marselisborg Slot
 • Viking Museum
 • Og hvis sommeren er over os, er Tangkrogen et godt bud på en sandstrand.

Seriøse forhandlere og værksteder

Hos Autokonzept vil vi, som nævnt tidligere, kun tilbyde vores kunder det bedste af det bedste, og derfor udvælger vi nøje vores forhandlere og værksteder. Du kan dermed forvente at leje biler i tip top stand, som er blevet serviceret af professionelle fagfolk, inden du kører fra forhandleren med bilen.

Mød professionel service her

Vi bestræber os altid efter at yde den bedste service til alle vores kunder, så du får en god oplevelse ved at leje din bil gennem os. Derfor tilbyder vi ekstra kilometer, til når du skal ud på de længere ture, og gratis rådgivning, til når tvivlen rammer dig. Når du leder efter biludlejning i Århus, er Autokonzept altså et godt valg - hvis du ikke tror på os, kan du læse alle vores anmeldelser fra glade kunder.

Billig billeje århus

Find en bil nær dig i Århus

Lej en bil i Århus nær dig hos Autokonzept. Med vores store udvalg af forhandlere og værksteder landet over, har vi altid en bil tæt på dig - også i Århus. Bor du i den sydlige del af Århus, kan du også tage et kig på vores udvalg af lejebiler i Viby her. Vi garanterer høj service og en lækker bil.

Spørgsmål? Kontakt os

Sidder du inde med nogle spørgsmål, som du godt kunne tænke dig svar på? Så kan du altid sende os en mail på kundeservice@autokonzept.dk eller ringe til os på 70 60 60 29 inden for kundeservice åbningstider. Du kan finde åbningstider og mere information om kundeservice her.