Vælg billig biludlejning i Herning

TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato
TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato

Vælg billig biludlejning i Herning

Vil du gerne gribe muligheden for at få fantastisk service? Så lej en billig bil i Herning hos AutoKonzept. Her kan du leje forskellige typer biler, der altid er sikre at køre i på vejene. Så uanset om du har brug for en smart personbil eller en stor varevogn, så kan du finde din lejebil i Herning hos os.

Din moderne bil er inkluderet 100 km pr. dag, så du kan komme fleksibelt rundt omkring i Midtjylland. Også selvom du ikke er bilejer. Du kan nemlig blive billejer! Med sikkerhed og kvaliteten i top kan du se frem til mange skønne køretur i det midtjyske. Besøg alt fra erhverv, kunst, historie og natur. Herning byder på lidt af det hele.

  • Stort udvalg af lækre biler til leje

 

  • Billigste lejebiler i Herning
  • Alle biler er inkl. 100 km pr. dag
  • Sikkerhed og kvalitet 100% i orden
  • Nedsat selvrisiko og udvidet vejhjælp muligt

Klare lejebetingelser, bredt udvalg og sikkerheden i top. Når du lejer en billig bil i Herning hos AutoKonzept, så er det fordele som disse, der altid følger med. Vi ønsker nemlig, at du kan være tilfreds under hele processen. Helt fri for skjulte omkostninger og altid til en fair pris. Det er altså nem biludlejning i Herning, hvor du kun behøver tænke på at tanke bilen.

Se alle vores udlejningsbiler i Herning her.

Oplev Herning i en lejet bil

For nogle besøgende er Herning måske blot et centralt mødepunkt, når det kommer til forretninger og koncerter. Byen har dog så meget mere at byde på end fyldte messer. I Herning og omegn kan du nemlig køre til en række spændende seværdigheder og oplevelser, hvor alt fra nærvær til action er i fokus.

Derfor bør du heller ikke snyde dig selv for at opleve den skønne by i Danmark. Smut for eksempel en tur forbi Storå, og tag på en uforglemmelig kanotur. Eller hvad med at slå dig løs i en anderledes forlystelsespark? Endelig er der også kulturelle højdepunkter som kunstmuseer og afslappende wellness i DGI-Huset.

Har du god tid, så kan du også:

  • Lytte til musikalske indslag fra kendte bands og sangere
  • Besøge de nærliggende naturområder som Skovsnogen
  • Stille shopping-trangen og lege i legelandet i HerningCentret
  • Gå på opdagelse i historien hos Frilandsmuseet Herning

Selvom Herning ikke er i top-10 over Danmarks største byer, så bliver det svært at se alle byens attraktioner inden for få dage. Heldigvis kan du med en lejet bil i Herning hurtigt suse hen til den ene seværdighed efter den anden. Du skal bare planlægge turen og tanke op undervejs. Så har vi helt sikkert en lækker bil klar til dig. Pak alt fra strandtaske eller vandresko, og gør dit eventyr i Herning endnu mere komfortabelt.

Du kan læse alle vores handelsbetingelser for udlejning af biler her. Så får du al vigtig information med.

Hvor langt er der fra Herning?

København

Afstandca. 310 km
Køretidca. 3t 10min

Århus

Afstandca. 85 km
Køretidca. 1t

Odense

Afstandca. 150 km
Køretidca. 1t 40min

Aalborg

Afstandca. 130 km
Køretidca. 1t 50min

Esbjerg

Afstandca. 90 km
Køretidca. 1t 20min

Hamburg

Afstandca. 340 km
Køretidca. 3t 50min

Berlin

Afstandca. 620 km
Køretidca. 6t 30min

Malmø

Afstandca. 340 km
Køretidca. 3t 30min

Stockholm

Afstandca. 950 km
Køretidca. 10t 50min

Göteburg

Afstandca. 290 km
Køretidca. 6t 20min

Vi gør din forretning og flytning nem

Det er ikke nogen hemmelighed, at Herning er et samlingspunkt for forretninger. Samtidig vokser byen sig kun større og større. Begge dele giver behov for praktiske transportmidler, der kan gøre dagen endnu mere funktionel. Her kommer vores biludlejning i Herning ind i billedet.

Glem alt om at bruge et dyrt flyttefirma eller gå panik over en for lille personbil til din flytning. Hos AutoKonzept finder du nemlig nogle af de billigste flyttebiler i Herning. Der er forskel på, om du skal flytte haveaffald eller flytte et helt hjem til nye rammer. Det tager vi højde for ved at udleje alt fra trailere til deciderede flyttebiler.

Det kan også være, at du vil gøre brug af vores sikre varevogne? Uanset hvad sørger vores dygtige mekanikere og seriøse værksteder for, at dit behov bedst muligt bliver opfyldt. Disse skønne fordele betyder, at du nemt kan finde netop den bilklasse, der passer til dit behov.

Kan du så stadig bruge dit normale B-kørekort til vores varevogne og flyttebiler? Naturligvis. Vi anbefaler desuden, at du også tilføjer en af vores tryghedspakker. Så får du endnu mere sikkerhed på vejene. Fordelene er blandt andet, at du undgår uventede, høje regninger og kan få hurtig vejhjælp, hvis bilen går i stå.

Enkel og billig billeje i Herning hos AutoKonzept

Grib dagen, og få en skøn oplevelse i Herning i din lejet bil. Med AutoKonzept ved din side kan du se frem til at kyndig vejledning og god service fra start til slut. Vores lokale servicefolk har bred erfaring og kender området, hvorfor du trygt kan spørge dem til råds.

 

Inkluderer de 100 km pr. dag ikke dit behov? Du kan altid tilkøbe ekstra kilometer på din bil til en god pris. Så kan du bedre besøge resten af Midtjyllands fantastiske natur og byer. Med vores brede sortiment af komfortable biler kan du komme vidt omkring i det danske land. Se alle vores nærmeste udlejningsforretninger, og book din bil i Herning i dag.