Biludlejning Syddanmark

TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato
TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato

Biludlejning Syddanmark

I Syddanmark kan du leje bil fra kun 198,- pr. døgn. Her får du 100 km med i prisen. Skal du køre flere kilometer, kan du selvfølgelig tilkøbe de ønskede kilometer på forhånd. 

I Syddanmark kan du leje alt fra små og store personbiler til små og store varevogne og minibusser. Så uanset om I er få eller mange, der har brug for en lejebil, kan vores Autokonzept Biludlejningsforretninger hjælpe jer. 

 

 

Lejepris fra kun 198 DKK

Billig leje af personbiler, minibus, flyttebiler og varevogne 

Tryghedspakke kan tilkøbes

Alle køretøjer er inkl. 100 km per dag

Billig minibus udlejning


Minibus til 9 personer

Fodboldholdet skal på tur, eller alle vennerne skal samles i sommerhuset - her vil det være oplagt at leje en minibus med plads til 9 personer, da alle dermed kan køre sammen i den samme bil. På den måde sparer I både på penge på benzin og lejepris, og de første 100 km er inklusiv i prisen, så I kan komme langt med sådan en minibus til billige penge. Så det gælder bare om at leje en minibus hos Autokonzept og hente alle dem der skal med på tur. 

 


Lej minibus til skiferien

Skiferien står for døren, og det kan være både besværligt og dyrt, hvis alt udstyret skal med i et fly. Derfor lejer flere og flere bil til skiferien, og på Fyn har I mulighed for at leje en minibus, der kan fragte både folk og udstyr sikkert til skisportstedet. Mens I er afsted, er det muligt at pakke minibussen og drøne afsted mod et andet område og på den måde få det mest optimale ud af skiferien på alle parametre.  

Lej en bil i disse andre områder