Lej en otte personers bil til hverdag, ferie og arbejde

Skal du med hele familien på ferie? Måske skal studiegruppen på den årlige sommerhustur? Når oppakningen er stor og gruppen mangfoldig, så står vi klar til at leje dig en rummelig otte personers bil. Vores alsidige udvalg gør det nemt for dig, at finde den perfekte løsning til dine behov.  

Hos Autokonzept har vi flere forskellige typer otte personers biler. Du kan blandt andet leje:

Gør transporttiden til en del af jeres fælles rejse. Til de store gruppe- og familierejser anbefaler vi vores minibusser.

Når du vælger en minibus hos Autokozept, kan du nemt samle det hele på ét sted. I slipper for at koordinere kørsel i flere biler, og den kollektive transporttider giver jer endnu flere timer med samvær.

Når du lejer en minibus hos AutoKozept Biludlejning, kan du også tilbyde dine medpassagerer en rejse med ekstra benplads og rum til større oppakning. Hvis du vil leje en minibus til din kommende rejse, kan du kontakte din nærmeste AutoKonzept lige her, eller booke den online direkte på vores hjemmeside.

Lej en otte personers bil online

På vores hjemmeside har vi gjort det nemt og overskueligt, at finde den perfekte otte personers lejebil til dit formål. Du kan nemt sortere efter størrelse og ekstraudstyr som børnesæder og navigation. Med få klik kan du gennemse og booke din lejebil direkte på vores hjemmeside.

Autokonzept gør turen nemmere, fra start til slut. Du slipper for at køre langt for, at afhente og aflevere din lejebil. Vi er nemlig til stede i hele landet. Hvis du ønsker, at aflevere din bil hos en anden forhandler end der, hvor du afhentede den, er dette selvfølgeligt en mulighed. Kontakt os, så vi sammen kan finde en løsning der passer din rejse.  

Kør trygt afsted med en tryghedspakke

Vi prioriterer din sikkerhed. Derfor medfølger der altid kaskoforsikring på de mest almindelige biltyper. Vi står også klar til at svare på spørgsmål vedrørende sikkerhed og forsikring, så du kan køre afsted med ro i maven. 

Hvis du vil sikre, at du er fuldstændigt dækket, når du lejer en otte personers bil, kan du tilvælge en af vores tryghedspakker. Disse pakkeløsninger indeholder et bredt udvalg af tilvalg, der kan være en hjælp på din rejse. Når du lejer en bil hos os, medfølger der selvfølgeligt altid basis vejhjælp, men med vores udvidede vejhjælp får du også assistance hvis du punkterer, løber tør for brændstof, kører fast eller låser dig ude.

Derudover giver pakkerne dig også mulighed for nedsat selvrisiko. Pakkerne kommer i forskellige prisklasser og med varierende dækning, så du nemt kan finde den pakke, der bedst matcher behov og budget. 

Kun biler fra autoriserede forhandlere

Når du vælger at leje en otte personers bil hos Autokonzept, så får du altid afgang til forhandlere med høj faglighed. Vi prioriterer sikkerhed og serviceniveau højt, hvorfor vores personale er autoriseret og veluddannet. Du kan altid spørge personalet til råds omkring alt, hvad der vedrører billeje hos Autokonzept.