Vi gør biludlejning i Ringkøbing let - vælg mellem vores mange biltyper

Vores forhandler i Ringkøbing har altid et stort udvalg af biler, så du har rigeligt at vælge mellem. Vi ved, at forskellige biler bruges i forskellige situationer, så vi har derfor helgarderet os, så du kan henvende dig, uanset hvilken biltype du mangler. Alle vores partnere er autoriserede, og du vil derfor altid kunne spørge om råd og vejledning, når du besøger dem.

Hvad kan du blandt andet leje hos vores forhandler i Ringkøbing?

Har du spørgsmål til sortimentet, skal du henvende dig til din forhandler. Hver enkelt udlejningscenter har forskellige bilmodeller, og vi anbefaler derfor, at du altid tjekker op på hjemmesiden, inden du besøger os. Har du mere generelle spørgsmål til billeje, handelsbetingelser eller hjemmesiden, står vores kundeservice altid til rådighed.

Lej en flyttebil i Ringkøbing

Står du midt i en flytning og synes, at et flyttefirma er lidt dyrt? Hos Autokonzept i Ringkøbing har du mulighed for at leje flyttebiler i mange forskellige størrelser. Vi har både store og små flyttebiler, så uanset hvor mange ting du skal have transporteret, har vi en flyttebil, der passer til formålet.

Hvilke fordele er der blandt andet ved at leje en flyttebil?

  • Du skal ikke betale for et flyttefirma
  • Der medfølger forsikring, så du er økonomisk sikret i hele lejeperioden
  • Du har mulighed for at få de første kilometer gratis
  • Du kan selv bestemme, hvornår du vil hente og aflevere din flyttebil

Har du lyst til at høre mere om muligheden for at leje en flyttebil? Find en Autokonzept tæt på dig, og forhør dig direkte om dine muligheder.

 

Bliv økonomisk sikret med en tryghedspakke

Hver gang du lejer en bil hos os, vil der altid medfølge en gratis kaskoforsikring. Den medfølgende kaskoforsikring sørger for, at dit eget forsikringsselskab ikke skal betale, hvis der sker et uheld, mens du lejer bil. Når du lejer en bil, vil der almindeligvis også følge basis vejhjælp med i prisen.

Ønsker du yderligere økonomisk sikring, har du altid mulighed for at tilkøbe en af vores forskellige tryghedspakker. Fælles for alle vores tryghedspakker er, at de indeholder udvidet vejhjælp og nedsat selvrisiko. Tryghedspakkerne kommer i forskellige niveauer, så du har mulighed for at vælge en pakke, der passer til dine behov. Tryghedspakkerne kan tilkøbes over vores hjemmeside. Alternativt har du muligt for at tilføje tryghedspakker, når du lejer en bil, direkte hos en af vores mange forhandlere.

Minileasing i Ringkøbing: Bil i en længere periode

Der kan være forskellige situationer, hvor det kan være relevant at leje en bil over en længere periode. Det er for eksempel ikke sikkert, at du altid ved, hvor lang tid du får brug for en bil. Hvis du skal bruge en bil i mere end 30 dage, bør du derfor overveje vores minileasing.

I forhold til normal biludlejning i Ringkøbing kan et leasingtilbud nogle gange betale sig på den længere bane. Du kan få minileasing fra Autokonzept til skarpe priser, og du bestemmer helt selv, hvornår du vil levere bilen tilbage. Vi gør opmærksom på, at ikke alle vores forhandlere tilbyder minileasing. Hvis du er i tvivl, anbefaler vi, at du kontakter forhandleren, som du ønsker at benytte dig af.

Hvad kan fordelene blandt andet være ved at minilease?

  • Du får bedre priser i forhold til almen billeje
  • Du har mulighed for at lease biler til både privat og erhverv
  • Du har mulighed for en række tilkøbsprodukter som for eksempel tryghedspakker
  • Du har altid mulighed for at kontakte os under leasingperioden