Hos os finder du mange forskellige biler du kan leje i en måned

Der kan være mange gode grund til, at du skulle have brug for at leje en bil i en måned. Måske har din egen bil et længerevarende værkstedsophold, eller måske har du bare ikke en bil og har brug for et køretøj. Uanset hvad dit formål med at leje en bil er, kan du være sikker på, at du kan finde et match hos os. Vi specialiserer os i mange forskellige biltyper, så du frit kan vælge til dig selv eller din familie.

Hvilke biltyper kan du blandt andet leje i en måned hos os?

 

 

Hvis du står midt i en flytning og har brug for en bil, kan du også finde mange forskellige flyttebiler hos os. Vi har flyttebiler i mange forskellige størrelser, så du kan finde en, der passe til den mængde af ting, du skal have flyttet. Vi er yderst fleksible omkring både afhentning og aflevering af bil, da vi ved, at det godt kan være stressende at flytte.

Hos os kan du leje en bil i en måned over hele Danmark

Uanset hvor du befinder dig, og hvilken bil du har brug for, kan du altid være sikker på, at en af vores mange forhandlere er tæt på dig. Vi vil gerne gøre det så let som muligt at leje en bil, og hvis du selv har en bil, skal du ikke behøve at flytte dig selv langt for at få adgang til en lejebil. Vi har forhandlere i hele Danmark, der alle sammen er eksperter i mange forskellige biltyper.

Hvilke steder kan du blandt andet leje en bil i en måned?

 

Hvis du vil vide, hvilken forhandler der er tættest på dig, kan du se en oversigt over alle vores udlejningssteder her. Med et enkelt klik på en forhandler kan du hurtigt finde kontaktoplysninger og forskellige modeller, som forhandleren udbyder til udlejning.

Lej en personbil i en måned til dine daglige gøremål

Hvis du skal leje en bil til hverdagen i en måned, har vi et stort udvalg af forskellige personbiler over hele landet, som du kan leje billigt. En personbil er perfekt til dig selv, og hvis du kører frem og tilbage på arbejde, er det også det mest økonomiske. Du kan også bruge en personbil til familien. I en gennemsnitlig personbil vil der altid være nok plads til 4 personer, og der vil også være plads til lidt oppakning i bagagerummet.

Hvis du har spørgsmål vedrørende leje af bil i en måned, kan du altid kontakte vores kundeservice. Vi kan besvare alt, der har med Autokonzept og billeje at gøre. Du kan spørge os ind til alle vores forskellige services. Hvis du vil finde hurtige svar på dine spørgsmål, kan du altid tjekke vores FAQ. Her besvarer vi alle de spørgsmål, vi oftest får.

Få en tryghedspakke, når du lejer bil i en måned

Hver gang du lejer bil hos en af vores forhandlere, har du mulighed for at tilkøbe en tryghedspakke, så du er ekstra sikker på vejen. Vi har flere forskellige tryghedspakker, så du har mulighed for at vælge den, der passer bedst til dit behov. De forskellige tryghedspakker variere for eksempel i selvrisiko og muligheden for vejhjælp.

Når du lejer en bil hos os, vil der typisk medfølge en almen kaskoforsikring, der betyder, at dit eget forsikringsselskab ikke bliver berørt, hvis uheldet er ude. På den måde har du altid en basissikring, når du lejer bil i en uge, en måned eller mere hos os. Muligheden for tryghedspakker varierer fra bil til bil, så det er altid en god idé at aftale det med din forhandler, når du besøger os. Hvis du vil vide mere om det at leje bil hos os, kan du læse vores handelsbetingelser her, så der ikke opstår der ingen forvirring i processen.