TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato
TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato

Hjælp til flytningen - lej en varevogn billigt

Er du på udkig efter en varevogn, der kan lejes?

Led ej længere, for hos Autokonzept Biludlejning kan du finde varebiler fra forskellige mærker og i forskellige størrelser.

Du kan nemt og billigt leje varevogn hos os. Med en lav startpris gør Autokonzept Biludlejning det let for dig at leje en stor bil uanset dit behov.

 • Lej varevogn med rummeligt bagagerum
 • Mulighed for ekstra leje af autotrailer 
 • Høj sikkerhed og garanteret god service
 • Alle varevogne er inkl. 100 km per dag

Lej en varevogn billigt i hele Danmark

Uanset hvor du befinder dig i landet, kan du nemt få fat i en forhandler, hvor du hurtigt kan leje varevogn. Hos Autokonzept Biludlejning har vi nemlig et samarbejde med en lang række forhandlere, så uanset om du bor i storbyen eller på landet, kan du få fat i varevogns køretøjer uden stort besvær. Både store varevogne og små varevogne. Vi har alle størrelser. Ved du ikke, hvor du skal tage hen for at finde varebiler, så find et overblik over alle Autokonzept udlejningskontorer her og vælg lokation for din booking.


Vores varevogne starter i en pris, hvor alle kan være med. Vi har faste lave dagspriser for leje af varevogne, så du ikke bliver overrasket over skjulte gebyrer og omkostninger. Vi har det hele liggende på bordet, og selvom de lave priser måske overrasker dig, så er den altså god nok. Lej en varevogn gennem os i dag. Afhentning når det passer dig.

 Eksempler på Varevogne

Ford Transit

Citroën Jumper

Fiat Ducato 33 van

VW Transporter

Opel Vivaro

Toyota Proace

Renault Trafic

Renault Master

Peugeot Boxer

Fiat Doblo

Iveco Daily

Har I brug for mere plads? Lej en trailer til din varevogn

Er der stadig brug for lidt ekstra plads til det sidste møbel eller andet, så har du også mulighed for at booke en trailer med til din varebil. Hvis bilen bliver fyldt lidt for meget op, giver en trailer et dejligt ekstra pusterum, så du ikke behøver være nervøs

Der er nogle enkelte informationer, der er gode at have med for at noget bliver mast eller går i stykker under transporten. Du kan leje en af vores trailere til din egen bil, men du kan også booke en trailer med, når du lejer biler eller varebil hos os - altid til skarpe priser. Vil du vide mere, så læst alt, der er værd at vide om vores leje af trailere.

 

 

Hvad er vigtigt at vide, inden du lejer en trailer? Du skal blandt andet være opmærksom på:

 • Din bil skal kunne klare den belastning din trailer samt gods giver

 • Du skal have det rigtige kørekort

 • Traileren skal læsses ordentligt

 • Fartgrænserne med trailer

 • Du behøver kun et almindeligt kørekort, B Kørekortet.

Det kan dermed være en god ide, at tjekke om du har det rigtige kørekort i forhold til, hvilken trailer du vælger, men også at du vælger den rigtige varevogn i forhold til belastningen.

Hvilken varevogn skal vi vælge?

Varevognen har ikke en specificeret aldersgruppe, den henvender sig til - den henvender sig til alle kunder, der ønsker store biler med plads til det meste. Den kan være en stor hjælp til en lang række opgaver, men der er alligevel nogle overvejelser, du kan lave, før du beslutter dig for, hvilken varevogn, du lejer. 

Du kan blandt andet spørge dig selv om, hvor stor varevognen skal være. Er det blot en enkelt sofa, der skal flyttes, kan du med fordel måle sofaen og finde den sofa, som passer dertil. 

Der er ingen grund til at betale ekstra for en større varevogn med lift, hvis du ikke har brug for den ekstra plads. Vi har alle størrelser af varevogne - også til erhverv. Så har du brug for en varevogn til din virksomhed, så kan vi også hjælpe.

Alt efter hvilket behov du har, kan du vælge blandt alle vores varevogne, som alle kan lejes til faste lave priser. Book en varevogn hos os og få kyndig vejledning og rådgivning, så du er sikker på at vælge den rigtige. Du kan tage en snak eller skrive til vores kundeservice her.

Alt om vores varevogne (plads, antal kilometer etc.)

Varevogne er kendetegnet med et meget stort og rummeligt bagagerum, hvor der er plads til lidt af hvert. Hos Autokonzept Biludlejning kan du finde varevogne i forskellige størrelser og fra forskellige producenter.

Vi har lavet en nemt overblik over vores små og store varevogne, så du nemt og hurtigt kan finde en varevogn, afhængig af dit behov. Book en varevogn gennem Autokonzept, hos din lokale afdeling, og få en stor varebil, som

 • Har høj komfort og plads til op til at transportere 3 personer

 • Er inklusiv 100 km om dagen med mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer

 • Har kvalitet og sikkerhed i top

 • Er rummelig og stor

 • Er god til de praktiske ærinder 

 • Har ekstra mulighed for leje af trailer

Gå på opdagelse i vores mange muligheder for leje af varevogn så planlægningen af den næste store flyttedag kan begynde. Vi glæder os til at høre fra dig.