Trailerudlejning

TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato
TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato

Trailerleje

Har du ikke plads til dine ejendele fra flytningen, affaldet eller noget helt tredje i din bil? Det kan være uoverskueligt at skulle transportere tunge eller besværlige sager fra A til B. Hos AutoKonzept har vi heldigvis et bredt udvalg af trailere, så du kan leje den rigtige trailer til netop dit behov.

Med en solid trailer fra AutoKonzept har du mere frihed, 

og du sparer en hel del tid samt unødvendige problemer. 

Du slipper nemlig for at køre flere gange, hvilket kan gøre din dag meget nemmere. Læs mere om vores forskellige type trailere hos vores mange afhentningssteder nedenfor, og opdag de mange fordele, der er ved leje af trailer hos AutoKonzept.

Hvilken trailer er den rigtige for mig?

Vi har forskellige typer trailere, som passer til mange forskellige behov. Hvilken trailer du skal vælge, kommer an på hvor meget, og hvad du skal transportere. Der er fordele og ulemper ved de forskellige typer modeller. Derfor er det vigtigt, at du er forberedt og gør dig nogle overvejelser, før du lejer. Skal du transportere tunge møbler, et fladskærms-TV, eller måske noget helt tredje? 

Det kan være svært at afgøre, hvilken trailer der er den rigtige for dig. Heldigvis står vi hos AutoKonzept klar til at rådgive dig med at finde den rigtige trailer til dig. Så kan du nemt og problemfrit komme igennem dagen. Hos AutoKonzept ønsker vi, at du får den bedste vejledning og service. På den måde sikrer vi, at du kommer tilfreds igennem din dag. Derfor har vi samlet en masse gode råd, når du vil leje en trailer hos os. 

 

 Lej en lukket eller en åben trailer

 Lej en trailer så længe du har lyst! 

 Du kan køre lige så langt med traileren, som du har brug for

 Oplagt for dem der gerne vil flytte varer/andet fra a til b

 Få vejledning, så du lejer en trailer, der passer til din bil 

 Lej hele pakken: både bil og trailer

 

 

 

Derfor bør du vælge AutoKonzept

Måske har din familie, venner eller bekendte tilbudt dig at låne deres personlige trailer til din flytning. Men passer traileren til din bil, og må du overhovedet køre med den?

Hos AutoKonzept har du mulighed for at leje en robust trailer til en fast lav pris og med den rigtige vejledning. AutoKonzept drives og ejes af seriøse autoforhandlere og autoværksteder fordelt over hele landet. Du er derfor sikret en faglig korrekt vejledning til, hvilken trailer du skal bruge, til netop til din situation. 

Hos AutoKonzept har vi dygtige udlejningsforretninger over hele landet. Så om du bor i Sønderjylland, på Fyn eller på Sjælland, så har du gode muligheder for leje af trailer i nærheden af dig. Der er med andre ord flere fordele ved leje af trailer hos AutoKonzept: 

  • Du kan leje en trailer, så længe du har lyst
  • Du kan køre lige så langt med traileren, som det passer dig
  • Mulighed for kyndig vejledning, så du lejer en god trailer til netop din bil
  • Vi har udelukkende driftssikre trailere i robust kvalitet

Der er altså mange grunde til at leje en solid trailer hos AutoKonzept. Du skal ikke bekymre dig, om hvor langt du kører, du får den rette vejledning til leje af trailer. Du kan endda leje hele pakken: både trailer og bil. 

Se vores udlejningssteder

Hvad skal du vide om leje af en trailer?

Din bil skal kunne klare den belastning din trailer samt gods giver

Du kan finde oplysninger om, hvad din bil kan klare i bilens registreringsattest.

Du skal have det rigtige kørekort

Som udgangspunkt må alle med et almindeligt kørekort (B) køre med en trailer med en totalvægt på op til 750 kg, HVIS bilen kan trække den vægt.

Læs traileren ordenligt!

Det er vigtigt, at du sørger for at læsse din trailer eller anhænger, så vægtfordelingen er bedst - og godset ligger forsvarligt.

Fartgrænse

På landevej og motortrafikvej må du maks køre 70 km/t, mens grænsen lyder på 80 km/t, hvis du kører på motorvej. Med en Tempo 100-godkendelse, må du køre 100 km/t. 

 

Hvad skal du være opmærksom på ved leje af trailer?

Det er simpelt at leje en trailer hos AutoKonzept. Der er dog et par gode råd, som er relevante at huske på, før du går i gang. På den måde kan du gøre din dag nemmere og mere praktisk. Samtidig undgår du også uheldige problemer og bøder. Læs vores praktiske råd nedenfor:

  • Ved leje af trailer skal du være sikker på, at din bil kan klare den belastning, din trailer samt gods giver. Disse oplysninger fremgår af bilens registreringsattest. 
  • Når du skal leje en trailer, skal du også være sikker på, at du har det rigtige kørekort. Som udgangspunkt må alle med kørekort (B) køre med en totalvægt op til 750 kg (hvis din bil må trække det). 
  • Det er vigtigt, at du læsser din trailer, så vægtfordelingen er bedst - og godset ligger forsvarligt. 
  • Hvor hurtigt må du køre med en trailer? På landevej og motortrafikvej må du maksimum køre 70 km/t, mens grænsen er på 80 km/t hvis du kører motorvej. Med en Tempo 100-godkendelse må du køre 100 km/t.

Det er en god idé at være sikker på, at din bil kan trække det gods, du skal transportere. På den måde undgår du bedre farlige situationer på vejene. Er du i tvivl? Bare rolig. Vi har attraktive løsninger med både leje af trailer og bil til en samlet lav pris.

Inden du lejer en trailer hos AutoKonzept, bør du læse vores handelsbetingelser her.

Lej nemt både trailer og bil

Hvis du skal transportere tungt gods, skal du være sikker på, at din eksisterende bil må trække det. Det kan også være, at du ikke har en bil eller en bil med anhængertræk. Er det tilfældet? Så tilbyder vi hos AutoKonzept en samlet løsning, hvor du kan leje en holdbar trailer og en lækker bil til en fast lav pris. På den måde er du sikker på, at du problemfrit kommer igennem dagen - uden unødvendige bekymringer.

Du kan læse meget mere om billeje her.

AutoKonzept har kompetente og professionelle udlejningsforretninger med den korrekte faglige viden over hele landet. Hos vores mange udlejningssteder står vi klar til at hjælpe dig med grundig vejledning om, hvilken bil du skal leje til den trailer, du har brug for. Se alle vores udlejningssteder her.

Uheld? Sådan gør du

Når du lejer en bil til din trailer hos os, har du mulighed for økonomisk tryghed. Med en moderne bil fra AutoKonzept har du nemlig altid en lav selvrisiko og er dækket af basis vejhjælp. Det dækker, hvis bilens mekaniske system hindrer dig i at køre videre.  

Du kan med vores gode tryghedspakker også få en nedsat selvrisiko og udvidet vejhjælp. På den måde kan du med ro i maven trygt bevæge dig videre på dit næste flytte-eventyr. Du kan læse mere om vores tryghedspakker her.

Det er dog ikke alle vores udlejningssteder, der har mulighed for at tilbyde alle pakkerne, ligesom det også afhænger af den enkelte biltype. Find derfor det rigtige udlejningssted, som tilbyder den hjælp, du står og mangler.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at leje en trailer?

Ønsker du at leje en trailer, er der forskellige priser, der afhænger af, hvilken slags trailer du ønsker. Prisen aftales derfor individuelt med den enkelte forhandler. Forskellige trailere opfylder forskellge behov, og det er derfor vigtigt, at du vurderer, om du har brug for en lille eller stor trailer, og om den skal være åben eller lukket.

Hvor stor en trailer må jeg køre med uden trailerkort?

Det er vægten, der afgøre, om du behøver trailerkørekort for at køre. Hvis den samlede vægt af både bil og trailer overstiger 3.500 kilo, er det påkrævet, at du som minimum har et trailerkørekort (B/E), før du må køre. Vurder derfor, om det, du skal transportere, overstiger vægtgrænsen.

Læs mere om vores forskellige trailere: