Lej en bil i 3 dage, en uge eller over en weekend!

Drømmer du om at kunne køre raskt af sted og opleve lidt ekstra i en weekend? At tage familien eller vennerne med på udflugt? At besøge venner fra nær og fjern?

Hos Autokonzept er billeje en fleksibel størrelse. Du kan selv bestemme, hvor lang tid du ønsker at leje en bil hos os. Skal du bruge en bil over en weekend? Til en miniferie på 3, 4 eller 5 dage? Eller skal du bruge en bil en hel uge eller mere? Du kan det hele hos os.

Det er nemlig dyrt at eje en bil, hvis den bare står og hænger ud i garagen. Hvis du blot har brug for en bil, når kalenderen skal piftes lidt ekstra op, så er det både mest økonomisk og miljøvenligt at leje dig til en bil, når behovet opstår.

  • Det tager kun få minutter fra du går i gang med at booke, til du er færdig
  • Let og fleksibel afhentning og aflevering af lejebilen
  • Du kan leje lige præcis den bil, der opfylder dine behov
  • Du kan helt selv bestemme længden på din lejeaftale!

Gør det let af have planer

Hvis weekenden, miniferien eller ferien byder på en tur til Legoland, et wellnessophold, den store fødselsdag hos moster Edith, et romantisk kroophold eller noget helt andet, så kan du med fordel skære transportstressen væk og leje en bil. Store tasker og højt humør kan nemlig let blive presset af offentlig transport og al den planlægning, der hører med. Med en lejebil henter du blot din foretrukne personbil hos et af AutoKonzepts mange værksteder og er så klar til at trille af sted mod eventyr og lagkage.

Find din næste lejebil her

Find den helt rigtige bil

Du kan vælge mellem mange forskellige biler, når du overvejer at leje en bil over en weekend, 3 dage eller en uge. Det kommer helt an på, hvad du helst vil køre i, og hvor meget bilen må koste. Vi har mikrobiler, små personbiler, store personbiler, stationcars, MPV’er og selvfølgelig de større biler, hvis du skal transportere gods, flytte eller lignende.  

Find din bil her

Dette skal du huske, når du lejer en bil

 

Hvor lang tid kan du leje en bil?

AutoKonzept tilbyder både korttidsleje af bil og minileasing. Du kan derfor både leje en bil i et enkelt døgn, flere dage eller i mange måneder.

Frie kilometer

Når du lejer en bil hos Autokonzept, får du altid 100 kilometer med i prisen, og rejsen begynder derfor let. 

Inkluderet forsikring

Alle udlejninger inkluderer en basis kaskoforsikring, så hvis der skulle ske noget, skal du ikke bekymre dig om din eksisterende forsikring.

 

Leje af bil

Vi har udlejningssteder over hele landet, så hvis du leder efter en lejebil i eller omkring Aarhus, Odense, København eller lignende, så har vi helt sikkert et værksted, der ligger tæt på dig.

Du kan leje en personbil fra 138,- pr. dag - og det er inkl. 100 startkilometer. 

 

Hvis du er mere interesseret i langtidsleje, er det også muligt at leje en bil i en måned eller mere. På denne måde kan du enten få fingrene i en bil i en periode, hvor det er nødvendigt eller få forsmag på, hvordan det er at have bil og finde ud af, om det er noget for dig.