Biludlejning i Thisted

TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato
TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato

Billeje i Thisted - god service, kvalitetsbiler og skarpe priser

Velkommen til CG Autoteknik i Thisted, som nu er en del af Autokonzepts biludlejning. Vi er glade for at kunne tilbyde biludlejning i det naturskønne Thisted, som ligger tæt på mange dejlige oplevelser. Du kan nemt komme afsted til din ønskede destination med en udlejningsbil fra Autokonzept.

Der kan være mange grunde til, at du står og har brug for en lejebil. Måske skal du flytte, måske skal familien på tur, eller også har du et ærinde, der kræver en bil. Det kan være, vennegruppen skal afsted på roadtrip, og det er nemmest at leje en bil, hvor I alle kan være i. Uanset grunden, har du brug for en bil, hvor kvalitet og sikkerhed er i top. Det finder du hos Autokonzept. Du kan også minilease en bil hos os.

Hos CG Autoteknik i Thisted kan du være sikker på at din udlejningsbil er kvalitetssikret, da værkstedets dygtige mekanikere løbende sikkerhedstjekker bilerne.

Du får de første mange kilometer med i prisen, så skal du på ferie eller for eksempel flytte, så kan du roligt køre afsted i en af CG Autotekniks biler. Det dygtige personale står klar til at tage imod dig med åbne arme og byde dig velkommen i følgende tidsrum: 

  • Fredag klokken 7:30 - 13:30
  • Lørdag og søndag: Udlevering og modtagelse af lejebil

Hos CG Autoteknik kan du få faglig og kompetent vejledning til leje af den helt rigtige bil. Du kan også kontakte autoværkstedet direkte på telefon +45 40 47 27 46, hvor du kan få en snak om dine ønsker til bil og lave en aftale om det praktiske med at hente og aflevere udlejningsbilen. Personalet guider dig gerne, så I sammen kan finde den helt rette bil til dig og dit formål med at leje en bil.

Med biludlejning kan du udforske naturskønne Thisted og omegn

Thisted kommune ligger i det nordvestlige Jylland med grænse både ud til Vesterhavet og til Limfjorden. Selve Thisted by ligger ud mod Limfjorden med en cirka fem kilometer lang kystlinje ud til fjorden. Det er en smuk og betagende destination med mange muligheder for oplevelser til både familien og vennegruppen.

I Thisted og omegn kan du køre til smukke naturskønne omgivelser, og du kan virkelig udforske den rå, danske natur. For eksempel ligger Nationalpark Thy tæt på Thisted og er let tilgængelig i bil. I nationalparken kan du og dit selskab opleve naturområder i form af kyst, klitheder, søer og klitplantager. Derudover er der et spændende samspil mellem kulturhistorie og natur, som er en bærende del af nationalparkens værdier.

Vis biler

Med biludlejning kan du udforske naturskønne Thisted og omegn

 

Der er altså rigeligt at opleve for alle, uanset om I er til naturoplevelser, kulturelle eller historiske oplevelser. Med en udlejningsbil kan I nå rundt og se alt, hvad I hver især ønsker at se. Det er let og praktisk at udforske og opleve nye steder i Danmark, når du kører en udlejningsbil.

Området ved Klitmøller, som ligger ude ved Vesterhavet, er blevet meget populært de seneste år, og kaldes Klitmøller Cold Hawaii Surfing. Bølgerne er perfekte til surfing, da vinden for det meste rammer bølgerne helt perfekt i denne del af vestkysten. Kør derud og mærk vinden ruske i hele kroppen. Måske har du endda lyst til at hoppe i havet med et surfbræt og prøve cold surfing af.

 

Når du starter din tur med en udlejningsbil i Thisted, bliver der åbnet mange muligheder for, hvor du kan tage videre hen. Du kan for eksempel nemt komme til følgende destinationer med din udlejningsbil:

Fordi Thisted ligger lige ud til Limfjorden, kan du også planlægge en biltur rundt omkring fjorden og stoppe på udvalgte steder, hvor du kan udforske naturområder eller slentre dig i de små, lokale samfund. Der er masser at opleve, og med en udlejningsbil fra CG Autoteknik i Thisted får du friheden til bare at køre afsted og opleve dejlige Danmark.

Her finder du biludlejning i Thisted

Autokonzepts samarbejdspartner i Thisted er CG Autoteknik, som holder til lidt nord fra midtbyen. Det er nemt at komme til og fra udlejningsstedet, som ligger tæt ved Aalborgvej. Hos CG Autoteknik finder du mange forskellige typer udlejningsbiler. For eksempel kan du leje en flyttebil, en varevogn eller en personbil.

Når du lejer bil ved CG Autoteknik i Thisted, så er der ikke langt ind til selve byen, hvor du kan tanke bilen op på en af de mange tankstationer. Du kan finde mad til turen i et af de lokale supermarkeder, så du ikke tager afsted på tom mave. De nærmeste tankstationer finder du her:

OK
Vestergade 15, 7700 Thisted

Shell
Thisted Kystvej 7, 7700 Thisted

Circle K 
Østerbakken 63, 7700 Thisted

Kom sikkert videre med biludlejning gennem Autokonzept

Hos Autokonzept skal det være billigt og nemt at leje en bil. Uanset om du har brug for en bil til ferie, flyttelæs eller noget helt tredje, så skal du kunne køre afsted med ro i maven og stole på, at din udlejningsbil er sikker. Vi tilbyder derfor også, at du kan købe vores tryghedspakke, som indebærer udvidet vejhjælp og nedsat selvrisiko. 

Hos vores samarbejdspartner CG Autoteknik i Thisted kan du vælge mellem et udvalg af personbiler og varevogne med konkurrencedygtige priser i både den lave og høje ende af skalaen. Værkstedet udfører sikkerhedskontrol løbende på alle biler. Derudover udøver personalet grundig vejledning i valg af bil, så du ender med en udlejningsbil, der lever op til de krav, du må have til leje af bil.

Med en udlejningsbil fra autoværkstedet i Thisted kommer du hurtigt og sikkert afsted til din ønskedestination. Tag et kig på siden her og find den bil, du ønsker at leje. Du kan også filtrere og vælge, hvilke præferencer og specifikationer, du kan have til din kommende udlejningsbil i Thisted. Med Autokonzept er kvalitet og sikkerhed i førersædet.