Biludlejning Amager

TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato
TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato

Biludlejning på Amager

Autokonzept er tilgængelig i storbyen - nærmere bestemt har vi biludlejning på Amager. Så bor du i byen og har brug for en transportløsning, står vi klar med biler til ethvert behov. Vores forhandler er placeret centralt på Amager, så uanset hvor du befinder dig i byen, er vi let tilgængelige. Vi går ind for, at biludlejning skal være let og enkelt. Du kan derfor både booke over hjemmesiden eller besøge vores forhandler direkte.

Det kan vi tilbyde dig, når du lejer bil på Amager:

 • Lave priser på leje af mange forskellige biltyper
 • Priser per døgn og mængderabat ved længere lejeperioder
 • De første kilometer er med i prisen
 • Mulighed for ekstra forsikring gennem tryghedspakker ved biludlejning på Amager

Hvilke biltyper kan du leje hos os?

Vi ved, at forskellige situationer ikke kan løses med det samme køretøj. Måske står du og skal på en længere bilferie, eller måske er du midt i flytterodet og mangler en flyttebil? Det kan også være, at du blot har brug for en bil til en hurtig endagstur i Danmarks fine hovedstad? Da kan du vælge biludlejning på Amager til hver en tid.

Dette kan du blandt andet finde hos os:

 • Store og små flyttebiler til gode priser
 • Store og små personbiler til gode priser
 • Billige varevogne og lastvogne
 • Små bybiler der egner sig perfekt til små gader

 

Søger du en specifik bil eller en bestemt prisklasse, kan du altid besøge vores hjemmeside. Her finder du en oversigt over alle vores biler. Har du en forespørgsel på noget, der ikke findes på hjemmesiden, er du velkommen til at ringe til forhandleren.

Køb en tryghedspakke for yderligere sikring

Ønsker du at sikre dig selv yderligere i forbindelse med biludlejning på Amager, har du altid mulighed for at tilkøbe en af vores mange tryghedspakker. Vores tryghedspakker kan sikre dig på forskellige niveauer, og du kan derfor selv bestemme, hvilken pakke der passer bedst til dig. Du behøver altså ikke at betale en formue for at komme sikkert på vejen.


Alle vores tryghedspakker indeholder som udgangspunkt udvidet vejhjælp og nedsat selvrisiko. Selvrisikoen vil nedsættes yderligere, hvis du køber en større pakke. Ønsker du at vide mere, kan du finde al information vedrørende tryghedspakker her.

Hurtigt og nemt - book biludlejning på Amager hjemmefra

Vi ved, at behovet for en lejebil kan opstå med kort varsel. Vi har derfor gjort alt, hvad vi kan, for at du hurtigt og nemt kan booke din bil, uanset hvor du befinder dig. Fra computer, tablet eller telefon kan du booke direkte over vores hjemmeside. Det eneste, vi skal bruge fra dig, er nogle personlige oplysninger.

Hvordan booker jeg min bil hos Autokonzept?

 • Find din nærmeste forhandler på vores hjemmeside.
 • Når du klikker på forhandleren, vises alle tilgængelige biler hos det pågældende udlejningsforretning. Her har du også mulighed for at læse om bilernes overordnede specifikationer.
 • Klik nu på “Book her” ved den bil, der opfylder dit behov bedst.
 • Du kan nu se bilens side. Her kan du læse mere nøjagtigt om bilens specifikationer, og du kan også vælge afhentning- og afleveringsdato.
 • Hvis prisen er tilfredsstillende, klikker du på “Book nu”.
 • Nu har du mulighed for at vælge forskellige tilkøbsmuligheder. Ønsker du en af dem, kan du tilføje dem nu.
 • Klik videre til betaling, og modtag din kvittering.

 

Hos os har du mange forskellige tilkøbsmuligheder. Skal du for eksempel køre på ferie, kan du købe “Kørsel til udlandet”, når du booker din bil. Vi tilbyder mængderabat på mange kilometer. Du kan altid forhøre dig om forholdene omkring udlandskørsel ved din nærmeste forhandler.

Vi findes i hele Danmark

Vi tilbyder ikke kun biludlejning på Amager. Uanset hvor du kommer fra, kan du være sikker på, at du befinder dig i nærheden af en Autokonzept. Fra vores liste over byer kan du finde din foretrukne forhandler og booke din bil allerede i dag. Vi har forhandlere på både Sjælland, Fyn og Jylland, så uanset hvornår du skal bruge en bil, kan du hurtigt få fat på os.

Har du spørgsmål til os, kan du kontakte vores kundeservice på telefon eller mail. Ønsker du hurtig og effektiv hjælp, kan du benytte dig af vores online chat-system. Du chatter direkte med en medarbejder på vores hjemmeside. Vores professionelle og veluddannede personale står altid klar til at besvare alle dine spørgsmål, uanset hvor store eller små de måtte være.

 

Oplev København i en bybil med biludlejning på Amager

Hvis du skal nå at se hele København på kort tid, kan det være yderst fordelagtigt at have en bybil. En bybil fungerer til få passagerer og manøvredygtig i byens små gader. Den er til og med let at parkere og kan ofte klemmes ind, hvor der ikke er plads til normale personbiler.

I København finder du alle former for underholdende, kulturelle og gastronomiske oplevelser. Den danske hovedstad har i mange år ligget i toppen af verdens byer og er internationalt anerkendt, hvorfor der også kommer mange udenlandske turister til byen hvert år. Kort sagt er byen et besøg værd, og du kan nå at opleve meget med en lejebil fra Autokonzept