Lejebiler i Nykøbing Sjælland

Billeje i Nykøbing Sjælland

Nu kan du endelig benytte biludlejning i Nykøbing Sjælland. Vores udlejningsforretning i Nykøbing Sjælland tilbyder et stort udvalg af lejebiler til enhver lejlighed. Uanset om du mangler flyttebil, varevogn eller feriebil, står vores fagkyndige personale klar til at hjælpe dig. Hos os kan du altid forvente billige priser og god service.

Hos os finder du: 

 • Et stort udvalg af lejebiler
 • Gratis kilometer inklusiv i prisen
 • Lave priser pr. døgn
 • Mulighed for at tilkøbe forskellig tryghedspakker

Vi gør biludlejning i Nykøbing Sjælland nemt

Hos Autokonzept ønsker vi at gøre billeje i Nykøbing Sjælland, billigt og nemt. Hvis du skal bruge en lejebil allerede i dag, kan du benytte vores hjemmeside. På hjemmesiden har du mulighed for at tilgå hele vores sortiment og samtidig booke til afhentning samme dag.


Ønsker du vejledning til valg af lejebil, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores professionelle rådgivere er altid klar til at guide dig til det rigtige valg af lejebil. Befinder du dig i nærheden, er du også velkommen til at besøge vores udlejningsforretning. Åbningstiderne for udlejningsforretningerne kan variere. Vi anbefaler derfor at du tjekker åbningstiderne for din lokale Autokonzept biludlejningsforretning.

Biltyper ved billeje i Nykøbing Sjælland

I Nykøbing Sjælland tilbyder lejebiler af alle typer. Vores store udvalg er til for at sikre, at du får en lejebil, der passer til dit behov. Har du præferencer til forskellige specifikationer, er det muligt at sortere i disse på hjemmesiden. Du har mulighed for at sortere efter siddepladser, ekstraudstyr og andre præferencer som for eksempel fartpilot eller GPS.

Hos os har du mulighed for at leje:

 Personbiler i forskellige størrelser

 • Varevogne og minibusser
 • Flyttebiler
 • Diesel og benzinbiler 

Bemærk, at vores udvalg kan variere fra udlejningsforretning til udlejningsforretning. Vi anbefaler derfor, at du tjekker om din ønskede biltype er tilgængelig på vores hjemmeside, inden du besøger os.

Økonomisk sikret lejebil i Nykøbing Sjælland

Når du benytter Autokonzept biludlejning i Nykøbing Sjælland, er du altid økonomisk sikret. Alle vores lejetilbud indeholder en medfølgende kaskoforsikring. Forsikringen sørger for, at dit eget forsikringsselskab ikke skal hæfte ved et eventuelt uheld. For os er det vigtigt, at du føler dig tryg, når du lejer bil hos os.

Vores forretning i Nykøbing Sjælland kan tilbyde ekstra økonomisk sikring igennem vores tryghedspakker. Når du lejer en bil, har du altid mulighed for tilkøb af forskellige tryghedspakker, der kan sikre dig yderligere.

Dette kan du få med en tryghedspakke: 

 • Forskellige niveauer af nedsat selvrisiko
 • Udvidet vejhjælp

Når du lejer bil i Nykøbing Sjælland, medfølger der basis vejhjælp og selvrisiko på udvalgte køretøjer. Hvis du er i tvivl, om din lejebil indeholder selvrisiko, anbefaler vi, at du kontakter os. Du kan læse mere om tryghedspakkerne her.

Sådan lejer du din bil

Der er flere måder at benytte biludlejning i Nykøbing Sjælland på. Ønsker du at booke hjemmefra, kan det gøres online fra computer, tablet eller mobiltelefon.

Ønsker du at benytte hjemmesiden til booking, kan du følge denne guide:

 • Når du har fundet en bil du ønsker at leje, trykker du på “Book her”.
 • Du kommer herefter ind på bilens egen side. Her kan du læse om din valgte bil. Det er en god idé at tjekke bilens specifikationer, inden du går videre.
 • Du skal nu vælge, hvornår du ønsker at afhente og aflevere bilen. Som regel kan bilen afhentes allerede samme dag. Tryk derefter på “Book nu”.
 • Du har mulighed for at vælge forskellige tilkøbsprodukter. Hvis du ønsker tryghedspakker, udlandskørsel, eller ekstra kilometer, kan det vælges til her.

Bemærk at tilkøbsprodukter godt kan tilkøbes efterfølgende. Det er ikke alle tilkøb, der er tilgængelige til alle biler. Vær derfor opmærksom på om dit ønskede tilkøbsprodukt, kan købes til din valgte lejebil.

Smukt placeret biludlejning i Nykøbing Sjælland

Nykøbing Sjælland er placeret på det nordlige Sjælland tæt ved Isefjorden. I en lejebil er det muligt at besøge andre tætliggende byer som for eksempel Holbæk og Kalundborg. Hvis du kører yderligere nordpå, har du også mulighed for at besøge Sjællands Odde. En lejebil er desuden perfekt til en tur til stranden eller et storbytur til København.

Her er en oversigt over byer, vi anbefaler at besøge:

 • Kalundborg (Køretid: 50 minutter)
 • København (Køretid: 1 time 10 minutter)
 • Malmö (Køretid: 1 time 30 minutter)
 • Helsingør (1 time 20 minutter)

Ønsker du at tage turen til Sverige eller andre EU-lande, kan du tilkøbe dette, når du booker din bil. Ønsker du at køre til et land, der ikke er en del af EU, aftales det internt med forhandleren. Vi glæder os til at høre fra dig.