Du har mange valgmuligheder, når du lejer en seks personer bil hos os

Vi har flere forskellige biltyper, der kan rumme seks personer, så det er helt op til dig, hvilken en du ønsker. Hvis du for eksempel skal på ferie, kan det være rart at køre i en bil, hvor i hver især får lidt mere plads. Hvis du blot skal bruge en bil til en hverdag, hvor du har behov for at transportere mange personer til samme tid, finder du det også her.

 

Hvilke biltyper har vi blandt andet, der kan rumme seks personer?

Hvis du skal bruge en god og rummelig lejebil til hverdagen, kan vi varmt anbefale en MPV. Forkortelsen betyder multi purpose vehicle, og det er en slags hybrid mellem en almindelig personbil og en minibus. På den måde får du en bil, der føles som en almindelig personbil, men du får også pladsen der er brug for, hvis du for eksempel har brug for en bil til seks personer.

Hos os kan du leje seks personers biler i hele landet

Vi bestræber os altid på, at det skal være nemt at leje en seks personers bil. Både når det kommer til afhentning og aflevering, men også når det kommer til lokationer, hvor du kan finde en lejebil. Derfor har vi selvfølgelig forhandlere i hele landet, så du altid har en Autokonzept Biludlejning tæt på dig. Vi er til stede fra det nordlige Jylland til toppen af Sjælland, så du ikke skal flytte dig selv langt for at få adgang til en fed lejebil.

 

Hvor kan du blandt andet leje en seks personers bil med Autokonzept?

Vi er til stede i både mindre og store byer, så du skal ikke være bange for, at vi ikke er tæt på dig, bare fordi du ikke bor i storbyen. Alle vores forhandlere er autoriserede indenfor bilindustrien, og du kan derfor være sikker på, at du altid vil få en service, der er yderst professionel - uanset hvilken forhandler du besøger.

Køb en tryghedspakke, når du lejer en bil til seks personer

Hos Autokonzept er sikkerhed altid i højsædet. Derfor kan du altid være sikker på, at vores biler er nysynet og klar til at komme på vejen med det samme. Når du lejer en seks personers bil hos os, får du en kaskoforsikring med i prisen, der sørger for, at dit eget forsikringsselskab ikke skal hæfte, hvis der sker et uheld i lejeperioden.

 

Hvis du ønsker mere sikring i forbindelse med din lejebil, har du altid mulighed for at tilkøbe en af vores forskellige tryghedspakker. Der findes flere forskellige niveauer af tryghedspakker, så du har frihed til at vælge den pakke, der passer bedst til din situation.

 

I tryghedspakkerne får du blandt andet udvidet vejhjælp og nedsat selvrisiko, så du ikke skal tænke på at betale en masse penge, hvis der forekommer et uheld. Du kan læse mere om forsikringer, tryghedspakker og lejebiler under vores handelsbetingelser.

Lej en seks personers bil til en familieferie

Der kan være mange gode grunde til at tage bilen frem for flyet, når du skal på ferie, og en seks personers bil er perfekt til en familieferie eller en udvidet ferie med vennerne. I en seks personers bil har i alle sammen mulighed for at snakke sammen under køreturen, og i behøver heller ikke at leje en bil, hvis i skal køre rundt til forskellige attraktioner under jeres ferie. Kort sagt giver det jer bare mere frihed at leje en seks personers bil.

En seks personers bil er også perfekt til et roadtrip. Med seks personer har i mulighed for at skifte chauffør ofte, så ingen bliver trætte af at køre. Desuden vil der både være god benplads og plads til bagage i bilen. Det eneste det kræver er bare, at i finder jeres næste lejebil hos os og kommer hurtigt afsted. Hvis der opstår spørgsmål undervejs, sidder vi selvfølgelig klar med en hjælpende hånd. I kan både skrive, ringe og chatte med vores kundeservice, der hjælper jer med både stort og småt.