Biludlejning i Nordjylland

I Nordjylland kan du leje alt fra store og små personbiler til varevogne og flyttebiler. Vi tilbyder altid lave priser og giver de første kilometer med gratis. Vores forretninger i Nordjylland står klar til at hjælpe dig med et køretøj, som passer til lige netop dit behov. Skal du på en længere køretur, kan du selvfølgelig tilkøbe flere kilometer til en favorable pris. 

Hos os vil du altid finde:

 • Leje af billig personbiler i flere størrelser
 • Leje af billige varevogne og flyttebiler
 • Altid lave priser per døgn
 • Gratis kilometer med på farten
 • Økonomisk sikring

Udlejningssteder i Nordjylland

Vi har flere placeringer for biludlejning i Nordjylland. Du kan altid være sikker på, at der ligger en Autokonzept tæt på dig. Uanset hvilken udlejningsforretning du vælger, vil vores uddannede personale stå klar til at hjælpe dig. Vi prioriterer, at du skal opleve samme, høje service i alle vores udlejningsforretninger.

Når du benytter biludlejning i Nordjylland, er det altid muligt at hente samme dag. Hvis din ønskede lejebil allerede er udlejet, anbefaler vi, at du prøver et af de nærliggende udlejningsforretninger. Det er en god ide, at du booker i god tid for at sikre den ønskede lejebil. På denne måde er der større chance for, at din ønskede lejebil er tilgængelig.

Ønsker du at se, hvilken Autokonzept der ligger tættest på dig, kan du se en vores forhandlerliste lige her.

Vores udvalg af lejebiler i Nordjylland

Når du har valgt din udlejningsforretning, er det en god idé, at du tjekker udlejningsforretningens udvalg på hjemmesiden. Vi er kendt for vores store udvalg, men vi kan ikke garantere, at alle biltyper er tilgængelige på alle tidspunkter. Du skulle nødigt køre forgæves efter din nye lejebil.

Uanset hvilken situation du står i, kan du være sikker på, at vi kan guide dig til det helt rigtige valg af bil. Måske står du og skal flytte i nyt hus eller lejlighed, eller måske skal du med din familie på bilferie.

Hos os kan du finde disse biltyper:

 • Små, mellemstore og store personbiler
 • Varevogne og flyttebiler i forskellige størrelser
 • Stationcars og MPV’er
 • Bybiler

Har du specielle præferencer til specifikationer som eksempelvis automatgear, elbil eller parkeringshjælp, har du mulighed for sortere i disse på hjemmesiden. Ønsker du at finde din lejebil i dag, kan du se udvalget hos vores udlejningsforretninger her.

Sikker biludlejning i Nordjylland

Hos Autokonzept sætter vi en ære i, at sørge for at vores biler er sikre. Vi sender dig aldrig på vejen i en usikker bil. Oplever du nogle tekniske problemer med bilen, bør du straks henvende dig til den pågældende udlejningsforretning.

Udover bilens sikkerhed, sikrer vi dig også økonomisk. Uanset hvilken lejebil du lejer, medfølger altid en kaskoforsikring. På denne måde skal din egen forsikring ikke dække uheld eller andre skader.

Ønsker du at sikre dig selv yderligere, tilbyder vi et bredt udvalg af tryghedspakker. Pakkerne har forskellige niveauer, og du kan derfor selv bestemme hvor meget økonomisk sikring du ønsker. Tryghedspakkerne er ikke et krav ved biludlejning i Nordjylland, men står til rådighed som et tilkøb når du lejer bil hos os. Du har mulighed for at læse mere om vores tryghedspakker her.

Book din bil i Nordjylland i dag

Ønsker du at booke en lejebil, kan det gøres nemt og enkelt. Du kan afhente en lejebil hos et af vores udlejningscentre. Ønsker du at booke på forhånd, gøres dette over vores hjemmeside. Vi anbefaler, at du tjekker tilgængelighed af biler, inden du henvender dig i en af vores butikker.

Hvis du vil benytte online booking, kan du følge denne guide:

 • Vælg en bil fra listen. Husk at sikre dig at det er den rigtige forretning, du lejer fra. Tryk derefter på knappen “Book her”.
 • Nu vises lejebilens egen side. Her har du mulighed for at læse mere om bilen. Vi anbefaler at du dobbelttjekker, om bilen opfylder alle dine krav.
 • Vælg, i hvilket tidsrum du ønsker at leje bilen. Du trykker herefter “Book nu”.
 • Til sidst har du mulighed for at vælge et eller flere tilkøbsprodukter. Husk at hvis du skal til udlandet, skal det tilkøbes. Tryghedspakker, ekstra kilometer og andre ekstraudstyr kan også tilkøbes her.

Du kan booke din nye lejebil lige her.

Kør Nordjylland rundt i lejebil

 

Det er ikke for sjovt at Nordjylland er et af Danmarks største turistspots. Hvert år valfarter danske og udenlandske turister til Nordjylland. Byer som Skagen, Frederikshavn og Aalborg er blandt Danmarks mest besøgte turistattraktioner. Med en lejebil fra Autokonzept, har du rig mulighed for at køre rundt mellem alle de populære steder. Uanset om vi snakker smuttur eller længerevarende ophold, guider vi dig til den rigtige løsning.

Planlægger du at tage turen rundt i Nordjylland, anbefaler vi disse destinationer:

 

 

 • Grenen (Skagen)
 • Skallerup Klit (Hjørring)
 • Frederikshavn
 • Aalborg

Fra Frederikshavn er det muligt at tage en færge til Göteborg i Sverige. Det er desuden muligt at medbringe din lejebil på turen. Hvis du planlægger at tage din lejebil med udenlands, skal det tilkøbes i forbindelse med bookingen. Ønsker du at bringe din lejebil udenfor EU, skal det aftales med den enkelte forhandler. Vi glæder os til at høre fra dig.