Skal du bare på endagstur? Lej en bil for en dag

Du har altid mulighed for at leje en bil for en dag hos os. Behovet for at leje en bil for en dag kan opstå pludseligt, og det kan være meget nyttigt, hvis du skal på endagstur eller transportere dig selv frem og tilbage fra eksempelvis togstationen eller lufthavnen. Hvis ikke du bruger bil særlig ofte, er det en god idé at leje en bil for en dag.

Hos Autokonzept er vi utrolig fleksibel med hensyn til udlejning af biler, og du har derfor meget selvbestemmelse, når det kommer til at vælge både afhentnings- og afleveringstidspunkt. Book din næste lejebil lige her.

Derfor er det utrolig bekvemt at leje en bil hos os:

  • Det tager kun få minutter, fra du går i gang med at booke, til du er færdig
  • Let og fleksibel afhentning og aflevering af lejebilen
  • Du kan leje lige præcis den bil, der opfylder dine behov
  • Du kan helt selv bestemme længden på din lejeaftale

Lej en bil over weekenden

Selvom du ikke ejer en bil, kan du godt have behov for at tage på weekendture, der måske tager dig lidt længere væk, end en bus eller cykel kan klare. Hos Autokonzept er det derfor nemt og bekvemt at leje en bil til en weekendtur, og uanset hvor du befinder dig, kan du være sikker på, at vi har en forhandler i nærheden af dig.

Lejer du en bil for en weekend, har du mulighed for at køre længere ture. Så uanset om du skal besøge familie, på miniferie eller besøge den anden ende af landet, så har du mulighed for at nå det hele henover en weekend. Lejer du en bil i en weekend, sparer du både tid og penge i forhold til at anvende offentlig transport.

Find din næste lejebil her

Find din helt rigtige lejebil

Du kan vælge mellem mange forskellige biler, når du overvejer at leje en bil over en weekend, i tre dage eller en uge. Det kommer helt an på, hvad du helst vil køre i, og hvor meget bilen må koste. Vi har mikrobiler, små personbiler, store personbiler, stationcars, MPV’er og selvfølgelig de større biler, hvis du skal transportere gods, flytte eller lignende. Du kan finde din foretrukne lejebil lige her og komme i gang med at booke allerede nu!

Find din bil her

Lej en bil i en måned

Der kan være mange grunde til, at det kan være praktisk at leje en bil i en længere periode. Måske har du planlagt en længere bilferie til udlandet, eller måske har du fået et praktikophold, der ligger for langt væk til, at det kan betale sig at cykle eller tage bussen. Hos os er det altid muligt at leje en bil i en måned eller derover. Det vil altid være billigere for dig at leje i én lang periode frem for to kortere perioder.

Kom let til udlandet i en lejebil fra Autokonzept

Du har altid mulighed for at køre til udlandet i en lejebil fra os. Uanset om du skal på ferie inden- eller udenfor Europas grænser, kan det lade sig gøre. Det eneste, du skal gøre, er blot at lave en aftale med din valgte forhandler. Du får selvfølgelig stadig kaskoforsikringen med, og du har stadig mulighed for at tilkøbe andre produkter som for eksempel tryghedspakker.

Book online nu - og kom afsted i dag

Uanset om du skal leje en bil for en dag, en uge eller en måned, har vi gjort det let for dig. Du kan til hver en tid booke din næste lejebil på vores hjemmeside, og det kan gøre med få klik på få minutter.

Sådan booker du en bil online:

  • Find din nærmeste Autokonzept
  • Vælg din ønskede bil. Husk at være opmærksom på, at biltyper og modeller kan variere fra forhandler til forhandler. Vælg dernæst afhentnings- og afleveringstidspunkt
  • Føj eventuelle tilkøbsprodukter til din ordre. Dette kunne for eksempel være udlandskørsel, tryghedspakker eller muligheden for en ekstra chauffør
  • Betal online via en af vores betalingsløsninger. Læs gerne vores handelsbetingelser, inden du betaler

Har du spørgsmål til os? Kontakt vores kundeservice

Har du spørgsmål i forbindelse med leje af bil for en dag, en uge eller en weekend, er der altid hjælp at hente i vores kunderservice. På hjemmesiden har du mulighed for at finde svar på de mest gængse spørgsmål, der kan opstå i forbindelse med leje af bil. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os eller sende en e-mail. Vi bestræber os altid på korte svartider.

Har du specifikke spørgsmål til bilmodeller eller tilkøbsmuligheder, skal du tage kontakt til den udlejningsforretning, du ønsker at benytte. Alle vores partnere er autoriserede, og du kan derfor være sikker på, at de kan hjælpe dig med alle tekniske spørgsmål - store som små.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at leje en bil?

Startprisen for leje af personbiler er 138,- pr. dag. Der medfølger 100 gratis kilometer i prisen. Er du interesseret at leje bilen i en længere periode, kan du benytte langtidsleje. Langtidsleje tillader, at du kan låne bilen i en måned eller mere

 

Hvad koster det at leje en bil i en weekend?

Prisen for at leje en bil i en weekend afhænger af biltype og forhandler. Hvis du ønsker at leje en bil i en weekend, aftaler du lejeprisen individuelt med forhandleren. Der vil altid medfølge 100 gratis kilometer i prisen, uanset hvilken bil du lejer.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kan man leje en bil for en dag?

Hos Autokonzept kan du sagtens leje en bil for en enkelt dag. Vi har forhandlere i hele landet, så du hurtigt kan komme på farten, uanset hvor du befinder dig. Book din lejebil over hjemmesiden, og afhent allerede samme dag.

 

Hvad koster det at leje en bil i en uge?

Prisen varierer efter biltype, men du kan leje en personbil til en startpris på 138,- pr. dag. Det er muligt at få mængderabat baseret på hvor lang tid, du ønsker at leje bilen. Booker du tidligt på dagen, kan vi have bilen klar til afhentning samme dag.