Minileasing af varevogn

Har du brug for at kunne transportere lidt mere, end hvad der kan være i en personbil? Så kan det være, at minileasing af en varevogn er en god løsning til dig. Hos Autokonzept kan du derfor minilease en varevogn over en længere tidsperiode, du selv vælger.

På den måde vil du have køretøjet til rådighed præcis lige 

så længe, du har brug for den ekstra kapacitet, du får i en varevogn. Det er også muligt at vælge mellem flere forskellige modeller, når du vælger minileasing af varevogn, alt afhængigt af hvad du skal bruge den til. Udforsk udvalget af varevogne hos Autokonzept, og find den, der matcher lige præcis dit behov.

Gør arbejdet lettere

Uanset om du står og er ved at flytte, har købt nye havemøbler, der nu skal transporteres hjem eller noget helt tredje, så gør minileasing af en varevogn dit arbejde meget lettere.

Derudover kan det bedre betale sig med minileasing af en varevogn, når du skal flytte stort og småt - blandt andet fordi, du ikke slider på din egen bil. Men også fordi du højst sandsynligt ville skulle ud at leje en stor trailer alligevel. Så er det både lettere med minileasing af en varevogn, det er mere komfortabelt, og dine personlige ejendele er opbevaret mere sikkert bag i en varevogn end i en trailer.

Få minileasing af varevogn til dit behov

Der er altid god plads i en varevogn, men der kan være forskel på, hvor meget plads du egentlig har brug for taget opgavens omfang i betragtning. En mindre varebil er fx rigtig god til at rumme flyttekasser, småmøbler og lignende, mens en større varebil er god til de større transportopgaver. Derfor er det en god idé at være afklaret med, hvad du har brug for, så du er sikker på, at du matcher dine behov med minileasing af en varevogn.

Der er ingen grund til at vælge en for stor varevogn, da det blot bliver træls i længden, at skulle køre rundt i et stort køretøj uden grund. Det er til gengæld også træls at få valgt en for lille varevogn - så går hele idéen med minileasing af varevognen af. 

Hvis du er i tvivl om hvilken varevogn, der passer til dit behov, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Her sidder vi klar til at give dig svar på dine spørgsmål, så du får valgt den rette størrelse varevogn til minileasing.

Her er fordelene ved at minilease en varevogn

Udover at det er billigere for dig at minilease, så findes der også en hel del flere fordele ved at vælge minileasing. Blandt andet:

  • Du kender udgifterne i hele minileasingperioden allerede fra start
  • Med minileasing betaler du kun for en engangsydelse fremfor et dyrt billån
  • Du skal ikke bekymre dig om eventuelt værditab på bilen
  • Det er os, der står for garanti og service på bilen. Dermed undgår du uforudsete værkstedsregninger

Derudover er der jo den åbenlyse fordel, at det er muligt at minilease over en forholdsvis kort periode, så du ikke pludselig står med en masse udgifter i forbindelse med nyt bilkøb. Du betaler altså kun for minileasing, så længe du skal bruge køretøjet. Når minileasingperioden er forbi, tager vi os af resten, og så er der ikke mere, du skal bekymre dig om. Der er altså mange fordele ved minileasing af en varevogn.

Altid professionel service

Hos Autokonzepts får du altid professionel service - uanset om du vælger minileasing af varevogn, har brug for en hel flyttebil eller bare skal bruge en ganske almindelig personbil, så du kan komme på tur.

Vi giver dig altid fair priser uden skjulte omkostninger, så du er helt tryg, når du stiger ind i et af vores mange udlejningskøretøjer. Autokonzept bestræber sig altid efter 

at have en bil, der matcher dit behov - derfor kan du altid regne med, at der er masser køretøjer at vælge mellem.

Vi har gjort det nemt for dig at finde din nærmeste udlejningsforretning, så du let kan komme til at prøve minileasing af en varevogn. Udforsk de mange muligheder blandt vores mange udlejningsforretninger, og minilease en varevogn allerede i dag - nemmere bliver det ikke.