Biludlejning Sjælland

TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato
TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato

Biludlejning på Sjælland

Billigste biludlejning på Sjælland finder du hos Autokonzept Biludlejning. Vi udlejer biler til priser så lavt som fra138 DKK, og du kan altid forvente den højeste service og kvalitet, når du lejer biler ved en af vores udlejningssteder. 

Vores udlejningssteder på Sjælland tæller, indtil videre, Køge og Roskilde, som står klar til at byde dig velkommen indenfor med et stort smil og med en lyst til at finde den mest optimale lejebilsløsning til dig og dit behov. Alle lejebiler er inklusiv 100 km, så I kan roligt tage på roadtrip.  

 

Lejepris fra kun 138 DKK

Leje af billige MPV'er, minibusser, varevogne og flyttebiler 

Billig leje af store og små personbiler

Nedsat selvrisiko og udvidet vejhjælp er muligt

Alle køretøjer er inkl. 100 km. per dag

Udlejningssteder på Sjælland

Vi tilbyder biludlejning jævnt fordelt over Sjælland, og ens for dem alle er den lave pris og den gode kvalitet i service og biler. Køge  Roskilde Nykøbing Sjælland 

Bilferie på Sjælland

Miniferie på Sjælland med børn

Det er en skøn oplevelse at pakke bilen med børn og lækre madpakker og køre ud på opdagelse på den skønne ø; Sjælland. Det er oplagt at planlægge en miniferie og derefter booke en lejebil hos en af vores udlejningssteder, da I får de første 100 km med i prisen - så starter ferien på den bedst tænkelige måde. Vi har udlejningssteder i flere byer på Sjælland, og I kan nemt komme fra A til B, hvis I har en bil. I sparer tid på ikke at vente på offentlig transport, og I kan selv beslutte, hvornår børnene trænger til en toilet- eller spisepause. Det er komfort i høj klasse, og I kan altid regne med, at kvaliteten på køretøjet er god og bilen er synet, så hele familien trygt kan sætte sig i den.   

Tips til bilferien

Når I sætter jer bag rettet med forventningensglæde for den kommende bilferie lysende ud af jer, så er det rart at have nogle regler og gode tips på plads, inden I træder sømmet i bund. FDM har lavet en liste over gode råd, der blandt andet indebærer, at I er realistiske omkring tiden, så I ikke skal køre for hurtigt. Et andet råd er at have spejlene og andet udstyr i orden inden turen påbegyndes - det punkt er ordnet fra vores udlejningssteders side. Når I har forberedt jer godt og har fundet den perfekte udlejningsbil til jeres familie, så kan jeres bilferie begynde. 

Autokonzept: Biludlejning på Sjælland

 

 

Priser startende på 138 DKK - 100 km inkl.

Kvalitet, service og sikkerhed i top

Mulighed for udvidet vejhjælp og nedsat selvrisiko

Et bredt udvalg af biler på hele Sjælland

 

 

Billig trailerudlejning


Trailerudlejning på Sjælland

Uanset om I skal pakke bilen til en lang ferie, eller om I skal køre haveaffaldet på lossepladsen, så er det dejligt at kunne hægte en trailer bag på bilen. Der er både plads til meget mere oppakning, og er godset beskidt, så slipper I for at få det ind i bilen. Vores udlejningssteder har et stort udvalg af trailere, som I kan leje med eller uden en lejebil, og personalet står altid klar til at rådgive og vejlede dig i forhold til, hvilken trailer der passer bedst til dine behov. 

 


Lej en lukket trailer

Hvis du skal flytte, fx fra Jylland til Sjælland, så er det et must, at du lejer en lukket trailer, da dine ting ellers er udsatte på turen over de danske farvande. Vejret i Danmark er ikke altid til at stole på, så hvis du skal have flyttet nogle ting, der er sarte, eller som du er ekstra glad for, så kan det betale sig at leje en lukket trailer, der kan holde regn, vind og diverse fugle væk fra dine ejendele. 

Flyttebil udlejning på Sjælland

Hvis en lukket trailer ikke er stor nok til at rumme alle dine ting, så skal du se efter en flyttebil. Flyttebilen er som regel større og kan derfor indeholde flere og større ting. En sofa eller en seng er intet problem med en flyttebil, og du kan sagtens tage den med i IKEA eller til en anden møbelforretning, hvis du skal købe nye møbler til din lejlighed eller nyrenoverede hus. Du kan også leje en flyttebil ved et af vores udlejningssteder på Jylland og Fyn. 

Varevogn udlejning på Sjælland

Varevogne kan du også leje flere steder på Sjælland ved vores udlejningssteder. En varevogn er til de tidspunkter, der er midt i mellem. Altså har du for meget til at have det i en trailer, men du har ikke nok til at fylde en flyttebil - så er kompromiset en varevogn. En varevogn kan fragte 3 mennesker og det, der kan fyldes i bagagerummet. Varevognen er en god løsning, hvis den ældste i børneflokken skal på efterskole, eller håndboldklubben skal have nogle nye træningsredskaber.  

Lej en bil i disse andre områder