Lej en billig bil hos Autokonzept

Står du i en situation, hvor du har brug for bil, kan du leje en billig bil her. Det kan være, du står og skal flytte? I så fald bliver det meget nemmere for dig, hvis du har adgang til en bil. Faktisk giver vi dig mulighed for både at leje en billig bil og en trailer, så gør dig selv en tjeneste, og benyt vores billeje - det vil spare dig for rigtig meget transporttid.

Hvis du ikke skal flytte, men bare har brug for at leje en billig bil, fordi du skal besøge din familie, på tur med vennerne - eller måske planlægger du og kæresten, at jeres næste ferie skal være kør-selv-ferie? Uanset tilfældet er du sikker på at få den billigste billeje hos os, så lej din bil billigt her, og tag på roadtrip med Autokonzept.

  • Det er hurtigt og let - efter ganske få tryk med musen eller fingeren er du kommet igennem en booking
  • Fleksibel afhentning og aflevering af lejebilen
  • Du kan leje en kassevogn den ene dag og en personbil den næste - lej en bil efter dine behov!
  • Vi tilbyder både, at du kan leje en bil i en måned, at du kan langtidsleje en bil - og at du kan leje en bil på timebasis

Lej en varevogn billigt her

Vi tilbyder også mulighed for, at du kan leje en varevogn. Her har du god plads bag i bilen, hvis du skal flytte, bare er ved at gøre hele hytten hovedrent og derfor skal have sorteret ud i gemmerne eller noget helt tredje.

Vores mange forskellige varevogne findes desuden i flere størrelser, så du kan vælge lige præcis den størrelse varevogn, der passer til den opgave, du står overfor. Der findes altså ikke den størrelse bil, trailer eller varevogn, vi ikke har. 

Heldigvis for dig har vi gjort det overskueligt at benytte vores biludlejning på trods af det store sortiment. Du indtaster bare den biltype, du skal bruge, den ønskede lejeperiode, samt hvor i landet du befinder dig. Så kan du i løbet af ingen tid danne overblik over, hvilken bil du vil leje. Lej en bil billigt lige her - helt simpelt og enkelt.

Find din næste varevogn her

Hvad skal du vide, inden du lejer bil hos Autokonzept?

Når du lejer en billig bil hos Autokonzept, får du altid en fair pris uden skjulte omkostninger. Det er nemlig vigtigt for os, at du får en god oplevelse med vores biludlejning, så du har lyst til at gøre brug af vores service igen.

Vores koncept består af, at vi har indgået aftaler med mange af landets bilforhandlere, autoværksteder og lignende. Her udbyder de enkelte steder et udvalg af billige lejebiler, som du kan leje. Vores samarbejdspartnere er udvalgt på baggrund af deres høje serviceniveau, og så selvfølgelig at de kan tilføre de nødvendige køretøjer til vores sortiment. På den måde er du altid sikret den billigste biludlejning samt god og hurtig service.

Find din bil her

Udvidet vejhjælp og nedsat selvrisiko

Hos Autokonzept er du altid dækket af vores basis vejhjælpspakke, når du lejer en billig bil. Den dækker de mest væsentlige omko

Hos Autokonzept er du altid dækket af vores basis vejhjælpspakke, når du lejer en billig bil. Den dækker de mest væsentlige omkostninger - eksempelvis hvis nu bilens mekaniske system hindrer dig i at køre. Her hos Autokonzept tilbyder vi derudover også, at du kan tilkøbe en tryghedspakke, som sikrer både dig og din økonomi.

Af forskellige tryghedspakker tilbyder vi følgende:

  • Tryghedspakke Sølv
  • Tryghedspakke Bronze

De to tryghedspakker nedsætter din selvrisiko væsentligt, og giver dig desuden enten basis eller udvidet vejhjælp. Har du mulighed for at tilkøbe en af vores tryghedspakker, vil vi anbefale dig at gøre det. Simpelthen fordi du er bedre dækket ind, hvis der nu skulle ske enten dig eller bilen noget.

Lej i dag, og kør med det samme

Vi tilbyder dig som altid hurtig service, så du kan komme af sted på farten, lige så snart du har lejet en bil. Hertil inkluderer vi altid de første 100 kilometers brændstof per dag, så du er godt dækket ind til din kommende køretur.

Lej en billig bil allerede i dag, og gør dig klar til at starte dit næste bil-eventyr nu - uanset hvor turen går hen. Find din nærmeste udlejningsforretning, og se udvalget af lejebiler - så er du godt kørende i løbet af nul komma fem.

Er der noget, du er i tvivl om eller har spørgsmål til, kan du altid kontakte vores kundeservice. Her sidder vores dygtige kollegaer klar til at besvare dine spørgsmål, hvis du går og overvejer at leje en billig bil her hos os.

Alle vores udlejningssteder er værksteder. Det betyder, at du er sikret en lejebil, der lever et liv med kyndige hænder omkring sig og derfor fungerer upåklageligt. 

Udover en lang række forskellige typer biler, kan du også finde lige præcis den model, der matcher dine behov bedst. 

Du kan leje en personbil fra 198,- pr. dag - og det er inkl. 100 startkilometer.