Find bilen til jeres roadtrip

TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato
TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato

Det kører bare for jer!

Gode venner sammen i én vogn, fed musik fra anlægget og en lækker forlænget weekend på vejene med masser af oplevelser sammen i vente. Dét er, hvad road-tripping handler om!

Tag ud, og mærk friheden, når I selv sidder bag rettet i en af Autokonzepts mange biler, som er oplagte til roadtrip.

På ”traditionelle” bilferier, begynder den egentlige ferie først starter, når man er nået frem til sin destination. Et lettelsens suk er ikke ualmindeligt, når bilen endelig holder parkeret og benene kan foldes ud. Bilen er udelukkende et transportmiddel – måske endda et irritationsmoment. Tiden kan føles ulidelig i det firhjulede fængsel, fordi man (forståeligt nok) er utålmodig efter at komme frem, så man kan få sit afbræk fra hverdagen. Bilen er intet andet end et nødvendigt onde, transport fra A til B ligesom charterflyet.

 

Kør af sted i en flyder

På roadtrip er sagen en helt anden. Her bliver køretøjet som et krydstogt, hvor man ovenikøbet selv er kaptajnen ved roret. Lige fra vognen kører hjemmefra, er ferien i gang. Turen i sig selv er målet – og de ruter, begivenheder og seværdigheder, man ser undervejs, er som øerne i det caribiske hav: interessante og afvekslende afbræk.

Da roadtrip ikke handler om blot at nå frem et mål, bliver bilen et af feriens vigtigste elementer, og man bør vælge med omhu. Man ville jo heller ikke sejle jorden rundt i en hullet kano.

Afhængigt af antallet af personer i bilen, hvor I ønsker at køre hen, og hvad I ønsker at medbringe, kan I have behov for en minibus, en SUV, eller en tredje biltype med alt i aircondition og musikanlæg. Ligegyldigt hvad kan I finde netop dén bil, der passer til jeres behov, hos en af Autokonzepts mange udlejningsforretninger.

Eventuel kørsel i udlandet er heller intet problem, men det skal aftales med den enkelte udlejningsforretning på forhånd. Savner I inspiration til, hvor ruten skal gå hen, kan I skræddersy jeres rejseplan med tjenesten Routeperfect.

 

Men det er jo dyrt at leje en bil?

Næ. I hvert fald ikke hos os.

Autokonzepts biler kan lejes for en pris, som ikke bare er konkurrencedygtig, men decideret konkurrentknusende. For få hundrede kroner kan du leje benzin- og dieselbiler, der er servicerede af mekanikere og kun har få år på bagen. Vi giver ovenikøbet altid de første 100 gratis kilometer med i lejen. Skal du køre længere end det, giver vi en god pris på ekstra kilometer – især hvis de købes på forhånd.

Så hvis I allerede ved nogenlunde, hvor rejsen (måske) går hen ad, er det ingen sag at komme ud over stepperne og få gode minder med gode venner.

Hvad venter I på?

De første 100 kilometer koster intet

Du får altid 100 gratis kilometer, når du lejer en bil hos et af Autokonzepts værksteder. Har du brug for mere, kan du tilkøbe flere kilometer til en fordelagtig pris.

Hvis I er flere bag rattet

Det er sjovt at køre bil, især når det gøres i godt selskab. Skal I skiftes til at sidde bag rattet i jeres lejede bil, er det imidlertid vigtigt, at ekstra førere tilføjes lejekontrakten på udlejningsstedet.

Find dit nærmeste udlejningssted.

Masser af biltyper

Minibus til hele banden? Sedan til de særligt udvalgte? Noget tredje? Uanset hvor mange I er, hvordan I ønsker at rejse, eller hvor turen går hen, har Autokonzept det køretøj, I har brug for til jeres tur.