Billig biludlejning i Nordjylland

TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato
TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato

Lej bil i Nordjylland

I Nordjylland kan du leje alt fra store og små personbiler til varevogne og flyttebiler til priser startende fra kun 198,- pr. døgn inkl. 100 km. 

Vores udlejningsforretninger i Nordjylland står klar til at hjælpe dig med et køretøj, som passer til lige netop dit behov. Skal du på en længere køretur, kan du selvfølgelig tilkøbe flere kilometer til en favorable pris.  

Leje af billige personbiler

Leje af billige varevogne og flyttebiler

Priser fra 198,-

Alle køretøjer er inkl. 100 km. per dag

Tryghedspakker kan tilkøbes 

Udlejningssteder i Nordjylland

Skal du på bilferie med hele familien eller flytte? Find lejebil til dit behov følgende steder i Nordjylland: 

Thisted Aabybro Farsø

Hvad tilbyder Autokonzept dig i forbindelse med din billeje i Jylland?

 

 

Biludlejning i store dele af Jylland

Konkurrencedygtige priser på alle værksteder

Stort udvalg af biler fra personbiler til flyttebiler

Mulighed for tilkøb af tryghedspakke

 

 

Skarpe priser på udlejningsbiler til alle behov


Leje af personbiler i Jylland

Store, små, med plads til 4 eller plads til 7 - uanset hvilken form for personbil I er på udkig efter, så kan I finde den hos vores jyske udlejningsforretninger. Det bliver mere og mere populært at tage på bilferie fremfor at flyve, og derfor stræber vi efter, at vores forretninger har et bredt udvalg af gode biler til en skarp pris. 

Hvis I skal have meget oppakning med, så er det flere steder muligt at leje en trailer og dermed spare plads i bilen, der i stedet kan blive fyldt op af glade mennesker. 

Lej en trailer! 

 


Leje af minibus i Jylland

Der kan være mange grunde til at have brug for at leje en minibus med plads til mange. Det kan være det lokale håndboldhold, der skal til stævne i den anden ende af landet, eller det kan være den helt store familie, der skal ud at opleve det smukke danske land - og bare rolig vi har altid gode priser, som alle kan være med på. 

Vores værksteder ved, hvor vigtigt det er, at kunne have alle med, og derfor er det flere steder muligt at leje en minibus, så I alle kan komme afsted. 

Lej en minibus!

 

Leje af varevogne i Jylland 

Praktisk og rummelig - varevognen er den perfekte bil, hvis der skal flyttes mindre ting, eller I skal købe ind til et nyt skur. Der er plads til tre passagerer i varevognene, så det er muligt at invitere venner med til at slæbe. Vores jyske værksteder tilbyder næsten alle leje af varevogne, og du får en af de billigste priser overhovedet. 

Hvis det er plads til passagerer, I har brug for, så skal I undersøge vores mange MVP'ere, der kan rumme op til 7 personer. 

Lej en varevogn! 

Leje af flyttebiler i Jylland

Er det på tide at flytte hjemmefra, eller er det blevet for trængt i lejligheden? Så kan i roligt regne med Autokonzept, når det kommer til køretøjer, der kan flytte alle jeres ejendele. Hvis du skal flytte fra Jylland, så kan du finde flyttebiler ved vores værksteder i stort set hele landsdelen.

Du kan også leje en flyttebil i København, hvis du skal flytte den anden vej. Du kan se vores udvalg af udlejningssteder i nærheden af København lige her! 

Lej en flyttebil!