Få biludlejning i Kolding uden besvær

Hos Autokonzept ved vi, at det somme tider kan være uoverskueligt at leje en bil. Det kan være kompliceret at skulle finde bilmodel og forhandler, og derfor har vi gjort processen enkel. Booker du over vores hjemmeside, har du derfor mulighed for at sortere i biltyper, farver, modeller og andre specifikationer, som for eksempel siddepladser. Kort sagt har biludlejning i Kolding aldrig været nemmere.

Skal du bruge en bil i en længere periode, har du også mulighed for at benytte dig af vores minileasing. Minileasing er beregnet til dig, der skal bruge en bil i en længere periode, hvor en almindelig leje ikke kan betale sig. Der er ikke noget facit for, hvornår du bør benytte minileasing, så du kan med fordel overveje, hvilken løsning, der passer bedst til dig. Du kan læse mere om vores politik omkring minileasing her.

Hvilke fordele får du, når du lejer bil i Kolding?

  • Et bredt udvalg af forskellige biltyper som for eksempel personbiler, flyttebiler eller varevogne
  • Gratis kilometer i forbindelse med biludlejning - uanset biltype
  • Medfølgende kaskoforsikring i forbindelse leje
  • Mulighed for tilkøbsprodukter som for eksempel tryghedspakker, ekstra kilometer eller udlandskørsel

 

Fleksibel og økonomisk sikker biludlejning i Kolding

Vi gør alt, hvad vi kan, for at du skal have en god oplevelse i forbindelse med biludlejning i Kolding. Derfor er vi også meget fleksible - både i forhold til biltyper, levering og afhentning af lejebil. Vi ved, at behovet for en lejebil kan opstå med kort varsel, og du kan derfor hurtigt og nemt booke din næste lejebil over vores hjemmeside.

Hvad kan du blandt andet leje hos os?

Du kan altid være sikker på, at du er økonomisk forsikret, når du lejer en bil hos os. Uanset hvilken forhandler du benytter, vil der altid medfølge en kaskoforsikring i prisen. Den medfølgende kaskoforsikring sikrer, at dit eget forsikringsselskab ikke berøres, hvis der skulle forekomme et uheld under din lejeperiode. Du kan læse mere om kaskoforsikringen i vores handelsbetingelser.

Ønsker du udvidet økonomisk sikring? Køb en tryghedspakke

Til dig, der ønsker mere økonomisk sikring, tilbyder vi en række tryghedspakker i forskellige niveauer. Ønsker du at tilkøbe en tryghedspakke, kan det gøres, når du booker din bil online. Det er ikke alle forhandlere, der tilbyder tryghedspakker, så check gerne en ekstra gang, inden du gennemfører dit køb.

Tryghedspakkerne kan altid tilkøbes til en lav pris per dag, og vi anbefaler altid, at du tænker over, om du har behov for en tryghedspakke, inden du kommer på vejen. Besøger du en af vores forhandlere fysisk, kan du altid forhøre dig omkring pakkernes specifikationer. Du kan se en oversigt og læse mere om vores tryghedspakker her.

 

Hvad er blandt andet inkluderet i en tryghedspakke?

  • Basis vejhjælp i de mindre pakker
  • Nedsat selvrisiko der afhænger af valget af tryghedspakke
  • Udvidet vejhjælp i de større pakker

 

Med biludlejning i Kolding kan du besøge hele trekantsområdet

Lejer du en bil hos os, er det altid en god idé at huske på, at du får gratis kilometer med i prisen. Så kan du passende bruge de gratis kilometer på at tage en tur rundt i trekantsområdet.

Hvis du benytter biludlejning i Kolding, er det let at besøge både Vejle og Middelfart. Begge byer ligger tæt ved vandet og er kendt for at være utrolig naturskønne. Det er derfor perfekte destinationer til for eksempel picnics eller gåture.