Biludlejning i Fredericia

TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato
TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato

Biludlejning Fredericia

Står du og mangler en bil til ferie, flytning eller noget helt tredje? Hos Autokonzept i Fredericia tilbyder vi god service og bredt sortiment af lejebiler. Du kan leje alt fra personbiler til varevogne, så uanset hvilket behov du har, står vi klar til at hjælpe. Vores forretning i Fredericia tilbyder professionel og hurtig service. Skal du bruge bilen til at køre langt, er det muligt at tilkøbe ekstra kilometer til en fordelagtig pris.

Hos os finder du:

 • Leje af små og store personbiler
 • Leje af billige varevogne og flyttebiler
 • Billige priser per døgn
 • Gratis kilometer med på vejen
 • Tilkøb af tryghedspakker

Vi tilbyder altid hurtig levering. Såfremt der skulle opstå problemer under udleje, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte vores kundeservice her.

Nem og billig biludlejning i Fredericia

Hos vores udlejningsforretning i Fredericia har du mulighed for at leje alle former for biler. Vi tilbyder altid en fast lav lejepris per dag, og de første kilometer er altid inklusiv i prisen. Skal du køre længere ture, er det nemt og hurtigt at tilkøbe ekstra kilometer. Vores forhandlere er professionelle, uddannede fagfolk, og du vil derfor altid få en god og professionel service.

En sikker lejebil

Hos Autokonzept er sikkerheden altid højt prioriteret. Ved billeje i Fredericia medfølger altid en kaskoforsikring, hvilket betyder, at din egen forsikring ikke behøver at dække et eventuelt uheld.

Hvis du ønsker yderligere økonomisk sikring, kan du tilkøbe en af vores tryghedspakker. Vi har tryghedspakker i forskellige niveauer, og du kan altid finde en tryghedspakke, der passer til dine behov. Der er mulighed for pakker med udvidet vejhjælp, samt en nedsat selvrisiko. Tryghedspakkerne gør, at du er økonomisk sikret, såfremt der skulle forekomme uheld eller andre uforudsete situationer under udleje.

Find lejebiler til enhver lejlighed

I Fredericia tilbyder vi lejebiler i alle afskygninger. Vi står klar, hvis du mangler en personbil, flyttebil, eller minibus. Kort sagt er du er i trygge hænder hos os. Hvis du er i tvivl om biludlejning, gør vi selvfølgelig alt, hvad vi kan, for at finde en passende løsning. Vi gør biludlejning i Fredericia nemt, billigt og sikkert.

Vi har lejebiler af mange forskellige typer. Hos os kan du finde:

 • Varevogne
 • Flyttebiler
 • Stationcars
 • Personbiler
 • Luksusbiler

Du kan finde en oversigt over biltyperne her.

Centralt placeret biludlejning i Fredericia og andre byer

Fredericia er et af de vigtigste trafikknudepunkter i Danmark. Byen er let tilgængelig fra både Fyn, Midt- og Sønderjylland. Hvis du benytter Autokonzept biludlejning i Fredericia, har du derfor kort køretid til alle omkringliggende byer. Alle vores forhandlere er drevet af lokale autoværksteder, og hver forhandler har derfor stort kendskab til lokalområdet.

Du har mulighed for at opleve hele trekantsområdet. Du kan opleve spændende byer som Middelfart, Kolding og Vejle, og der er ikke mere end 30 minutters kørsel imellem nogle af disse. Fra Fredericia kan du desuden nå den tyske grænse ved cirka 1 times køretid.

Find din lejebil i Fredericia her

Du kan altid booke din lejebil på vores hjemmeside. På hjemmesiden er det muligt at filtrere og fremsøge specifikke køretøjer, der opfylder dit behov. Ønsker du rådgivning, kan du kontakte vores kundeservice, eller besøge en forhandler. Du kan se vores liste over forhandlere her.

Sådan booker du din lejebil

Ønsker du blot af afhente din lejebil, kan den bookes online. Alternativt kan du besøge vores forhandler i Fredericia. Inden du lejer, er det vigtigt, at du gennemlæser vores handelsbetingelser. Booker du bil over hjemmesiden, kan du gøre det på følgende måde:

 • Vælg en bil, som passer til dit behov. Tryk på knappen “Book her”.
 • Du kommer nu ind på bilens specifikke side. Her kan du læse om bilens specifikationer, så du er sikker på, at bilen opfylder dine krav og dit behov.
 • Vælg hvilket tidsinterval du ønsker at leje bilen i. Tryk dernæst på “Book nu”.
 • På den efterfølgende side kan du tilkøbe tryghedspakker, ekstra kilometer og udlandskørsel. Her finder du også afhentnings- og afleveringsadresse.
  Benytter du Autokonzept biludlejning i Fredericia, kan du afhente bilen på Egeskovvej 147, 7000 Fredericia.

Lejebil i nærheden af Fredericia

Bor du i nærheden af Fredericia, har vi også forhandlere i både Vejle og Stouby. Uanset hvor du befinder dig i landet, kan du være sikker på, at du altid har en Autokonzept biludlejningsforretning tæt ved dig. Udvalget varierer fra udlejningsforretning til udlejningsforretning, så tjek gerne hjemmesiden, inden du besøger os. På denne måde sikrer du, at vi har en bil, der passer til din brugssituation. Vi glæder os til at se dig.