Lej en syv personers bil alle formål

Står du og skal på sommerferie med en gruppe venner, din familie eller begge dele? Hvis der skal være plads til alle i samme bil, kan du altid leje en syv personers bil hos os. Vi har mange forskellige biltyper, så du kan vælge den løsning, der passer bedst til dig.

 Hvilke biltyper kan du blandt andet leje til syv personer hos Autokonzept?

Hvis du har brug for en praktisk løsning med meget plads, er en minibus et godt bud. En minibus er specielt designet til at fragte mange mennesker og meget bagage, så du kan altid være sikker på, at der er både benplads og plads til oppakning. Prisen for at leje minibusser varierer fra forhandler til forhandler, så hvis du er interesseret i at leje en minibus, bedes du kontakte din nærmeste Autokonzept.

Vi arbejder altid med autoriserede forhandlere

Når du lejer en syv personers bil hos os, kan du altid være sikker på, at forhandlerne er veluddannede og autoriserede indenfor bilbranchen. Vi sætter altid krav til vores samarbejdspartnere, så du er sikker på at få god service og høj faglighed. Du skal derfor aldrig være bange for at spørge din lokale Autokonzept til råds

Vi gør det nemt at leje en syv personers bil

For mange kan det være en uoverskuelig proces at leje en bil. Derfor har vi sørget for at gøre det så nemt som muligt. Du kan altid leje en bil direkte over vores hjemmeside, og det kan gøres med få klik. Du har mulighed for at sortere i de forskellige biltyper, og du kan endda sortere efter ekstraudstyr som for eksempel tagboks eller navigationsanlæg. Når du skal afhente og aflevere din bil, kan du altid være sikker på,

at der findes en Autokonzept tæt på dig. Vi er til stede i byer over hele Danmark, så du aldrig skal transportere dig selv langt for at få adgang til din nye lejebil. Uanset om du skal leje en syv personers bil eller en lille bybil, kan du altid regne med, at vores forhandlere over hele landet har et udvalg af flere forskellige biltyper, så du hurtigt kan komme på vejen.

Lej en syv personers bil, og tilkøb en tryghedspakke for ekstra sikkerhed

Når du lejer hos os, er sikkerhed altid en høj prioritet - både hvad angår din sikkerhed i forbindelse med kørsel men og din økonomiske sikkerhed. Derfor medfølger der en kaskoforsikring på de mest almindelige biltyper, så din egen forsikring ikke skal hæfte, hvis uheldet er ude.

Hvis du ønsker yderligere sikkerhed, når du lejer en syv personers bil, er en tryghedspakke den perfekte løsning. Vores forskellige tryghedspakker indeholder blandt andet mulighed for udvidet vejhjælp og nedsat selvrisiko. Vores forskellige pakker varierer i niveauer og priser, så du kan vælge en løsning, der passer til dit budget. Du kan læse meget mere om forsikring og tryghedspakker under vores handelsbetingelser.

Kør mange mennesker på ferie i en syv personers bil

En syv personers bil er god til mange formål, men den kan især være nyttig, hvis du overvejer at tage bilen på ferie. Hvis I skal syv eller flere personer afsted, kan det for det første være en økonomisk løsning, da i ikke behøver flere biler på samme tid. Det kan samtidig være rart, at alle er samlet i samme bil, og du kan også være sikker på, at der eksempelvis er mere plads i en minibus, end der er i en almindelig personbil. Både MPV’er og minibusser er også ideelle køretøjer til roadtrips, da du har mulighed for at have meget bagage med.

Hvis du planlægger at køre til udlandet, skal du lave en skriftlig aftale med din nærmeste Autokonzept. Der gælder forskellige regler inden- og udenfor EU, så det er altid en god idé at spørge din forhandler til råds, hvis du er i tvivl.

Hvis du har mere generelle spørgsmål til eksempelvis hjemmeside, betaling eller noget helt tredje, kan du altid hive fat i vores kundeservice, som kan kontakte via mail, telefon eller chat.