Biludlejning i Danmark

TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato
TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato

Lej bil i Danmark

Mange ejer ikke selv en bil, og derfor går de glip af potentielle virkelig gode oplevelser. Heldigvis er biludlejning i Danmark nemt - der er mange biludlejningsfirmaer og kvalitet og service er generelt høj, men husk at læse lejekontrakten godt igennem så du ved, hvad du skriver under på.

I moderne tid, hvor flere er blevet bevidste om miljøet, er bilferie også et godt alternativt til flyrejsen og her kan du læse om de mange muligheder, der er for at leje en bil og få uforglemmelig bilferie rundt i Danmark. 

For du behøver ikke at rejse langt for at få en fantastiske køreoplevelse – det kan du få lige her i naturskønne Danmark. Der er gode muligheder for at vælge ruter, der runder både by, skov og vand, da afstandene ikke er lange i vores lille land.

Du kan altså få et fedt roadtrip lige uden for din egen dør.

 

Autokonzept 

Hertz Danmark

PS Biludlejning Danmark  

Avis Danmark

One2move Danmark

Sixt Danmark

Europcar Danmark

Budget Danmark

 

 

 

Biludlejere i Danmark

 Autokonzept

Nem og fleksibel billeje i Danmark uden ekstra omkostninger. Autokonzept tilbyder alle typer lejebiler til skarpe priser, der sikrer dig den bedste oplevelse. Autokonzept lejer biler ud fra 15 steder i Danmark og fortsætter med at udvide. Find priser her!

Lokationer: 15 udlejningssteder i hele Danmark

Biltyper: Personbiler, varevogne, MPV, minibus & flyttebil

Anmeldelser: ★★★★ (11 anmeldelser) 

 Sixt

I 1912 startede eventyret for Sixt biludlejning og siden har virksomheden bredt sig til over 100 lande i verden og udlejer alle biltyper. Du kan leje bil i en by i et land, og aflevere den i en anden by i samme land. Find priser her!

Lokationer: 111 lande - i større byer og lufthavne

Biltyper: Personbiler, MPV, stationcar, minibusser & SUV

Anmeldelser: ★★★★★ (327 anmeldelser)

 Avis

Warren Avis åbnede i 1946 en biludlejning i Detroit. Til at starte med rådede Avis over tre biler, men i dag er Avis biludlejning i 165 lande verden over og med mere end 5000 forskellige udlejningsstationer. Det gør Avis til et af de allerstørste brands indenfor biludlejning. Find priser her!

Lokationer: 165 lande - i større byer & lufthavne

Biltyper: Personbiler, varebiler, lastvogne & minibusser

Anmeldelser: ★★★★★ (422 anmeldelser)

 Budget

Biludlejning siden 1958, først i Californien og senere hen i resten af verden. Du finder Budget i 120 lande verden over, og virksomheden beskæftiger til dagligt 24.500 ansatte, der lejer de mere end 265.000 biler ud. Budget har været i Danmark siden 1976, og søger at give deres kunder fordelagtige priser på en bred pallette af biler. Find priser her!

Lokationer: 120 lande - i større byer & lufthavne

Biltyper: Personbiler, varevogne, minibusser & stationcar

Anmeldelser: ★★★★★ (115 anmeldelser)

 Hertz

Hertz har mere end 100 års erfaring med biludlejning og udlejning af varevogne. Det er muligt at leje biler ved Hertz biludlejning i hele verden, og du vælger selv om du vil betale med det samme, eller når du afhenter bilen. Find priser her!

Lokationer: 147 lande i større byer, lufthavne & banegårde

Biltyper: Alle typer fra små biler til minibusser

Anmeldelser: ★★★★★ (442 anmeldelser) 

 PS Biludlejning

Virksomheden blev grundlagt i Horsens i 1980’erne og er siden da vokset med tre kontorer rundt om i Danmark. Den dag i dag ligger hovedkontoret i Aarhus, hvor alle biler jævnligt bliver sikkerhedstjekket. Find priser her!

Lokationer: Aarhus, København og Odense

Biltyper: Personbiler, busser, minibusser & varevogne 

Anmeldelser: ★★★★★ (40 anmeldelser)

 One2Move

One2move er et danskejet biludlejningsfirma, der i 1995 besluttede sig for at gøre op med de store og dyre biludlejningssteder. Derfor blev virksomheden grundlagt under mottoet ”Lavpris Biludlejning”. I dag udlejer one2move biler fra deres 137 udlejningsstationer. Find priser her!

Lokationer: 130 byer i Danmark

Biltyper: Personbiler, flyttebiler, minibusser, & varevogne

Anmeldelser: ★★★★ (1.094 anmeldelser) 

 Europcar

I 1949 etableres Europcar i Paris, og i dag findes der Europcar kontorer i 140 lande fordelt i hele verden. Virksomhedens vision er at levere relevante løsninger med engagement og troværdighed. Du kan vælge mellem mere end 300.000 forskellige biler i større byer og i lufthavne. Find priser her!

Lokationer: 140 lande - i større byer og lufthavne

Biltyper: Personbiler, varevogne, lastbiler, minibusser, MPV og stationcars

Anmeldelser: ★★★★★ (158 anmeldelser)

Lej bil til din ferie

Skønne Skagen

Oplev det helt fantastiske lys der har inspireret så mange kunstnere igennem tiden og har lokket danskere og udlændige til den nordligste spids af Danmark i flere hundrede år. I Skagen mødes to have og det samme gør utallige nationaliteter. Når det er sommer i Skagen, så kan man virkelig forstå, hvorfor Ancher og co. blev inspireret til noget af Danmarkshistoriens mest anerkendte kunst, og man forstår, hvorfor Skagen går fra at være en stille fiskerby i norden til en ferieby lig med Sydfrankrig.

En bil sørger for en fleksibilitet, der gør det muligt for jer at drøne rundt i resten af det nordligste Danmark. Her kan I besøge Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, tage sol på en palmestrand i Frederikshavn eller vandre i Danmarks største vandreklit Råbjerg Mile mellem Skagen og Ålbæk. Udforsk Skagen og resten af Nordjylland og planlæg jeres ferie her!

Fyn er fin

Det siger Fynboerne i hvert fald, og med en bil har I mulighed for at se det for jer selv og udforske alle dele af den lille ø midt i det Danske kongerige. På Fyn kan i opleve et hav af smukke, gamle slotte og vinke til vilde dyr fra 12 meters højde i Odense Zoo. Europas bedst bevarede vandborg, Egeskov, finder i også på Fyn. Slottet er omringet af idylliske omgivelser og en prisbelønnet have, der blandt andet rummer en stor labyrint, der kan more hele familien i mange timer.

Kører I sydpå, rammer I pludseligt Svendborg, der betegnes som øhavets hovedstad. Som navnet afslører, så ligger byen smukt i tæt forbindelse med det sydfynske øhav, der emmer af idyl og feriestemning. I Svendborg kan I fx besøge klatreparken Gorilla Park eller undersøge nogle af de fede vandsportsaktiviteter, der unægtelig hænger sammen med vand. Læs meget mere om Sydfyn lige her!

Kom længere rundt med bil

Kør tilbage i tiden …

Nærmere betegnet 70 millioner år tilbage i tiden. Ved Møns Klint - på den lille ø Møn - kan I opleve noget af den ældste natur i Danmark og samtidig noget af det smukkeste. Klinten er et besøg værd for både børn og voksne, og Geocentret, der er tilknyttet området, tilbyder spænende aktiviteter, der er lærerige og sjove på samme tid. I kan nå Møn på ca. to timer fra København, men I kan også vende bilens snude mod Vest og køre et smut til Lolland.

På Lolland kan I komme på vaskeægte safari. Knuthenborg Safaripark, der er Nordeuropas største safaripark med mere end 1.200 vilde dyr, byder jer og jeres lejebil velkommen indenfor i parken. Lige præcis her er det nemlig muligt at køre rundt i bil blandt giraffer, zebraer, løver og mange andre vilde dyr. Det må siges at sætte prikken over i’et på jeres bilferie. Få information om parken, åbningstider og andre relevante oplysninger lige her.

Kulturelle København – og omegn

København behøver ikke nærmere introduktion, men der er mere til København end indre København, og det er steder, der nemt kan nås i bil. Det er en stor oplevelse at køre nordpå af strandvejen og ende i Humlebæk, der huser det internationale anerkendte museum Louisiana. Louisiana kan byde på udstillinger af store kunstnere fra ind- og udland, og deres faste samling byder blandt andet på interessant kunst af Warhol, Picasso, Jorn og Lundstrøm.

Når I befinder jer nord for København, er det nemt at køre forbi Ordrupgaard, der har udstillet dansk og fransk kunst i absolut topklasse. En fast del af museet er placeret udenfor – det er nemlig designeren Finn Juhls hus. I huset er det muligt at opleve designerens møbler, og gæsterne kan dykke ned i Juhls tankegange og opleve designeres måde at tænke i helheder på. Finn Juhls private kunstsamling er repræsenteret i huset, og bliver flot indhyllet i det naturlige lys, der strømmer ind fra den omkringliggende have.

Lej en bil i disse andre områder