Erhvervsleasing

Ønsker du at give dine ansatte mere frihed og fleksibilitet? Uden at binde store summer i firmabilerne? Det er ikke kun privatleasing, der er blevet populært de seneste år. I dag er minileasing til erhverv en attraktiv løsning for virksomheder til at tilbyde sine ansatte en firmabil og samtidig få et godt overblik over omkostninger.

Minileasing til erhverv er dog ikke udelukkende beregnet til erhverv. Som ansat har du også mulighed for at bruge din firmabil til privat brug.

Her betaler dit firma eller din arbejdsgiver alle udgifter i forbindelse med bilen. Det giver dig en fordelagtig måde at have en bil i hverdagen, som du også kan bruge som firmabil.

 

Nedenfor har vi samlet alt det, du skal vide om minileasing til erhverv. På den måde kan du være sikker på, at du og dine medarbejdere får en god og tryg oplevelse med jeres nye firmabil.

Firmabil: Også til privat brug

Minileasing til erhverv er ideelt til dig, som vil have en ny, lækker og sikker bil at køre i, mens du er på arbejde. Det er dog også muligt at bruge firmabilen til privat brug. Vælger du dette, så skal du være opmærksom på, at du vil blive beskattet af fri bil. Beskatningsgrundlaget er forskelligt fra bil til bil. Det bliver beregnet efter bilens alder samt udstyr:

 - Er bilen indregistreret for under tre år siden, beregnes beskatningen ud fra nyprisen og ekstraudstyr.

- Er bilen indregistreret for over tre år siden, beregnes beskatningen ud fra handelsværdien.

Du kan derfor udregne beskatningsgrundlaget på flere forskellige måder, alt efter hvor ny bilen er samt udstyrsniveau. Selvom du vil blive beskattet af at bruge din firmabil, er det stadig en god mulighed for at få en moderne og funktionel bil. Beskatningsgrundlaget er ofte markant lavere, end hvis du vil købe eller privatlease bilen med det samme udstyrsniveau.

Hvad skal du være opmærksom på?

Det er lovpligtigt at tegne en ansvarsforsikring til din firmabil. En ansvarsforsikring dækker de skader, som du kan påføre personer, deres ejendele eller køretøj med din bil. Vil du have endnu mere tryghed? Så kan det være fornuftigt at tegne en kaskoforsikring. Den dækker, hvis din firmabil bliver skadet i tilfælde af blandt andet:

  • Tyveri
  • Hærværk
  • Trafikuheld

Hvis du tegner en kaskoforsikring, er du sikker på, at du ikke oplever uventede, ubehagelige omkostninger på din nye firmabil. Når du minileaser en bil hos Autokonzept Biludlejning, skal du ikke selv tænke på kaskoforsikring, det klarer udlejningsforretningen for dig.

Fordele ved at købe bil frem for erhvervsleasing

Hvis du har et arbejde, som kræver, at du kører meget om året, kan det også være fristende at købe en ny firmabil frem for at erhvervslease den. Som tidligere nævnt er der nemlig ofte en begrænsning på, hvor langt du må køre årligt i din nye firmabil.

Hvis du køber en bil, skal du heller ikke bekymre dig om antal kørte kilometer, da du ejer bilen. Nedenfor har vi nævnt nogle fordele ved køb af bil:

  • Fri kilometer - uden gebyr
  • Mange finansieringsmuligheder
  • Større frihed over din firmabil

Ved minileasing til erhverv skal bilen tilbageleveres i samme stand med samme udstyrsniveau, som da du modtog den. Men ved at købe en bil frem for at erhvervslease får du mere frihed til, hvad der skal ske med bilen, mens du ejer den, og hvad der skal ske, når den skal til salg igen. Har du behov for at lave større ændringer på bilen, mens du ejer den, kan et køb altså være mere fornuftigt.

Hvorfor minilease til erhverv hos AutoKonzept?

Minileasing til erhverv er en nem, overskuelig og sikker måde at få dig en ny bil på. Næsten helt uden at betale for udgifter i forbindelse med bilen. Uanset hvilken leasingform du vælger, er du altid sikker på at få den korrekte og bedste vejledning hos os.

Hvis du ønsker at skifte firmabil mere jævnligt, så er erhvervsleasing derfor ideelt for dig. Hvor længe du kan minilease bilen, kan variere fra et par måneder til op til 36 

måneder med mulighed for forlængelse. 

Vi har et bredt udvalg af moderne samt praktiske biler til erhvervsleasing, som måske er noget for dig. Om du ønsker at leje eller lease en bil hos AutoKonzept, så er du altid sikret fair priser og ingen skjulte, ekstra omkostninger. Lyder det som noget for dig? Find din nærmeste udlejningsforretning her.