Lejbilen.dk

Lejbilen.dk er AutoKonzept biludlejnings mere mundrette navn i markedsføringsregi. Det betyder, at lejbilen.dk og AutoKonzept biludlejning er to identiske størrelser - blot iklædt to forskellige navne. Men hvad tilbyder AutoKonzept og lejbilen.dk så af service?

Kort fortalt byder vi på billig og enkel biludlejning fra vores flåde af udlejningssteder. Alle vores udlejningssteder er dygtige og professionelle værksteder, der sætter faglig stolthed og ære i at servicere deres kunder - og disses biler. Det betyder, at du altid kan finde en god bil til en god pris. 

Vores udlejningssteder udbyder leje af forskellige typer biler. Du kan finde alt fra mikrobiler til store kassevogne, hvorfor du kan gøre brug af lejbilen.dk til at lette alt fra den store flytning til weekendturen til moster Gerda. 

  • Altid god og professionel service
  • Afhentning af lejebil er let og fleksibel
  • Med værksteder som udlejningsforretninger er du sikret en bil, der er i god stand
  • Du kan leje en bil i alt fra et døgn til flere måneder
  • Vi tilbyder leje af alt fra mikrobiler til kassevogne
  • Mulighed for tilkøb af tryghedspakker

Lej en bil i alt fra et døgn til flere måneder

AutoKonzept biludlejning udbyder både leje af bil på dagsbasis og som minileasing. Det betyder, at du kan sammensætte din udlejning, så den passer til dine behov. Skal du pendle til en anden by for nogle uger eller måneder, eller skal du af sted på en miniferie med hele familien i den anden ende af landet? Vi kan være behjælpelige i de fleste scenarier.

Find din næste lejebil her

Find den helt rigtige bil

Men hvilken bil skal du så vælge? Det kommer helt an på, hvad du foretrækker at køre i, hvor stort dit behov er - og hvor meget bilen må koste. Vi har både mikrobiler, små personbiler, store personbiler, stationcars, MPV’er og så har vi de større biler, hvis du skal hente en sofa, flytte eller noget helt tredje.  

Se vores forskellige biltyper

Dette skal du huske, når du lejer en bil

 

De første kilometer er gratis

Når du lejer en bil hos lejbilen.dk / AutoKonzept biludlejning, får du 100 kilometer med i prisen, så du har noget at starte på.

Basis kaskoforsikring

Alle udlejningsbiler hos os kommer med en inkluderet kaskoforsikring. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om din egen forsikring, hvis uheldet skulle være ude.

Vælg mellem 3 tryghedspakker

For at gøre det nemt og sikkert for dig at leje en bil, tilbyder vi tre forskellige tryghedspakker. Læs mere om dem lige her.

 

Leje af bil

Hvorfor gå med professionel udlejning?

Det kan være svært at beslutte, om du skal gå med privat udlejning eller professionel udlejning af din næste lejebil. Begge dele har fordele og ulemper, men grunden til at vi har valgt at samarbejde med værksteder, og dermed professionel udlejning, er, at vi på den måde bedst sikrer kvalitet for vores kunder. 

Når du henter en lejebil hos et af vores værksteder, så henter du en bil, der kommer direkte fra fagfolks hænder og dermed altid vil være køreklar og i god stand. Det er svært at toppe professionel udlejning af biler fra værksteder, da der både er styr på forretningen - og på bilerne. 

Hvis du lejer en privat lejebil, kan du risikere at leje en bil, der ikke har været forbi et værksted i nogen tid. Det betyder, at du har en højere risiko for at løbe ind i besværligheder med den ramme, der ellers blot skulle fragte dig let og glidningsfrit fra a til b.  

Minileasing

Hvis du gerne vil leje en bil i mere end 30 dage, så kalder vi det mini-lease. Det er ikke sværere end at leje en bil i et døgn, men betyder rent faktisk bare, at du får en ekstra god pris, når du lejer en bil i længere tid.

Biler med plads til alle

Vi har alt fra mikrobiler til minibusser. Det betyder, at du kan finde en bil, hvor der er plads til op til 9 personer. Hvis i er en børnefamilie, kan i med fordel vælge en MPV, så er i sikret god plads til bagagen, og hvis I er en vennegruppe på 6, 7, 8 eller 9 personer, der gerne vil af sted sammen, kan I leje en minibus, hvor der er plads til alle. 

Fri kilometer

Vores lejebiler kommer ikke med fri kilometer, men de er alle inklusiv 100 startkilometer. Det betyder, at du får en håndfuld kilometer med i prisen og kan komme godt fra start. 

Udlejningsteder i hele landet

Du skal ikke bekymre dig om geografi, når du lejer en bil hos os. Vi har nemlig udlejningssteder i hele landet, og du kan helt sikkert finde et udlejningssted, der ligger tæt på dig. Det betyder, at du hurtigt kan komme ud at køre, når behovet opstår. 

Lej en personbil fra 138,- pr. dag inklusiv 100 kilometer.