Lej bil i Randers

TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato
TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato

Biludlejning i Randers med Autokonzept

Står du og skal bruge en lejebil i Randers og omegn? Vi har nu sat endnu en nål på Danmarkskortet og er glade for at kunne tilbyde dig biludlejning i Randers. Autokonzepts samarbejdspartner i Randers tilbyder et stort udvalg af kvalitetssikrede lejebiler, så du let kommer afsted på farten til din destination.

Der kan være mange grunde til, at du står og har brug for en lejebil. Måske skal du flytte, måske skal familien på tur, eller også har du et ærinde, der kræver en bil. Uanset grunden, har du brug for en bil, hvor kvalitet og sikkerhed er i top. Det finder du hos Autokonzept. Du kan også minilease en bil, hvis du eller din virksomhed har brug for kørelejlighed i en længere periode.

Vi er glade for at kunne tilbyde dig god og fleksibel billeje i Randers. Autokonzept har lejebiler af alle biltyper, så du nemt og bekvemt kan finde en bil til netop dit formål. Du kan for eksempel vælge mellem:

  • En varebil
  • En stor personbil
  • En lille personbil

 

Bilerne er i topkvalitet og værkstedet sørger for, at de gennemgår løbende sikkerhedstjek. På den måde kan du køre afsted med ro i maven.

 

Hvor er der en tankstation i Randers?

Du kan også tage et smut forbi en tankstation, inden turen rigtigt begynder, for at forsyne dig med en lækker frokost eller snacks til din køretur. De nærmeste tankstationer finder du her:

Ingo
Viborgvej 100, 8920 Randers 

Circle K
Viborgvej 94, 8920 Randers 

Metax station 
Hobrovej 72-74, 8900 Randers

Vi byder jer velkommen til Randers

Personalet i Hornbæk Auto står klar til at byde dig varmt velkommen:

  • Mandag - torsdag: klokken 07:00 - 16:00
  • Fredag: klokken 07:00-14:15
  • Weekender og helligdage: Lukket

Det er muligt at aflevere din lejebil igen, selvom værkstedet har lukket på den pågældende dag. Kontakt Hornbæk Auto for at undersøge mulighederne nærmere. Du kan kontakte autoværkstedet på telefon +45 86 42 61 60. Ønsker du at høre nærmere om muligheden for biludlejning i Randers hos Hornbæk Auto, er du også velkommen til at give dem et kald på telefonen.

Besøg Randers og omegn

Med en udlejningsbil i Randers kan du også nemt komme til omkringliggende byer og attraktioner i nærheden. Da Randers er placeret tæt ved den Nordjyske Motorvej, er det også let og hurtigt at komme ud af byen og udforske naturen og andre seværdigheder. Du kan for eksempel køre til følgende destinationer med din udlejningsbil:

 

En udlejningsbil i Randers giver dig også hurtigt mulighed for at besøge de omkringliggende naturskønne omgivelser. For eksempel ligger Klatreparken Randers lidt uden for Randers by, som byder på sjove og udfordrende aktiviteter for hele familien. Derudover kan du også besøge Naturpark Randers Fjord, hvor du med en lejebil har mulighed for at se mange udvalgte steder af naturparken.

Oplev Randers by

Inde i selve Randers by ligger den meget kendte Randers Regnskov. Her i det tropiske klima kan du og dit selskab opleve alt fra spændende insekter og slibrige slanger til glubske søanemoner og verdens mindste antilope. Med en udlejningsbil kommer du nemt til og fra regnskoven, hvor mange oplevelser venter.

I Randers kan du også besøge det verdenskendte Memphis Mansion, også kendt som Elvis’ hus. Den museumslignende seværdighed er en hyldest til den amerikanske Rock’n’Roll-konge, Elvis Presley.  Her kan du for eksempel opleve et Elvis-museum, en Diner Highway 51 og en souvenirbutik.

Randers by giver også mulighed for mange indendørs aktiviteter, hvis vejret ikke lige er med jer. For eksempel finder du mange museer såsom Randers kunstmuseum og Danish Design Museum, som kan underholde dig og dit selskab selv på regnvejrsdage.

Det skal være nemt med biludlejning i Randers

Hos autoværkstedet i Hornbæk Auto er humøret højt, og personalet står klar til at give dig kyndig vejledning og hjælp. Med Autokonzept kan du leje kvalitetssikrede bil til næsten enhver lejlighed og til knivskarpe priser. Du kan blandt andet nyde godt af servicer såsom:

 

  • De første mange kilometer er inklusiv i prisen - så kør bare til!
  • Vi har konkurrencedygtige priser i både den lave og høje ende af skalaen
  • Du kan tilkøbe tryghedspakken for ekstra ro i maven

 

 

Kom forbi værkstedet og få en snak om lejebiler eller giv dem et kald. Så bliver du hjulpet godt videre til næste stop på ruten. Du kan også selv kigge på det store udvalg af biludlejning i Randers her på siden.

Det er også nemt og brugervenligt at booke en lejebil via hjemmesiden. Det er også muligt i det fleste tilfælde at tilkøbe ekstraudstyr såsom autostol, flyttetæpper og trailer. Du kan endda undersøge, om der følger specifikationer såsom fartpilot, aircondition og GPS-navigation med i udlejningsbilen.

Vi ønsker at gøre din lejeperiode nem, billig og sikker hos Autokonzept. Du kan derfor trygt køre afsted fra en af vores samarbejdspartnere og vide, at din udlejningsbil er nyligt kvalitetssikret og indeholder dine ønskede præferencer.

Hvor langt er der fra Randers?

København

Afstandca. 225 km
Køretidca. 3t 30min

Århus

Afstandca. 40 km
Køretidca. 35min

Odense

Afstandca. 175 km
Køretidca. 2t 5min

Aalborg

Afstandca. 80 km
Køretidca. 1t 0min

Esbjerg

Afstandca. 195 km
Køretidca. 2t 5min

Malmø

Afstandca. 260 km
Køretidca. 3t 50min

Stockholm

Afstandca. 710 km
Køretidca. 10t 23min

Göteborg

Afstandca. 240 km
Køretidca. 5t 27min

Hamburg

Afstandca. 370 km
Køretidca. 4t 10min

Berlin

Afstandca. 645 km
Køretidca. 7t 0min