Udlejning af autotrailer

Vi har hos AutoKonzept et stort udvalg af robuste autotrailere til billig udlejning. Hos AutoKonzept er du altid sikker på, at du kan leje en autotrailer til netop dit behov.

Hvilken autotrailer du vælger, handler om dit behov og din situation. Skal du transportere en større bil? En varevogn? eller noget helt tredje? Uanset hvad tilbyder vi nem udlejning af autotrailer til en fast lav pris. Vi kan desuden hjælpe dig med at vurdere, hvilken trailer der er bedst og billigst modsvarer dit behov. Med udlejning hos os kan du blandt andet se frem til at:

  • Leje en solid og billig trailer, så længe du har lyst
  • Køre lige så langt med traileren, som du har lyst
  • Få grundig vejledning, så du låner en trailer til netop din bil
  • Leje hele pakken med både en god trailer og en sikker bil

Mulighederne for at gøre din dag nemmere er med andre ord mange. Så snart du har udlejning af autotrailer på plads, er du klar til at flytte haveaffald eller et helt hjem, som forhåbentlig kan blive lidt nemmere. Læs mere om leje af autotrailer her.

Oplev fordelene ved at leje frem for at købe

Har du overvejet at købe en autotrailer i stedet for at leje? Det kan være fristende at have din egen trailer, hvis du ved, at du for eksempel skal bruge den på daglig basis til mange ensartede opgaver. Det er dog langtfra alle personer, der har brug for en autotrailer på daglig basis. 

Så hvorfor ikke leje en autotrailer hos AutoKonzept? Generelt kan du finde udlejning af autotrailere i mange forskellige prisklasser. Prisen afhænger oftest af, om det en ny autotrailer, om den er brugt og autotrailerens nuværende stand. Køb af nye autotrailere kan koste op til flere tusinde kroner. 

Når du lejer en autotrailer hos AutoKonzept, skal du heller ikke bekymre dig om førstegangsydelse, finansiering og vedligeholdelse af din autotrailer. Du skal blot afhente din trailer ved en af vores mange afhentningssteder og bagefter suse afsted. Du har dermed mange fordele ved at leje en autotrailer hos os.

Hvad skal du være opmærksom på med en trailer?

Det er simpelt at leje en autotrailer hos AutoKonzept. Der er dog et par råd, som er gode at huske på, og som kan gøre din dag lidt nemmere og mere tryg. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, hvilket kørekort du har, hvor meget du skal transportere og lignende. 

Herunder kan du læse nogle af de vigtigste overvejelser, du bør tjekke, inden du spænder traileren fast til bilen. 

  • Ved leje af autotrailer skal du være sikker på, at din bil kan klare den belastning, din autotrailer og godset giver. De oplysninger kan du se i bilens registreringsattest.
  • Når du skal leje en autotrailer, skal du være sikker på, at du har det rigtige kørekort. Som udgangspunkt må alle med kørekort (B) køre med en totalvægt op til 750 kg (hvis din bil må trække det).

Vær også opmærksom på de betingelser og forpligtelser, der følger med, når du vil leje. Du kan læse vores handelsbetingelser her, hvor alt praktisk information står beskrevet.

 

Er uheldet ude? Sådan gør du

Det kan ske for enhver, at bilen løber tør for brændstof, sidder fast eller at du sågar kommer til at låse dig ude. Hvis du ønsker at leje en god bil til din autotrailer, har du mulighed for at få nedsat selvrisiko og udvidet vejhjælp med i prisen. 

Ved leje af bil hos AutoKonzept er du altid sikret en basis kaskoforsikring og basis vejhjælp. Hvis du laver en skade på bilen, er du også sikret med en selvrisiko. Hindrer bilens mekaniske system dig i at køre videre, kan du også få glæde af en basis vejhjælp, så du hurtigt kan komme på farten igen.

Du har naturligvis også mulighed for at købe en udvidet

kaskoforsikring samt udvidet vejhjælp. Vi ved, at uheld kan ske for enhver, og derfor ønsker vi, at du er bedst muligt forsikret. Find vores gode tryghedspakker i forskellige prisklasser med forskellige fordele.

Det er ikke alle vores afhentningssteder, som har mulighed for at tilbyde alle pakker. Dine muligheder for hjælp afhænger ligeledes af, hvilken biltype du vælger til din autotrailer. Kontakt en af vores mange, pålidelige afhentningssteder nær dig. Vi står til tjeneste, uanset om du i Vestjylland, i Nordjylland eller på Sjælland.