TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato
TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato

Skal du flytte? Lej flyttebil hos os

Står du over for en flytning? Vil du gerne gøre det så nemt og omkostningsfrit som muligt? Så kan du med fordel vælge at leje en flyttebil hos Autokonzept.

Hos Autokonzept kan du nemt og billigt leje store og mindre flyttebiler, når du har brug for det. Med vores mange forskellige flyttebiler kan du sagtens leje den ønskede flyttebil og nemt klare selv de større flytninger.

Autokonzept tilbyder flere modeller og størrelser. Gå på opdagelse i vores muligheder for leje af flyttebil hos os her 

på siden, så planlægningen af din store flyttedag kan begynde. Du kan også leje biler til almindeligt forbrug eller ferie hos Autokonzept.

Du kan billigt leje en flyttebil hos os i hele Danmark. Du kan selv se, hvor du kan hente din flyttebil her. Skal du leje en flyttebil til udlandet, kan vi også lave en god pris på dette. Husk dog at booke i god tid, da der ofte er stor efterspørgsel på leje af flyttebil først på måneden og midt på måneden, hvor de fleste flytter.

Derfor skal du leje din flyttebil hos Autokonzept

Hvad enten du står over for at flytte i ny lejlighed eller nyt hus, så kan der være  mange ting og møbler, der skal flyttes. Det kan betyde en stor udgift til flyttefolk, som skal organisere, bære og køre dit flyttegods fra din gamle adresse til din nye adresse. Det er meget billigere at leje din egen flyttebil.

Autokonzept tilbyder flyttebiler - endda med ekstra kilometer - til en lav pris. Det behøver nemlig ikke at være en dyr affære at flytte fra A til B, hvis du sørger for at finde lige præcis den størrelse flyttebil, der dækker dine behov.

Når du lejer din egen flyttebil, giver det ofte en lang række fordele:

  • Det er en billig løsning, fordi du slipper for udgiften til et flyttefirma

  • Du kan selv styre tidsplanen, hvilket giver dig meget mere fleksibilitet og frihed under din flytning

  • Det give ro i maven, at det kun er dig selv og dine bekendte, som håndterer dine private ting

  • Det gør ikke noget, hvis tidsplanen skrider - du skal ikke betale yderligere dyr timeløn til flyttefolk

Med et bredt udvalg af flyttebiler kan du finde det bedste match til dine flyttebehov hos Autokonzept. Du finder alt fra varevogne til kassevogne med og uden lift. Alle vores flyttebiler kan føres med et almindeligt lille kørekort. De fleste af flyttebilerne er nyere modeller, der er nemme at føre trods den store størrelse.

Hvis du er i tvivl om størrelsen på en af vores flyttebiler, eller hvis du har brug for hjælp til at vælge den korrekte flyttebil, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi vejleder dig gerne på rette vej. Du kan ringe til vores kundeservice på telefon 70 60 60 29 eller sende en mail til kundeservice@autokonzept.dk

Dette skal du vide om leje af flyttebil

Når du lejer en flyttebil gennem Autokonzept er der nogle praktiske ting, der kan være rart at vide, før du lejer bilen:

  • Du kan leje en flyttebil med op til 20 kubikmeter uden chauffør

  • Med et almindeligt kørekort B, må du føre køretøjer med en vægt på op til 3500 kilo.

  • Du kan medtage tre passagerer i de fleste af vores flyttebiler (Kontakt dit lokale udlejningssted for vejledning)

  • Vi har priser i den lavere ende samt priser i den højere ende, så der er til store og små behov. Vores priser er meget konkurrencedygtige.

  • Du kan tilvælge en tryghedspakke

Det er altså nemt og praktisk at leje en flyttebil selv, og så giver det dig stor frihed og fleksibilitet på selve flyttedagen samt med planlægningen op til. Du har kun dig selv og din omgangskreds at koordinere flytningen med - du skal ikke tænke på at få din flytning passet ind i et flyttefirmas skema.

Hvor stor skal en flyttebil være?

Der er forskel på, om du skal bruge flyttebil til at flytte hjemmefra eller flytte et helt hjem til nye rammer. Vi har flere modeller og størrelser af både varevogne og flyttebiler, så du kan være sikker på at finde en flyttebil til jeres behov.

Er det teenageren, som skal flytte hjemmefra, kan det måske klares med en mindre varevogn.  En mindre varevogn kan bruges, hvis I ikke har meget at flytte eller ikke skal flytte så langt.

Er det derimod hele familien der skal flytte på tværs af landet eller har I mange store møbler at flytte, så er det måske bedst at leje en stor flyttebil, hvor der kan være plads til det hele, så I undgår for mange ture. Hvor stor en flyttebil du skal leje afhænger derfor af, hvor stort et flyttelæs du har.

Mindre varevogne er det oplagte valg til de mindre flytninger og til når man skal flytte i kollegieværelse eller en etværelses lejlighed, hvor man ikke skal have flyttet mange ting og ikke skal flytte langt, så det ikke vil være et problem at køre et par ture.

Mellemstore varevogne er ideel til den mindre flytning, hvor der ikke er det store flyttelæs, men hvor der er længere at flytte, så flytningen helst skal klares på én gang. 

Store varevogne eller kassevogne med eller uden lift er gode til flytteopgaver, hvor der er et stort flyttelæs. Disse er også bedst, hvis du har tunge genstande som fx større møbler. Især kassevognene med lift, så du kan køre møblerne op på liften og slippe for at løfte fra jorden og op på ladet. Det er praktisk og nemt.

Når du skal leje en flyttebil, er der plads til op til to personer ud over chaufføren. På den måde kan du nemt have ekstra hænder med til at hjælpe dig med flytningen.

Se vores udvalg af flyttebiler her

Autokonzept har mange forskellige typer flyttebiler, som du kan leje til netop din flytning. Vi er desuden en af de billigste udbydere af flyttebiler i hele Danmark. Skal du køre mange kilometer kan du også tilkøbe ekstra km. Du kan altså spare rigtig mange penge på din flytning ved at leje en flyttebil selv.

Uanset hvilken type flyttebil, du vælger, så sikrer Autokonzept dig en billig og god flytteoplevelse. Se vores udvalg af varevogn og flyttebiler her.

Oftest stillede spørgsmål

Hvad koster det at leje en flyttebil?

Prisen på leje af flyttebiler varierer fra forhandler til forhandler. Ønsker du prisen oplyst, er du altid velkommen til at kontakte din nærmeste forhandler. Det er dog fælles for forhandlere hos Autokonzept, at leje af flyttebiler har en startpris på 448,- pr. dag.

 

Skal du have et særligt kørekort for at leje en flyttebil?

Det kræver ikke et specielt kørekort at føre en flyttebil fra Autokonzept. Hvis du lejer en flyttebil hos os, er det blot påkrævet, at du har et alment B-kørekort til personbiler. Du kan derfor uden bekymring booke en flyttebil allerede i dag.

Eksempler på flyttebiler

Volkswagen Transporter

Iveco 35S15

Fiat Ducato

Ford Transit

Fiat Doblo

Nissan Primastar

Open Combo

Citroën Jumper

Hyundai Trajet MPV

Iveco Daily

Citroën C 8 MPV

Peugeot Boxer