Lej en bil i Aalborg Lufthavn

TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato
TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato

LAND OG KØR!

Kommer du flyvende til Aalborg Lufthavn, og har du brug for en billig og god lejebil, når din fødder rammer den faste jord? Så kan du leje en bil igennem os, der står og venter på dig, når du lander.

AutoKonzept Biludlejning Aabybro sørger for, at du kan hente og levere din lejebil i lufthavnen mod et tillægsgebyr. Det gør, at din rejse begynder og slutter så let, som det nu er muligt, og at du ikke behøver at slæbe din kuffert unødvendige meter.

Hvis du gerne vil hente bilen selv og dermed undgå tillægsydelsen, så kører bus 12 fra lufthavnen og lige til døren.

Der er en lang række fordele ved at booke en lejebil ved Aalborg lufthavn. For at nævne et par:

  • Du kan springe de lange køer over og bare sætte dig direkte ind i bilen og køre afsted.
  • Du er ikke afhængig af, om der nu er plads til dig og alle dine tasker (og børn) i toget eller bussen.
  • Du er på forhånd sikret den bil, du har brug for.
  • Du kan køre direkte fra lufthavnen og på eventyr!

Gør rejsen let med en lejebil

Vi gør biludlejning til en leg for dig. Når du rejser, har du for det meste rigeligt at se til. Din bagage, dit pas, din computer, dine rejseplaner – måske dine børn og alle de pakkenelliker, der følger med sådanne: klapvogn, højstol, autostol, de 23 yndlingsbamser og de 3 sutter, der bare ikke må blive væk. I den ligning har du ikke brug for en ekstra ubekendt faktor, så hvorfor ikke sørge for at bilen holder og venter på dig, når du ankommer?

Hvis du bestiller din bil hos os, undgår du lange køer og kan køre afsted med det samme. Du lejer bilen hjemmefra og ved, hvad der står og venter på dig, når flyets landingsstel kysser landingsbanen. Sultne og trætte børn er sjældent en god kombination med offentlig transport, lange køer ved bilskrankerne eller ventetid på en dyr taxa.

 

Find din lejebil lige her

Oplev Aalborg i en lejebil

AutoKonzept Biludlejning kan hjælpe dig med at gøre din tur til Aalborg så let og sjov som muligt. Om der er tale om en forretningstur eller en byferie, så er det dejligt let at kunne springe ind i en bil og ikke være afhængig af offentlige transportmidler.

Aalborg byder på gastronomiske oplevelser, kulturelle indspark og attraktioner, der bare må opleves. Besøg Museum of Modern Art og få dit kulturelle barometer til at ringe, oplev det alsidige dyreliv i Aalborg Zoo eller mærk historiens vingesus med et besøg på Lindholm Høje. Mulighederne er mange og bliver kun flere, når du udvider din radius ved at opgradere dine ben til fire hjul.  

Find din lejebil lige her

Gør rejsen til en leg!

Gratis kilometer

Når du lejer din bil hos et af AutoKonzepts værksteder, får du altid 100 startkilometer med i prisen. Det betyder en god start på eventyret i Aalborg!

Mange forskellige biltyper

Du kan vælge mellem en række forskellige biler og dermed finde lige præcis den, der passer til dine behov. En personbil, hvis du rejser med din familie, en MPV, hvis den familie indeholder små børn, der er tunge på udstyr og en varevogn, hvis du har pakket hele din samling af solbriller og Anders And-blade.

Få bragt bilen - eller hent den selv

Vi sørger gerne for, at din lejebil står klar lige ved lufthavnen mod et tillægsgebyr. Hvis du foretrækker at opleve lidt af Aalborg, inden du sætter dig foran rattet, kan du også vælge at hente din lejebil selv. Du kan bare springe på bus nr. 12, der holder ved lufthavnen - den kører lige til vores dør!