TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato
TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato

Oplev den store frihed, der kommer med leje af en minibus, når I skal mange afsted. Når du vælger at leje en større minibus, sparer du både dig selv og dine medpassagerer for en hel del tid og problemer. I slipper nemlig for at skulle koordinere jeres kørsel fordelt på forskellige biler med leje af en minibus. Det giver jer også chancen for at blive rystet endnu bedre sammen på jeres køretur, fordi I rent faktisk har mulighed for at sidde sammen alle sammen. Vi udlejer minibusser til både korte og lange tur. Og både til weekendtur og udlandet. Læs mere om vores minibusser nedenfor, og opdag de mange fordele, der er ved leje af en minibus.

Leje af minibus med plads til 6, 7, 8 og 9 personer

Alle minibusser er inkl. 100 km. per dagstur

Sikkerhed og kvalitet 100% i orden 

Nedsat selvrisiko og udvidet vejhjælp muligt

Uden chauffør

Lej en minibus og tag mange afsted

Lej minibus hos os, og tag mange personer afsted sammen på eventyr. Når du booker en bus hos os, får du ikke blot et transportmiddel. Du får også komfort til alle og plads til bagage. Skal du køre ekstra kilometer end de inkluderede kan du tilkøbe ekstra kilometer på forhånd. Om det er hele fodboldholdet, der skal til kamp, den store familie, der skal på kør-selv-ferie, bandet, som skal på turné eller medarbejdere, der skal på teambuilding, så kan Autokonzept Biludlejning hjælpe.

Lej en minibus hos os, og kør alle afsted i én samlet flok - så gør I turen i sig selv til en oplevelse. Vores busser er fleksible, så de kan justeres i forhold til, om der skal bruges mest sædeplads eller baggageplads. Alle vores minibusser er rummelige og lette at køre i.

Skån miljøet ved leje af minibus

Vi lever i en tid, hvor man sjældent kan træffe en beslutning uden at have miljøet med i overvejelserne - især ikke når der er tale om transport. Hvis du booker hos os, får I ikke alene en hyggeligere tur - I skåner også miljøet for det ekstra CO2-udslip, I ville udlede ved at køre i to-tre forskellige biler.

Leje af minibus i hele landet

Hos Autokonzept har vi afdelinger i hele landet. Det vil sige, at du både kan komme til at leje en minibus både i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Her har vi igen gjort det nemt for dig, så du lynhurtigt kan danne dig et overblik over, hvor din nærmeste udlejningsforretning ligger.

Vi har mange udlejningsforretninger fordelt på hele landet, så der er med garanti også en udlejningsforretning nær dig, hvor du kan leje en minibus.

 

Hvilke forskellige minibusser har vi?

Vi har minibusser i mange størrelser og mange modeller - lej fx minibus med plads til 7-9 pladser. Af de mindre minibusser kan du blandt andet leje en Fiat Scudo, Renault Trafic eller Ford Transit. Af de større modeller kan I leje en Mercedes-Benz Vito, Volkswagen Caravella eller Multivan. 

Er I interesseret i at leje en af de helt store minibusser, kan I leje en Fiat Ducato eller en Opel Vivaro. 

Nogle af vores minibusser har endda anhængertræk, hvis I skal have en almindelig trailer med til ekstra oppakning, eller hvis I skal have en hundetrailer med.

Vidste du, at du faktisk også kan leje en trailer lige her hos Autokonzept? På den måde har vi gjort det nemt for dig, så du kan nøjes med at leje både minibus og trailer samlet ét sted.

Lej en minibus hos Autokonzept

Hos Autokonzept yder vi god og hurtig service, så du kan komme af sted hurtigst muligt, når du har benyttet dig af leje af minibus. Lej en minibus allerede i dag, så du og familien, vennerne eller bandet kan komme afsted på jeres næste eventyr med det samme.

Har du spørgsmål, eller skal du bruge hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Her sidder vi klar til at hjælpe dig over mail og telefon - hvad end det drejer sig om leje af minibus eller noget helt andet.