TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato
TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato

Oplev den store frihed, der kommer med leje af en minibus, når I skal mange afsted. Når du vælger at leje en minibus, sparer du både dig selv og dine medpassagerer for en hel del tid og problemer. I slipper nemlig for at skulle koordinere jeres kørsel fordelt på forskellige biler med leje af en minibus. Det giver jer også chancen for at blive rystet endnu bedre sammen på jeres køretur, fordi I rent faktisk har mulighed for at sidde sammen alle sammen. Læs mere om vores minibusser nedenfor, og opdag de mange fordele, der er ved leje af en minibus.

 

Lej minibus med plads til 6, 7, 8 og 9 personer

Alle minibusser er inkl. 100 km. per dag

Sikkerhed og kvalitet 100% i orden 

Nedsat selvrisiko og udvidet vejhjælp muligt

Uden chauffør

Lej en minibus og tag mange afsted

Lej minibus hos os, og tag mange afsted sammen på eventyr. Når du lejer en minibus, lejer du ikke blot et transportmiddel. Du lejer også komfort til alle og plads til bagage. Det er en tur, der begynder godt! Om det er hele fodboldholdet, der skal til kamp, den store familie, der skal på kør-selv-ferie, bandet, som skal på turné eller medarbejdere, der skal på teambuilding, så kan Autokonzept Biludlejning hjælpe.

Lej en minibus hos os, og kør alle afsted i én samlet flok - så gør I turen i sig selv til en oplevelse. Vores minibusser er fleksible, så de kan justeres i forhold til, om der skal bruges mest sædeplads eller baggageplads. Alle vores minibusser er rummelige og lette at køre i.

Skån miljøet ved leje af minibus

Vi lever i en tid, hvor man sjældent kan træffe en beslutning uden at have miljøet med i overvejelserne - især ikke når der er tale om transport. Hvis du vælger at leje en minibus hos os, får I ikke alene en hyggeligere tur - I skåner også miljøet for det ekstra CO2-udslip, I ville udlede ved at køre i to-tre forskellige biler.

Det er ingen hemmelighed, at når du vælger at køre i bil, flyve eller sejle belaster du klimaet en hel del mere til sammenligning med eksempelvis bus eller tog. Derfor er der altså en klar fordel i, at vælge at leje en minibus når I skal mange afsted fremfor at køre i hver jeres biler. Du kan altså vælge leje af minibus med god samvittighed.

Leje af minibus i hele landet

Hos Autokonzept har vi afdelinger i hele landet. Det vil sige, at du både kan komme til at leje en minibus både i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Her har vi igen gjort det nemt for dig, så du lynhurtigt kan danne dig et overblik over, hvor din nærmeste udlejningsforretning ligger.

Vi har mange udlejningsforretninger fordelt på hele landet, så der er med garanti også en udlejningsforretning nær dig, hvor du kan leje en minibus.

 

Hvilke forskellige minibusser har vi?

Vi har minibusser i mange størrelser og mange modeller - lej fx minibus med plads til 7-9 pladser. Af de mindre minibusser kan du blandt andet leje en Fiat Scudo, Renault Trafic eller Ford Transit. Af de større modeller kan I leje en Mercedes-Benz Vito, Volkswagen Caravella eller Multivan. 

Er I interesseret i at leje en af de helt store minibusser, kan I leje en Fiat Ducato eller en Opel Vivaro. 

Nogle af vores minibusser har endda anhængertræk, hvis I skal have en almindelig trailer med til ekstra oppakning, eller hvis I skal have en hundetrailer med.

Vidste du, at du faktisk også kan leje en trailer lige her hos Autokonzept? På den måde har vi gjort det nemt for dig, så du kan nøjes med at leje både minibus og trailer samlet ét sted.

Hvad koster det at leje en minibus?

AutoKonzept Biludlejning tilbyder den billigste leje af minibusser i Danmark. Priserne varierer dog fra udlejningsforretning til udlejningsforretning. Lej en minibus med priser startende fra kun 498,- DKK per døgn inklusiv 100 km. Det er derfor nemt og billigt at samle hele familien i en minibus til en udflugt eller måske endda en ferie.

Udvidet vejhjælp og mindre selvrisiko

Når du lejer en minibus hos Autokonzept kan du tilvælge tryghedspakker med udvidet vejhjælp og nedsat selvrisiko, som gør det tryggere for dig at leje en minibus. Når du lejer bil hos os, er der i prisen altid inkluderet ansvars- og kaskoforsikring.

Af tryghedspakker tilbyder vi følgende:

  • Tryghedspakke Sølv
  • Tryghedspakke Bronze

Forskellen på de to er, hvorvidt om der er udvidet eller basis vejhjælp inkluderet. Derudover bliver din selvrisiko også en anelse billigere med sølv-pakken end med bronze-pakken. Det er altså værd at overveje, om du skal tilkøbe en af disse, så både du og din økonomi er bedre sikret.

Lej en minibus hos Autokonzept

Hos Autokonzept yder vi god og hurtig service, så du kan komme af sted hurtigst muligt, når du har benyttet dig af leje af minibus. Lej en minibus allerede i dag, så du og familien, vennerne eller bandet kan komme afsted på jeres næste eventyr med det samme.

Har du spørgsmål, eller skal du bruge hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Her sidder vi klar til at hjælpe dig over mail og telefon - hvad end det drejer sig om leje af minibus eller noget helt andet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at leje en minibus?

Prisen på leje af en minibus afhænger af minibussens størrelse. Hos Autokonzept samarbejder vi med en lang række autoriserede forhandlere, der hver især har forskellige modeller til rådighed. Prisen aftales derfor med den enkelte forhandler, og her har du også mulighed for at høre nærmere om tilkøbsmuligheder og egenskaber omkring minibussen.

Lej din næste minibus her >>