Prøv billig biludlejning i Roskilde

TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato
TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato

Vil du gerne opleve et af Danmarks ældste byer? Uden besvær? Så lej en sikker og billig bil i Roskilde hos AutoKonzept. Her får du 100 km inkluderet pr. døgn, du lejer bilen. Samtidig sikrer vores erfarne fagfolk, at din lejebil er i god samt forsvarlig stand. Det er ikke kun professionel service, men også tryghed for dig.

Du kan hurtigt finde en bil til leje i Roskilde, som passer til dit behov. Står du midt i en flytning? Vi tilbyder naturligvis også små og mellemstore varebiler til større flyttebiler. Du har altså rig mulighed for at udforske de historiske bygninger og hurtigt komme fra A til B. Uanset om du har brug en lille bil til bykørsel, en luksuriøs model til længere ture eller en praktisk varevogn til flytning.

  • Stort udvalg af varebiler og flyttebiler til leje
  • Billigste lejebiler i Roskilde
  • Alle biler er inkl. 100 km pr. dag
  • Sikkerhed og kvalitet 100% i orden
  • Nedsat selvrisiko og udvidet vejhjælp muligt

 

Når du lejer en bil hos AutoKonzept i Roskilde, har du også mulighed for at vælge tryghedspakker. Her kan du for eksempel få nedsat selvrisiko og udvidet vejhjælp, som gør det mere trygt og sikkert at leje en bil hos os. Besøg derfor byens historiske skattekammer, mens du suser roligt rundt i en lejet bil.

Kør på eventyr i prægtige Roskilde

Vidste du, at Roskilde faktisk er Danmarks første hovedstad? Det er ikke så underligt. Byen var nemlig en af vikingernes vigtige handelsbyer. Derfor finder du også vrag fra historiske vikingeskibe. Kør på eventyr til Vikingeskibsmuseet, eller tag en tur til den smukke fjord. Her venter dig historiske fund som Hvedshøj Gravhøj fra bronzealderen.

Derudover er byen kendt for sin gotiske domkirke fra 1200-tallet - den seneste efterkommer af Harald Blåtands trækirke. I dag fungerer kirken som en begravelsesplads for tidligere danske konger og dronninger. Desuden er bygningen optaget på UNESCO’s verdensarvsliste.

Er det ikke nok? Med en lejet bil hos AutoKonzept kan du også nå at: 

  • Rocke din museumsoplevelse i museet for pop, rock og ungdomskultur
  • Opleve byens bedste udsigt og en god frokost i Roskilde Bypark
  • Mærke suset fra tidligere tiders industri i Musicon-bydelen

Der er altså flere fascinerende seværdigheder at besøge i byen. Ønsker du at se så meget som muligt? Så gør en god og pålidelig lejebil fra AutoKonzept det overskueligt for dig. Med en lejet bil hos os kan du opleve mange seværdigheder på blot en enkelt dag. Det eneste, du skal gøre, er at tanke bilen.

Se alle vores udlejningsbiler i Roskilde her.

Nem flytning med biludlejning i Roskilde

At leje en bil i Roskilde behøver ikke kun være for at kigge på gamle bygninger. Andre gange kan du også have brug for hjælp til at flytte, køre til og fra arbejde eller bare gøre dagen lidt mere praktisk. Desværre kan et flyttefirma hurtigt få udgifterne til at stige. 

De dyre priser skal naturligvis ikke afskrække dig for at leje. Hos AutoKonzept finder du nemlig nogle af de billigste flyttebiler i Roskilde. Der er forskel på, om du skal flytte hjemmefra eller flytte et helt hjem til nye rammer. Det tager vi højde for ved at udleje alt fra trailere til deciderede flyttebiler. 

Det kan også være, at dit behov ligger lige imellem. I så fald kan du overveje en af vores sikre varevogne. Uanset hvad sørger vores seriøse forhandlere og værksteder for, at alt fungerer alt, som det skal. På den måde behøver du ikke bekymre dig om dårlig kvalitet eller stand. Spar derfor penge, næste gang du står over for en flytning i Roskilde. 

Selvom vores sikre varevogne og flyttebiler er større end en normal bil, så kan du sagtens bruge et almindeligt B-kørekort til dem. Vi anbefaler desuden, at du vælger en af vores tryghedspakker. Fordelene er blandt andet, at du undgår uventede, høje regninger og kan få hurtig vejhjælp, hvis bilen går i stå.

Fair priser og fleksibel billeje i Roskilde

Brænder du inde med spørgsmål? Du er altid velkommen til at stille spørgsmål til vores dygtige fagfolk i Roskilde og i resten af landet. De har faglig korrekt viden og lokalkendskab. Som lejer er du derfor sikret gode lejebiler, hvor drifts- og sikkerhedsforholdene altid er i orden.

Vi har et stort udvalg af biler samt nem og enkel booking. Her får du fair dagspriser og ingen skjulte ekstra omkostninger. Desuden er du som minimum altid garanteret basis kaskoforsikring. 

På den måde bliver din eksisterende forsikring ikke berørt, hvis uheldet skulle være ude.

Vi ønsker nemlig, at du slipper for mest muligt besvær, når du lejer en bil hos os. Samtidig skal du kunne være tryg fra start til slut. Prøv derfor vores smarte biludlejning i Roskilde i dag, næste gang du besøger Danmarks gamle hovedstad.

Du kan læse alle vores handelsbetingelser for udlejning af biler her. Så er du sikker på at få al information med.