Biludlejning på Sjælland

TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato
TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato

Biludlejning på Sjælland

Hos Autokonzept finder du billig biludlejning på Sjælland. Vi udlejer biler til lave priser, og du kan altid forvente den højeste service og kvalitet, når du lejer biler ved en af vores udlejningssteder.

 

Vi har flere udlejningssteder på Sjælland. Alle står klar til at byde dig velkommen indenfor med et stort smil og med en lyst til at finde den mest optimale lejebilsløsning til dig. Alle lejebiler er inklusiv 100 gratis kilometer pr. døgn, så du kan roligt tage på roadtrip.

Vi står klar til at hjælpe dig med:

  •  Leje af biltyper til forskellige behov
  • Lave døgnpriser
  • Altid 100 gratis kilometer inkluderet pr. døgn
  • Mulighed for udvidet økonomisk sikring

Alle vores centre har veluddannet personale, der altid er parate til at svare på alle dine spørgsmål. Så uanset hvor meget du ved om biler på forhånd, skal du ikke tøve med at henvende dig til os. Vi kan hjælpe med alle problemer - store som små.

Vores lejeforhandlere på Sjælland

Vi tilbyder dig biludlejning på Sjælland på flere forskellige lokationer. Vi forsøger altid at være til stede, så du nemt kan nå os, uanset hvor på Sjælland du bor.

Alt der vedrører selve din lejebil, aftales individuelt med forhandleren. Spørgsmål vedrørende bilerne skal derfor rettes til stedet, hvor du lejede bilen. Har du mere overordnede spørgsmål med hensyn til betaling, forsikring eller hjemmesiden, kan du tjekke åbningstiderne på vores kunderservice, så du ved, hvornår du kan kontakte os.

Lejebiler på Sjælland til alle formål

Der kan være mange gode grunde til at benytte en lejebil på Sjælland. Måske er din egen bil ude af drift, eller måske planlægger du at tage en bil på ferie. Vi står også til rådighed, hvis du skulle mangle en bil til flytning.

Tilgængeligheden af bestemte biltyper kan variere i forhold til udlejningsstedet. Den nemmeste måde at komme rundt om dette på er at sortere efter behov på vores hjemmeside. Sorteringsfunktionen gør det nemt for dig at vælge. Du skal blot til- og fravælge efter dine præferencer.

Disse biler kan du blandt andet finde hos os:

 

  • Billig leje af personbiler og MPV’er
  • Billig leje af varevogne
  • Billig leje af flyttebiler
  • Billig leje af minibusser

 

 

 

Økonomisk sikret lejebil på Sjælland

Uanset hvilken forhandler du benytter, prioriterer vi hos Autokonzept, at du er økonomisk sikret. Det skal aldrig være økonomisk risikabelt at leje en bil, og derfor har vi taget nogle ekstra skridt for at sende dig trygt på vejen.

 

Ved billeje hos Autokonzept vil der altid medfølge en kaskoforsikring i dit tilbud. Forsikringen betyder, at dit eget forsikringsselskab ikke skal betale, såfremt der sker et uheld på vejen. Når du benytter biludlejning på Sjælland, medfølger der også basis vejhjælp. Du behøver derfor aldrig være bekymret, hvis bilens teknik driller på vejen.

 

Har du et ønske om ekstra sikring, kan du tilkøbe en af vores populære tryghedspakker. Fælles for alle tryghedspakker er at de indeholder nedsat selvrisiko. Der findes flere forskellige niveauer af tryghedspakker. Du kan læse om alle vores forskellige tryghedspakker her.

 

Økonomisk sikret lejebil på Sjælland

 

Bilferie på Sjælland

 

 

Det er en skøn oplevelse at pakke bilen med børn og lækre madpakker og køre ud på opdagelse på den skønne ø, Sjælland. Det er oplagt at planlægge en miniferie, og derefter booke en lejebil hos en af vores udlejningssteder. I modsætning til offentlig transport vil en bil hurtigt og enkelt få jer fra A til B.

 

Det er komfort i høj klasse, og I kan altid regne med, at kvaliteten på køretøjet er god og bilen er synet, så hele familien trygt kan sætte sig i den.

Tips til bilferien på Sjælland

 

 

 

Når I sætter jer bag rettet med forventningens glæde for den kommende bilferie lysende ud af jer, så er det rart at have nogle regler og gode tips på plads.


Gode råd indebærer blandt andet, at I er realistiske omkring tiden, så I ikke skal køre for hurtigt. Når I har forberedt jer godt og har fundet den rette udlejningsbil til jeres familie, så kan jeres bilferie begynde.

Tag en tur til indre København

En oplagt destination når du lejer bil på Sjælland er Danmarks hovedstad, København. Den danske storby er kendt for sit rige kulturliv og samtidig anerkendt for at være et af de største madmekkaer i verden. Med en lejebil fra Autokonzept kan du let tilgå den store by. Vi gør opmærksom på, at 

du skal være opmærksom på parkeringsmuligheder i København. Hvis ikke du booker en parkeringsplads forinden, eller har en parkeringsplads klar, kan det godt være tricky at parkere i København. Ikke desto mindre er København helt fantastisk og ideelt til en weekendtur med familien.