TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato
TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato

Hjælp til flytningen - lej en varevogn billigt

Er du på udkig efter en varevogn, der kan lejes?

Led ej længere, for os Autokonzept Biludlejning kan du finde en varevogn fra forskellige mærker og i forskellige størrelser.

Du kan nemt og billigt leje en varevogn hos os. Med en lav startpris gør Autokonzept Biludlejning det let for dig at leje en stor bil uanset dit behov.

 • Lej varevogn med rummeligt bagagerum
 • Mulighed for ekstra leje af autotrailer 
 • Høj sikkerhed og garanteret god service
 • Alle varevogne er inkl. 100 km per dag

Lej en varevogn billigt i hele Danmark

Uanset hvor du befinder dig i landet, kan du nemt få fat i en forhandler, hvor du hurtigt kan bestille leje af varevogn. Hos Autokonzept Biludlejning har vi nemlig et samarbejde med en lang række forhandlere, så uanset om du bor i storbyen eller på landet, kan du få fat i en varevogn uden stort besvær. Ved du ikke, hvor du skal tage hen for at leje din bil, så find et overblik over alle Autokonzept forhandlere og værksteder her og vælg lokation for din booking.


Vores leje af varevogne starter i en pris, hvor alle kan være med. Vi har faste lave dagspriser for leje af varevogne, så du ikke bliver overrasket over skjulte gebyrer og omkostninger. Vi har det hele liggende på bordet, og selvom de lave priser måske overrasker dig, så er den altså god nok. Lej en varevogn gennem os i dag.

Eksempler på Varevogne

Ford Transit

Fiat Ducato 33 van

VW Transporter

Opel Vivaro

Toyota Proace

Renault Trafic

Renault Master

Peugeot Boxer

Fiat Doblo

Iveco Daily

Har I brug for mere plads? Lej en trailer til din varevogn

Er der stadig brug for lidt ekstra plads til det sidste møbel eller andet, så har du også mulighed for at leje en trailer med til din varevogn. Hvis bilen bliver fyldt lidt for meget op, giver en trailer et dejligt ekstra pusterum, så du ikke behøver være nervøs for at noget bliver mast eller går i stykker under transporten. Du kan leje en af vores trailere til din egen bil, men du kan også leje en trailer med, når du lejer en bil eller varevogn hos os - altid til skarpe priser. Vil du vide mere, så læst alt, der er værd at vide om vores leje af trailere.

Hvad er vigtigt at vide, inden du lejer en trailer?

Der er nogle enkelte informationer, der er gode at have med 

i baghovedet inden du booker en trailer. Du skal blandt andet være opmærksom på:

 • Din bil skal kunne klare den belastning din trailer samt gods giver

 • Du skal have det rigtige kørekort

 • Traileren skal læsses ordentligt

 • Fartgrænserne med trailer

 • Du behøver kun et almindeligt kørekort, B Kørekortet.

Det kan dermed være en god ide, at tjekke om du har det rigtige kørekort i forhold til, hvilken trailer du vælger, men også at du vælger den rigtige varevogn i forhold til belastningen.

Hvilken varevogn skal vi vælge?

Varevognen har ikke en specificeret aldersgruppe, den henvender sig til - den henvender sig til alle, der ønsker en stor bil med plads til det meste. Den kan være en stor hjælp til en lang række opgaver, men der er alligevel nogle overvejelser, du kan lave, før du beslutter dig for, hvilken varevogn, du lejer. 

Du kan blandt andet spørge dig selv om, hvor stor varevognen skal være. Er det blot en enkelt sofa, der skal flyttes, kan du med fordel måle sofaen og finde den sofa, som passer dertil. Der er ingen grund til at betale ekstra for en større varevogn med lift, hvis du ikke har brug for den ekstra plads. Vi har alle størrelser af varevogne.

Hvor langt skal du køre? Er det en kort tur på 30 minutter, eller skal du køre en hel dag? Brændstofforbruget er forskelligt alt efter, hvilken model du vælger. Skal du eksempelvis ud på en lang tur, hvor du ved, at du skal køre mange kilometer, så kan du spare penge ved at leje en varevogn, der koster lidt mere, hvis den til gengæld kører længere på literen.

Alt efter hvilket behov du har, kan du vælge blandt alle vores varevogne, som alle kan lejes til faste lave priser. Lej en varevogn hos os og få kyndig vejledning og rådgivning, så du er sikker på at vælge den rigtige. Du kan tage en snak eller skrive til vores kundeservice her.

Alt om vores varevogne (plads, antal kilometer etc.)

En varevogn er kendetegnet med et meget stort og rummeligt bagagerum, hvor der er plads til lidt af hvert. Hos Autokonzept Biludlejning kan du finde varevogne i forskellige størrelser og fra forskellige producenter. Vi har lavet en nemt overblik over vores små og store varevogne, så du nemt og hurtigt kan finde den varevogn, som passer til dit behov. Lej en varevogn gennem Autokonzept og få en stor varebil, som

 • Har høj komfort og plads til op til at transportere 3 personer

 • Er inklusiv 100 km om dagen med mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer

 • Har kvalitet og sikkerhed i top

 • Er rummelig og stor

 • Er god til de praktiske ærinder 

 • Har ekstra mulighed for leje af trailer

Gå på opdagelse i vores mange muligheder for leje af varevogn så planlægningen af den næste store flyttedag kan begynde. Vi glæder os til at høre fra dig.

I har mulighed for udvidet vejhjælp og nedsat selvrisiko

Lej en varevogn gennem Autokonzept og få mulighed for udvidet vejhjælp og nedsat selvrisiko, hvis uheldet skulle være ude. Vi ved godt, at man kan være uheldig og køre galt, og hvis uheldet skulle være ude, vil vi nødig se, at det går ud over din økonomiske situation. Derfor tilbyder vi tryghedspakker, hvor du kan få nogle ekstra fordele, såsom lavere kaskoforsikring, der sikrer dig økonomisk, hvis du skulle være ude for et uheld. Du kan læse alt om vores tryghedspakker her.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at leje en varevogn?

Hos Autokonzept tilbyder vi altid en lav startpris, når du lejer en varevogn. Ønsker du at leje en varevogn, vil der altid medfølge 100 gratis kilometer pr. dag i lejeprisen. Kontakt din nærmeste Autokonzept i dag, og forhør dig om prisen på leje af varevogn.

Lej en varevogn lige her >>