Biludlejning i Køge

TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato
TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato

Biler til leje i Køge

Få fordele med biludlejning i Køge

Hver gang du lejer en bil gennem os, kan du være sikker på, at den er i god stand, da alle vores lejebiler bliver serviceret på værkstedet. Efter service står bilen klar til dig, og du kan derfor nemt trygt komme på vejen. Med alle lejebiler medfølger der gratis kilometer i prisen.

Hvilke fordele kan du få, når du lejer en bil hos os?

 • Stort udvalg af personbiler, varebiler og flyttebiler til leje
 • God priser på alle biltyper
 • Gratis kilometer hver gang du lejer
 • Nedsat selvrisiko med kaskoforsikring og basis vejhjælp

 

Kaskoforsikringen medvirker til højere økonomisk sikkerhed i forhold til at leje en bil. Den medfølger hver gang, du benytter biludlejning i Køge, og du behøver altså ikke at købe en tryghedspakke for at få kaskoforsikringen. Forsikringen sørger for, at dit eget forsikringsselskab ikke skal hæfte, såfremt bilen går i stykker, eller der sker et uheld. Du kan læse mere om kaskoforsikringen her.

Økonomisk sikring ved biludlejning i Køge

Tryghedspakken er for dig, der ønsker at være økonomisk sikret, når du lejer din bil. Vi ved også, at det kræver forskellige former for sikring afhængigt af, hvilken bil du lejer. Derfor har vi opdelt vores tryghedspakker i forskellige niveauer, så der er en pakke til dig, uanset hvilken bil du har lejet.

 Køber du en tryghedspakke, får du:

 • Udvidet vejhjælp - uanset pakke
 • Nedsat selvrisiko
 • Mere tryghed på vejen

Er du i tvivl om, hvilken tryghedspakke du skal bruge? Du er altid velkommen til at spørge din forhandler. Har du problemer med booking eller spørgsmål, er det altid muligt at kontakte vores kundeservice. Du kan finde åbningstider for vores kundeservice online.

Vis biler

Sådan benytter du biludlejning i Køge online

Uanset hvor du bor, kan du altid leje din bil hos din nærmeste udlejningsforretning via vores hjemmeside. Hos Autokonzept har vi gjort alt, hvad vi kan, for at det skal være nemt, enkelt og billigt for dig at leje en bil. Ønsker du at leje en bil, kan du blot følge de nedenstående punkter:

 • Start med at finde din nærmeste Autokonzept.
 • Inden på den valgte forhandlers side kan du se udvalget af biler. Når du har fundet den bil du ønsker, klikker du på “Book her”.
 • Du kan nu se bilens specifikationer. Du kan blandt andet læse om siddepladser, brændstof og tilbehør som for eksempel air condition eller GPS.
 • Hvis du er tilfreds med bilen, vælger du afhentnings- og afleveringstidspunkt og trykker “Book nu”.
 • Du har nu mulighed for at købe ekstra kilometer eller tryghedspakker. Overvej om du har brug for nogle af tilkøbsprodukterne, inden du betaler.

 

Ved biludlejning i Køge, kan du tilkøbe udlandskørsel, inden du betaler. Med udlandskørsel kan du køre frit til lande indenfor EU. Hvis du skal køre andre steder hen, er du altid velkommen til at tage kontakt til vores forhandlere og aftale dette individuelt.

Hvorfor skal du vælge biludlejning i Køge?

Køge er beliggende cirka 45 km syd for København og er dermed en naturlig del af vejnettet omkring hovedstadsområdet. Med en position lige op ad E20 er det nemt at komme ud og afsted fra Køge. Og det er lige meget om du søger vestpå mod Fyn og Jylland, nordpå mod København eller sydpå mod Lolland, Falster eller måske endda Tyskland til en dejlig ferie eller blot lidt indkøb.

Køge er godt placeret i forhold til offentlige transportmuligheder og S-toget stopper i byen. Dette er praktisk for dig, der måske kommer til byen for at hente din bil, hvilket er muligt uden at du skal til at gå en masse kilometer hen til udlejningsstedet. Dette gør Køge til en fin by at leje en bil i.

Ved biludlejning i Køge er der ikke langt til spændende destinationer

Har du lejet en bil i Køge, kan der være flere oplagte destinationer at besøge. Du kan vælge at besøge København. Den danske hovedstad ligger kun cirka 45 minutter kørsel fra Køge, hvilket gør det til en oplags endagstur.

Har du brug for at komme endnu længere væk, kan du køre til Sverige på kort tid. En tur til Malmö vil kun tage dig cirka 1 time og 20 minutter, og du kan derfor roligt bevæge dig over Øresund til et besøg i det svenske. Fra Malmö kan du besøge den gamle universitetsby Lund, der kun befinder sig cirka 25 minutters kørsel fra den svenske havneby.

Når du kommer hjem fra din køretur, kan du aflevere bilen hos din Autokonzept uden problemer. Vi forsøger altid at være fleksible med tilbagelevering af bil, så du ikke skal bekymre dig om andet end at køre.