Biludlejning Syddanmark

TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato
TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato

Biludlejning Syddanmark

I Sønderjylland har du mulighed for at leje bil til alle anledninger. Måske skal dig og din familie bruge en bil til sommer- eller skiferie, eller måske skal i bruge en bil der kan transportere dine flyttekasser.

 

Uanset behovet er Autokonzept altid klar til at hjælpe dig. Vi har flere forhandlere i Sønderjylland, så du ved, at vi altid er tæt på dig.

 

 

Billige priser på mange forskellige biltyper

Priser der inkluderer 100 gratis kilometer pr. dag.

Lave døgnpriser

Medfølgende forsikringer på udvalgte køretøjer

Service fra uddannet personale

Lave priser på biludlejning i hele Sønderjylland

 

Hos Autokonzept går vi op i at være tilgængelige for alle. Vi er placeret flere steder i Sønderjylland. Dette betyder også, at du kan leje biler hos os, uanset om du kommer fra Midtjylland, Fyn eller Sønderjylland.

 

Vi mener, at det ikke bør koste en formue at leje en bil. Alle vores udlejningsforretninger har derfor billige priser, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Hos hver udlejningsforretning vil du møde veluddannet personale, der er klar til at hjælpe dig på vejen, lige meget hvad du skal bruge din lejebil til. Som en ekstra service tilføjes der altid gratis kilometer, når du lejer en bil hos os.

 

Hvis du er i tvivl om, hvor din nærmeste Autokonzept ligger, kan du altid finde vores udlejningsforretninger her.

Vores lejebiler i Sønderjylland

Vores mange udlejningsforretninger er stolte over at kunne præsentere et stort udvalg af lejebiler. Vi stræber efter at kunne opfylde ethvert krav, du måtte have til din ny lejebil. Måske har du specielle præferencer til antal siddepladser, parkeringshjælp eller automatgear. Uanset dine behov, sender vi dig ikke på vejen så længe, du ikke er tilfreds.

 

Vores udvalg af lejebiler:

  • Billige personbiler
  • Billige flyttebiler og varevogne
  • Billige stationcars og bybiler
  • Specielle biler, herunder luksusbiler, elbiler og minibusser

 

Vi har gjort det nemt for dig.

Du kan tjekke alle biltyper ud på vores hjemmeside.

Hvordan du booker din nye lejebil

Hvis du vil booke en bil til udlejning i Sønderjylland, kan du let skabe et overblik her på hjemmesiden. Vores hjemmeside samler alle vores udlejningsforretninger på et sted, og du vil derfor have adgang til hele vores udvalg. Vi mener, at det skal være nemt at booke bil, og du kan derfor booke på under fem minutter online. Det er lettest, hvis du i forvejen ved, hvilken slags bil du er ude efter.

 

Sådan kan du booke igennem vores hjemmeside:

  • Vælg din bil på hjemmesiden. Dobbelttjek gerne, at du har valgt den rigtige forhandler. Tryk på “Book her”.
  • Nu vises bilens specifikke side. Vi anbefaler, at du gennemlæser bilens specifikationer grundigt. Vælg tidsrum for din benyttelse af bilen, og tryk “Book nu”.
  • Du kan nu tilkøbe produkter som tryghedspakker, ekstra kilometer og andet ekstraudstyr.

 Alternativt er du altid velkommen til at besøge vores udlejningsforretning selv. Det er en god idé at ringe i forvejen, og forhøre dig om tilgængeligheden af biler. Er du i tvivl om noget, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice.

På ferie med lejebil

Minibus til 9 personer På skiferie med lejebil

 

Skiferien er en af danskernes foretrukne ferieformer. Det mest populære afrejsetidspunkt er i uge 7, hvor skolerne også har vinterferie. Hvis du lejer bil i Sønderjylland, vil du helt naturligt være tættere på gode skidestinationer som Østrig og Norditalien.

Hvis du er to til fire personer, anbefaler vi at du bruger mellemstor personbil. Hvis du selv medbringer ski, kan du installere en tagboks på bilens tag. De fleste af vores forhandlere har et udvalg af personbiler i denne størrelse. Tjek gerne efter, om de har den ønskede bil, inden du besøger en udlejningsforretning.

Skal du på skiferie med over +seks personer, vil minibussen være det naturlige valg. Minibussen har plads til både personer og udstyr. Husk at tjekke om vores udlejningsforretninger har tilgængelige minibusser. Vi anbefaler, at du booker i god tid.

På længere bilferie med lejebil

 

 

Bilferier giver muligheden for at opleve meget på kort tid. Da bilen er dit transportmiddel rundt, er det vigtigt, at du vælger den helt rigtige bil. Med lejebiler fra Autokonzept har du muligheden for at tilkøbe udlandskørsel. Omstændighederne omkring udlandskørslen aftales nærmere med forhandleren.

 

 

Skal du afsted som par, anbefaler vi en personbil i den mellemstore størrelse. Hvis du skal have plads til meget bagage, kan en stationcar også være et godt bud. Vores udlejningsforretninger har altid et stort udvalg af disse biler.

 

 

Hvis du planlægger en grupperejse, vil det kræve en minibus eller en MPV. Husk at vurdere din oppakning, før du vælger dit køretøj. Vi ser rigtig meget frem til at hjælpe dig.

Lej en bil i disse andre områder