Lej en bil til kør-selv-ferie

TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato
TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato

Lej bil til ferien

Har du overvejet hvor din næste kør-selv-ferie skal går hen? og har du overvejet hvilken bil du skal foretage turen i?

Når det gælder kør-selv-ferie er hele Europa en mulighed og hvem vil ikke gerne en tur til udlandet og opleve nye kulturer. Tyskland, Italien, Kroatien, Spanien, mulighederne er mange, ja måske endda Australien skal med på listen over steder du gerne vil opleve. At drømme sig afsted mod fremmede egne på en lidt kold, lidt blæsende og lidt mørk forårsdag kan bestemt være tiltrængt nogle gange og at påbegynde planlægningen i god tid, er bestemt ikke nogen dårlig ide, for mange ting skal koordineres når hele familien skal på kør-selv-ferie i lejebil.

Første skridt i planlægningen af ferien er at bestemme rejsemålet, samt hvilke destinationer og seværdigheder der skal besøges. Med mange populære lande at vælge imellem, er der rig mulighed for at få opfyldt alles ønsker i familien. Skridt nr. 2 i planlægningen af ferien består ofte i at finde det rigtige hotel med de ønskede faciliteter, undersøge hvilken morgenmad hotellet tilbyder klarlægge hvor de bedste strand er i nærheden, samt hvad for nogle cafe'er der har fået gode anmeldelser til når der skal holdes pauser i løbet af dagen.

Men måske rækkefølgen på din planlægning skal gøres anderledes i år. Efter rejsemålet for turen er bestemt, forslår vi at det besluttes hvordan turen dertil skal foregå. Fly eller bil? Har du overskuddet til at bevæge dig igennem lufthavnen, vente ved check-in og krydse finger for at din bagage lande i det samme land som dig eller skal det være bilen hvor afgang og rejse tidspunkt bestemmes af dig? Vi behøver vel heller ikke at fortælle, at ved at valg af bilen, giver du også klimaet en lille gave, da CO2 aftrykket er væsentlig mindre når du tager bilen fremfor flyet og endnu mindre hvis du lejer en af vores elbiler. Det kan du læse mere om her

Til din næste ferie syntes vi at du skal kigge billeje markedet og overveje mulighederne det kan give i forhold til din næste ferie. Vi er sikker på at der findes en lejebil som dækker dit behov og kan være med til at skabe en god oplevelse allerede inden du er kommet frem til dit bestemmelses sted. Hvem siger ferien først skal begynde når du har åbnet døren til dit hotelværelse? Lad den begynde allerede når du sætter dig i bilen - læs FDM 's guide til en god kør-selv-ferie: https://fdm.dk/alt-om-biler/koer-selv-ferie/bliv-klar-til-ferien/boern-paa-koer-selv-ferien

 

Leje bil til kør-selv-ferie - Er det en fordel?

Jeg har selv en bil, hvorfor skal jeg så leje en? Dejligt at du selv ejer din egen bil, men lever den nu også helt op til det som turen kræver?

Med over 25 udlejningsforretninger fordelt over hele Danmark, kan vi tilbyde et stort udvalgt af biler og kan med næsten 100 % garanti love at vi også har noget som passer til dit behov. Er I to familier som skal på tur sammen, vil en 9 personers bus måske være det rigtige valg - Læs om muligheder her. Det kan også være du ønsker at prøve hvordan det føles at køre Europa rundt i en luksusbil.

Alle vores lejebiler bliver serviceret af autoriseret mekaniker og du kan derfor forvente at modtage et køretøj, hvor udstyr, dæk og bilen som helhed altid er i topkvalitet. Ved afhentning af bilen, gennemgår du bilen sammen med udlejer, så du altid er sikker på at modtage en bil som lever op til både dine og vores forventninger.

Har du ikke prøvet at leje en bil før så står medarbejderne på vores udlejningskontorer klar til at hjælpe og guide dig igennem lejeprocessen. De giver også gerne deres bud på hvilken udlejningsbil der passer bedst til dit behov. Så husk at fortælle hvad bilen skal bruges, så vi på bedste vis kan hjælpe dig med at finde det rigtige køretøj til formålet.

Fri kilometer + andre fordele

Når du lejer en bil hos Autokonzept følger der altid 100 fri kilometer med gratis. Det er muligt at tilkøbe ekstra kilometer med op til 50 % rabat. Flere af vores udlejere giver mulighed for tilkøb af ekstraudstyr, såsom børnesæder og tagbokse. Ved afhentning af bilen er den allerede fyldt fuld op på brændstof så du kan starte ferien med det samme.

Passer det aftalte afhentningstidspunkt af bilen ikke så godt, er du altid velkommen til at ringe til udlejningsforretningen og lave en særaftale, det samme gælder ved aflevering, hvor de fleste af vores udlejere giver mulighed for at levere bilen udenfor åbningstid. Det er altid muligt at få forlænget din booking, ring blot til udlejningsstedet i god tid, så vi undgår at bilen allerede er udlejet til en ny kunde, er dette tilfældet alligevel, vil vi gøre vores bedste for at finde en løsning som kan fungere for alle. Fortryder du din booking, kan den nemt afbestilles, mod et mindre gebyr på 150 kr.

Alle biler er udstyret med lovpligtigt sikkerhedsudstyr, så du roligt kan køre afsted i både Danmark og Europa. Vores biler er også dækket med kasko forsikring og vi tilbyder tilkøb af tryghedspakker så du spare penge hvis uheldet opstår.

Vi vil gerne give vores kunder de bedste priser på markedet og er stolte af vores meget lave priser. Vidste du f.eks. godt at når du lejer en bil hos Autokonzept Biludlejning, så bliver lejen ofte billigere jo længere en periode du lejer bilen for? Vi nedsætter dagsprisen, så du sparer penge. Hvilket giver dig muligheden for en længere lejeperiode til samme pris. Gør dig selv en tjeneste og tilmeld din e-mail til vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af særlige tilbud og rabatter til din næste kør selv ferie.

Du kan leje bilen til mange forskellige formål.

Mange forbinder biludlejning med ferie. Flyet bliver taget frem til den ønskede destination, så lejes der en bil i lufthavnen, så man derefter kan køre videre til sit bestemmelsessted. Men billeje kan bruges i mange forskellige situationer. Herunder nævnes blot nogle få af de situationer hvor billeje kan være en fordel.

  • Ved forretningsrejser kan det være rart med den fleksibilitet og frihed en bil kan tilbyde. Måske det planlagt møde i Tyskland trækker ud og det derfor ikke ville have været dig muligt at nå den bestilte flyafgang.

  • Det kan også være du og familien trænger til en ekstra oplevelse. Lej en af vores luksusbiler, sæt kursen mod udlandet og nyd en kør selv ferie hvor god mad og drikkelse er en selvfølge.
  • Måske du for en periode har brug for en bil, så hverdagen bedre kan hænge sammen. Med vores store udvalg af biler, finder du nemt en bil som passer til dit behov. Vi udlejer gerne vores biler for længere periode af gangen, læs mere om konceptet Mini-lease her.

  • Flytning er også et sted hvor en lejebil kan være meget praktisk. Hvorfor køre 10 gange frem og tilbage i din egen lille bil, når du i stedet kan leje en kassevogn/flyttebil, der gør at du kan få hele læsset med i første omgang. Tiden du spare kan helt sikkert bruges, når der skal males vægge og sættes lamper op i din nye bolig.