Biludlejning Fyn

TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato
TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato

Biludlejning på Fyn

På Fyn finder du et udvalg af vores dygtige udlejningssteder. Her har du mulighed for at leje både store og små personbiler, varevogn, flyttebil og en minibus med plads til hele 9 personer. Så uanset hvilken familie- eller vennekonstellation I skal ud at køre med, så kan I finde en bil til lejligheden på Fyn. 

Priserne på biludlejningen på Fyn starter helt ned under 200,- nemlig 198,- per dag. Som altid ved Autokonzept så er de første 100 km inklusiv i prisen, og I kan derfor køre til både Jylland og Sjælland og besøge familie eller bare opleve det smukke danske land.

Lejepris fra kun 198 DKK

Udlejningsted i Stenstrup

Leje af billig minibus, flyttebil og varevogn 

Billig leje af store og små personbiler

Tryghedspakke kan tilkøbes

Alle køretøjer er inkl. 100 km. per dag

Bilferie på Fyn

Weekendophold på Fyn

Fyn er kendt for sine mange slotte og herregårde, og ikke færre end 123 af slagsen er placeret på den lille ø midt i Danmark. Flere af dem tilbyder weekendophold, hvor I kan køre afsted i jeres lejebil og ikke se jer tilbage, før weekenden er slut. Det er nemt at komme langt rundt på Fyn, når man har en bil, og det er derfor muligt at besøge flere af de mange slotte, og i Egeskov kan I forsøge at finde ud af den store labyrint eller brænde krudt af i legeskoven. 

Bilferie på Fyn

Kør-selv-ferie på Fyn er dejligt nemt, når du har lejet en bil i Stenstrup. Det Sydfynske øhav er lige om hjørnet, og den smukke by Svendborg er ikke andet end en køretur på knap 20 minutter væk. På den måde kan jeres bilferie på Fyn starte i noget af det smukkeste, som det sydlige Danmark kan byde på. Kerteminde og badestrande er heller ikke langt væk, så I kan glæde de mindste i familien med en dejlig dag på stranden.  

Autokonzept: Biludlejning på Fyn

 

 

100 km inklusiv i prisen - priser startende fra kun 198,-

Service, sikkerhed og kvalitet i højsædet

Mulighed for tilvalg af tryghedspakke

Et stort udvalg af biler i Stenstrup

 

 

Billig minibus udlejning


Minibus til 9 personer

Fodboldholdet skal på tur, eller alle vennerne skal samles i sommerhuset - her vil det være oplagt at leje en minibus med plads til 9 personer, da alle dermed kan køre sammen i den samme bil. På den måde sparer I både på penge på benzin og lejepris, og de første 100 km er inklusiv i prisen, så I kan komme langt med sådan en minibus til billige penge. Så det gælder bare om at leje en minibus hos Autokonzept og hente alle dem der skal med på tur. 

 


Lej minibus til skiferien

Skiferien står for døren, og det kan være både besværligt og dyrt, hvis alt udstyret skal med i et fly. Derfor lejer flere og flere bil til skiferien, og på Fyn har I mulighed for at leje en minibus, der kan fragte både folk og udstyr sikkert til skisportstedet. Mens I er afsted, er det muligt at pakke minibussen og drøne afsted mod et andet område og på den måde få det mest optimale ud af skiferien på alle parametre.  

Lej en bil i disse andre områder