Lej en MPV

AutoKonzept tilbyder smart og billig udlejning af MPV'er. Du kan leje en MPV fra 348 DKK per dag og hermed prøve det fantastiske køretøj af til en fornuftig pris. 

En MPV er en rummelig bil med god plads i kabine og bagagerum. Den er nummeret større end en stationcar og er en fleksibel bil, der kan tjene mange formål og kan rumme op til 7 personer.

En MPV er det oplagte valg, hvis du foretrækker at køre på ferie, også hvis feriemålet ligger langt væk. Dens rummelighed gør den også til en oplagt familiebil, da den kan rumme et lille fodboldhold - og al udstyret, der hører med.

 

 

Lej MPV med god plads til op til 7 personer

Alle MPV'er er inkl. 100 km. per dag

En MPV er et køretøj med høj sikkerhed 

Oplagt mulighed for dem, der gerne vil køre på ferie

Nedsat selvrisiko og udvidet vejhjælp muligt

Høj komfort og meget fleksibel

Hvor tilbyder AutoKonzept leje af MPV'er?

Du kan leje en lækker MPV ved vores værksted tæt på København, og inden længe tilbyder vi også udlejning af MPV'er tæt på Aarhus, Odense og Sønderborg. 

Eksempler på MPV'er

Renault Escape

Fiat Multipla

KIA Carens

Opel Zafira

Citroën C4 Grand Picasso

Peugeot 807

Chevrolet Orlando

Peugeot 5008

Volkswagen Touran

Hvad skal du vide om leje af en MPV?

 

 

 

Plads til op til 7 personer

Kvalitet og sikkerhed i top

Rummelig, stor og fleksibel

God til lange køreture

 

Hvem passer en MPV til?

Som med alle andre køretøjer, er der både fordele og ulemper ved en MPV. Det gælder om at finde den bil, hvor ulemperne føles irelevante og små, og fordelene glitrer som solen i forruden en vintereftermiddag. 

En MPV tilbyder nogle rummelige rammer, der er plads til mange, og alle har god plads. Bagagerummet er stort og en MPV er en meget sikker bil at køre i. Den er super til motorvejskørsel og det kombineret med høj komfort, gør den til et oplagt køretøj for familien, der foretrækker en kør-selv ferie.

En MPV er altså en glimrende familiebil, hvor der er plads til både børn og venner. Den er også oplagt til pendleren, der har meget motorvej i sit liv og til dem, der er glade for at køre langt. 

Ulemperne ved en MPV er, at priserne afspejler alle fordelene - det er en investering. Den fylder den meget på små veje i byen, og den har et højere brændstofforbrug end en mindre bil.

Du skal altså opveje, hvad der betyder mest for dig, og hvad der gør dit kørende liv lettest og mest behageligt.