Biludlejning i København

Leder du efter billig billeje i København og omegn, så står Autokonzept klar til at hjælpe dig godt på vej. Vi kan prale af at tilbyde nogle af Københavns billigste billeje - uanset om du er på jagt efter en flyttebil, varevogn, minibus, MPV eller personbil. Vores prisleje starter, hvor alle kan være med, så hele familien kan komme på en dagsudflugt - uanset hvor den går hen.


Vi har samlet bilerne fra vores udlejningsforretninger i hele København og de nærliggende kommuner, så du nemt kan finde et udlejningssted og en bil tæt på dig. Det er nemt og bekvemt, og du kan som lejer altid forvente, at servicen og kvaliteten er helt i top - både online og hos vores forhandlere.

Hvis du har spørgsmål til udvalget, priserne eller hvad du kan få ekstra, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Leje af billige varevogne

Leje af billige flyttebiler

Leje af billige MPV'er og minibusser 

Leje af billige personbiler

Nedsat selvrisiko og udvidet vejhjælp er muligt

Alle køretøjer er inkl. 100 km. per dag

Udvalgte lejebiler i København

Billeje: lej bil, trailer eller flyttevogn billigt i København

Skal du flytte fra en lejlighed til en anden, eller skal du en tur over broen? Du kan altid finde en bil, der passer til dit behov hos Autokonzept. Vi har et bredt udvalg af biler lokaliseret hos en række forskellige forhandlere, så der er altid er en bil til dig og inden for en overskuelig afstand. 

Hos Autokonzept tilbyder vi billeje i København i mange forskellige bilklasser. Du kan finde personbiler, trailere, flyttevogne og minibusser i forskellige størrelser, så du kan finde en bil, der passer til dit behov - alt sammen til en skarp pris. Skal du bruge bilen i flere dage, har du også mulighed for det. Gennem vores side kan du nemt bestille billeje i København, hvor du kan vælge, hvilken klasse bil du vil have, men også i hvor lang tid du gerne vil leje den.

Hos Autokonzept tilbyder vi ikke kun billige priser. Vi har også en lang række af andre ydelser, som vi har stort fokus på for at give dig den bedste mulige oplevelse, når du lejer din bil gennem os. Hos os kan du nyde godt af blandt andet:

 • Kvalitet, service og sikkerhed i top
 • Mulighed for udvidet tryghedspakke
 • Et bredt udvalg af biler på flere lokationer i København
 • Nem, hurtig og sikker bestilling af lejebiler
 • En lejekontrakt, som passer på dig

 

Afhent din bil forskellige steder i København

Når du skal bruge billeje i København, kan du ikke blot nemt og hurtigt finde en bil på sitet. Du kan også se, hvor bilen står, så du kan finde en bil ved den forhandler, der ligger tættest på dig. Hos Autokonzept har vi forhandlere og værksteder i:

 • Ballerup
 • Hvidovre

Du har altså rig med mulighed for at leje en bil i København og omegn hos Autokonzept. Læs mere om vores forhandlere, og hvordan vi kan tilbyde nogle af landets laveste biludlejningspriser ved at klikke her.

Lej i dag, og hent med det samme i København

Når du leder efter billeje i København, kan du hos Autokonzept leje en bil gennem vores smarte system og afhente bilen med det samme hos forhandleren. Så snart du har lagt din bestilling, gør vores medarbejdere hos forhandlerne bilen klar. Så kan du afhente bilen med det samme, og komme ud på vejene i løbet af nul komma fem - så bliver billeje i København ikke nemmere. Find ud af, hvilke andre byer Autokonzept også tilbyder billeje lige her.

Hvad skal du have styr på, inden du lejer?

Inden du lejer din bil, skal du have læst og accepteret vores handelsbetingelser for leje hos Autokonzept. Du kan læse alle vores handelsbetingelser her. Hvis du sammen med en bil, lejer en trailer, så skal du være opmærksom på, om bilen på lovlig vis kan trække den samlede vægt. Her skal du medregne trailerens vægt, samt det der skal lægges i traileren. Læs alt der er værd at vide om trailerleje.

Se vores udvalg af billeje i København

Vi har et stort udvalg af biler til biludlejning i København hos vores mange forhandlere. Uanset hvilken type bil du er ude efter, kan du finde det hos Autokonzept. Hos os finder du et stort udvalg af 

 • Leje af billige varevogne
 • Leje af billige flyttebiler
 • Leje af billige MPV'er og minibusser 
 • Leje af billige personbiler

Så uanset om du skal bruge en bil til at flytte, køre tværs over landet, på ferie eller blot en ud på en kort tur, kan du finde en bil, der kan klare opgaven hos os. Du kan udforske hele vores udvalg af billeje i København øverst på siden.

Tryghedspakke og masser af kilometer

Når du bestiller billeje i København hos Autokonzept, får du tilbudt forskellige tryghedspakker, som kan sikre dig, når uheldet er ude. Med en tryghedspakke hos os får du en nedsat selvrisiko, så du skal af med færre penge ved skader på bilen. Derudover kan du få udvidet vejhjælp, som, udover at gælde ved motorstop, gælder hvis du punkterer, kører fast, kører tør for brændstof, låser dig ude eller lignende.

Du får altså en masse fordele ved at vælge en af vores tryghedspakker. 

Så slipper du for at betale mere end højest nødvendigt, hvis du kører galt eller på andre møder løber ind i uheld. Vil du vide mere om vores tryghedspakker? Læs mere her.

Når du lejer en bil gennem os, har du også mulighed for at køre mange kilometer fra start. Du har nemlig som udgangspunkt mulighed for at køre 100 kilometer, men du kan selvfølgelig også tilkøbe ekstra kilometer, hvis du ved, at du skal bruge mere.