Lej en lukket trailer

Skal du flytte? Eller har du måske købt et nyt fladskærms-TV, som ikke kan være i bilen? Det er nemt og overskueligt at leje en lukket trailer hos os. Her kan du altid være sikker på, at du kan finde en lukket trailer til netop dit behov. Samtidig slipper du for at køre flere gange med dit gods eller beskadige bilen.

Vi har hos AutoKonzept et bredt udvalg af lukkede trailere

til udlejning og til attraktive priser. Om du skal flytte større eller mindre ejendele, så står vi hos AutoKonzept klar til at hjælpe dig med at finde den bedste trailer til dig. Lyder det interessant? Find en lukket trailer her, som passer til netop dig og dit behov.

Derfor bør du leje en lukket trailer hos AutoKonzept

AutoKonzept består af seriøse og professionelle autoforhandlere samt autoværksteder. Hvis du lejer en lukket trailer hos AutoKonzept, er du derfor sikret en kompetent og faglig korrekt vejledning hos vores mange udlejningsforretninger. På den måde er du sikker på, at du får den rigtige, lukket trailer, og at du nemt kan komme videre på dit næste flytte-eventyr. 

Der er mange fordele ved at leje en lukket trailer hos os: 

  • Du kan leje en lukket trailer så længe, som du har lyst
  • Der er ingen begrænsninger for, hvor langt du må køre
  • Vi tilbyder dig faglig korrekt og kompetent vejledning

 Der er altså mange gode grunde til at vælge AutoKonzept, når du skal leje din næste lukket trailer. Er der noget, du er i tvivl om? Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice her, hvis du har spørgsmål.

Lyder en lukket trailer som noget for dig? Hos AutoKonzept har vi udlejningsforretninger i hele landet. Du kan altid være sikker på, at vi har den rigtige, sikre, lukket trailer i nærheden af dig. Så kan du hurtigt komme på farten. Alle vores lukkede trailere er desuden blevet serviceret af dygtige fagfolk og de står klar til at hjælpe dig, med den korrekte vejledning hos alle vores udlejningsforretninger nær dig.

Hvorfor vælge en lukket trailer?

Vil det ikke være irriterende, at dine ejendele bliver beskadiget under transporten? Det kan være, at det begynder at regne, sne eller at der opstår andre situationer, som kan skade dit gods. En lukket trailer er fornuftig, hvis du har behov for at flytte større eller mindre sager, som kræver lidt mere beskyttelse.

Det kan være dit nyindkøbte fjernsyn, din nye sofa eller noget helt tredje. En lukket trailer kan du også låse, så dine sager ikke er nemme at stjæle, hvis du efterlader traileren i et kort stykke tid.

Hos AutoKonzept har vi forskellige størrelser af lukkede trailere til forskellige behov. Hvis du lejer en lukket trailer hos os, kan du være sikker på, at dine sager ankommer til destinationen i god behold. En lukket trailer er derfor god til dig som gerne vil opleve en nem flytning uden bekymrende overraskelser. Lyder det som noget for dig? Du kan læse meget mere om vores sikre, lukkede trailere her.

Gode råd om brug af lukket trailer

Det er nemt og enkelt at leje en lukket trailer hos AutoKonzept. Vi bestræber os efter, at du får en god og sikker oplevelse hos os. Derfor har vi samlet nogle nyttige råd, som er gode at huske på. Med dem kan du nemlig gøre din flytning mere behagelig og overskuelig. 

  • Ved leje af en lukket trailer skal du være sikker på, at din bil kan klare den belastning, den lukket trailer samt gods giver. Disse oplysninger fremgår af bilens registreringsattest. 
  • Når du skal leje en lukket trailer, skal du være sikker på, at du har det rigtige kørekort. Som udgangspunkt må alle med kørekort (B) køre med en totalvægt op til 750 kg (hvis din bil må trække det).
  • Det er vigtigt, at du læsser din lukket trailer, så vægtfordelingen er bedst - og godset ligger forsvarligt. 
  • Hvor hurtigt må jeg køre med en lukket trailer? På landevej og motortrafikvej må du maksimum køre 70 km/t, mens grænsen er på 80 km/t hvis du kører på motorvej. 

 

Inden du lejer en lukket trailer hos AutoKonzept, bør du læse vores handelsbetingelser her. De kommer blandt andet ind på dine forpligtelser, og hvor gammel du skal være for at leje. Så er du sikker på, at du får den helt rigtige oplevelse med leje af en lukket trailer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan man leje en lukket trailer?

Hos Autokonzept har vi udlejecentre over hele landet, og det er forskelligt fra forhandler til forhandler, om de tilbyder lukkede trailere. På vores hjemmeside er det muligt at finde en oversigt over, hvilke forhandlere du kan leje lukkede trailere hos. Husk at være opmærksom på trailerens størrelse, når du søger.