TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato
TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato

AutoKonzept tilbyder smart og billig udlejning af MPV'er. Du kan leje en MPV fra 348 DKK per dag og hermed prøve det fantastiske køretøj af til en fornuftig pris. En MPV er en rummelig bil med god plads i kabine og bagagerum. Den er nummeret større end en stationcar og er en fleksibel bil, der kan tjene mange formål og rumme op til 7 personer.

Når du lejer bil hos os, er du altid sikret god service, et stort udvalg af udlejningsbiler og selvfølgelig gode lejepriser. Når du lejer bil gennem Autokonzept Biludlejning, oprettes der automatisk en profil, med dine bruger oplysninger. Profilen tilgås nemt med selvvalgt adgangskode, her finder du alle oplysninger omkring din booking.

En MPV er det oplagte valg, hvis du foretrækker kør selv ferie, også hvis feriemålet ligger langt væk. Dens rummelighed gør den også til en oplagt familiebil, da den kan rumme et lille fodboldhold - og al udstyret, der hører med.

 

Er der brug for en ekstra varevogn i firmaet kan en MPV være løsningen. Den er ikke lige så voldsom som en flyttebil i størrelsen, men kan alligevel rumme meget. Varevogne kan være en stor udgift for et lille firma at skulle anskaffe. Vælg en leasing løsning, som passer til jeres behov, læse mere om Minilease her

 

Lej MPV med god plads til op til 7 personer

Alle MPV'er er inkl. 100 km. per dag ved alm. dagsleje

En MPV er et køretøj med høj sikkerhed 

Oplagt mulighed for dem, der gerne vil køre på ferie

Nedsat selvrisiko og udvidet vejhjælp muligt

Høj komfort og meget fleksibel

Eksempler på MPV'er

Renault Escape

Fiat Multipla

KIA Carens

Opel Zafira

Citroën C4 Grand Picasso

Peugeot 807

Chevrolet Orlando

Peugeot 5008

Volkswagen Touran

Hvad skal du vide om leje af en MPV?

  

Plads til op til 7 personer - Det bliver familiens egen lille minibus

Kvalitet og sikkerhed i top - Alle lejebiler gennemgår service tjek flere gange om året

Rummelig, stor og fleksibel - God plads til bagage

God til lange køreture - Intet problem at tage på kør selv ferie i udlandet eller Danmark

 

Kør selv ferie i MPV

Som med alle andre køretøjer, er der både fordele og ulemper ved en MPV. Det gælder om at finde den bil, hvor ulemperne føles irrelevante og små, og fordelene glitrer som solen i forruden en vintereftermiddag. Så hvis du er i tvivl om hvorvidt en MPV er det rigtig valg, så vælg en lejebil, inden du går ud og laver en livslang investering.

En MPV tilbyder nogle rummelige rammer, der er plads til mange, og alle har god plads. Bagagerummet er stort og en MPV er en meget sikker bil at køre i. Den er super til motorvejskørsel og det kombineret med høj komfort, gør den til et oplagt køretøj for familien, der foretrækker en kør selv ferie. Slut med at sidder mast sammen når turen går mod Europa

Men det er besværligt med lejebil. Det er begrænset KM, så man kan ikke køre langt - Nej ikke hos os, du kan tilkøbe alle de KM du ønsker. Jeg har aldrig booket en lejebil før, det er sikker besværligt - Du ringer blot til vores kundeservice, så hjælper vi med at reserverer. Jeg er meget kræsen og har specifikke ønsker - Intet problem, vi tilbyder peugeot, bmw, clio, mercedes, hyundai, benzin, diesel, manuelt gear, aircondition.

Lad drømmene flyde og begynde allerede nu og planlægge din næste ferie. Skal turen gå til udlandet, hvor storbyer i Europa skal udforskes, eller er Danmark med sine mange skønheder årets destination. Slip for kø i lufthavne, bestilling af flybillet på forhånd, vente i transit. Lej en bil og nyd friheden som følger med. Biludlejning har ikke været nemmere.

Du er kun få klik fra at leje en MVP hos os. Vælg lokation, lejeperioden og afhentningssted. Du har nu en reservation på et styks udlejningsbil, så er det blot at vente på at datoen oprinder og du kan komme afsted på nye eventyr. Det er hos flere af vores udlejer muligt at tilkøbe, barnesæde, GPS m.m. blot giv vores udlejer et ring, så sørge de for at alt er klar på afhentningsdagen.