Lej en trailer

TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato
TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato

Fleksibel trailerudlejning

Vores trailerudlejning er fleksibel og tilpasset dine behov. Vi har et bredt udvalg af trailere, herunder åbne og lukkede modeller - som altid udlejes i rengjort stand. Vores åbne trailere er perfekte til at transportere store byggematerialer og udstyr. Du kan nemt læsse og aflæsse dine varer uden besvær. Vores lukkede trailere giver ekstra beskyttelse til dine genstande, især når vejret ikke spiller med.

Hvilken trailer er den rigtige for mig?

 

Vi har forskellige typer trailere, som passer til mange forskellige behov. Hvilken trailer du skal vælge, kommer an på hvor meget, og hvad du skal transportere. Der er fordele og ulemper ved de forskellige typer modeller. Derfor er det vigtigt, at du er forberedt og gør dig nogle overvejelser, før du lejer. Skal du transportere tunge møbler, et fladskærms-TV, eller måske noget helt tredje? 

Det kan være svært at afgøre, hvilken trailer der er den rigtige for dig. Heldigvis står vi hos AutoKonzept klar til at rådgive dig med at finde traileren der er den rigtige til dig. Så kan du nemt og problemfrit komme igennem dagen. Hos AutoKonzept ønsker vi, at du får den bedste vejledning og service. På den måde sikrer vi, at du kommer tilfreds igennem din dag. Derfor har vi samlet en masse gode råd, når du vil leje traileren hos os. 

 

 Lej en lukket eller en åben trailer

 Lej en trailer så længe du har lyst! 

 Du kan køre lige så langt med traileren, som du har brug for

 Oplagt for dem der gerne vil flytte varer/andet fra a til b

 Få vejledning, så du lejer traileren, der passer til din bil 

 Lej hele pakken: både bil og traileren

DERFOR BØR DU VÆLGE AUTOKONZEPT

Måske har din familie, venner eller bekendte tilbudt dig at låne en trailer til din flytning. Men passer traileren til din bil, og må du overhovedet køre med den?

Hos AutoKonzept har du mulighed for at leje robuste trailere til en fast lav pris og med den rigtige vejledning. AutoKonzept drives og ejes af seriøse autoforhandlere og autoværksteder fordelt over hele landet. Du er derfor sikret en faglig korrekt vejledning til, hvilken trailer du skal bruge, til netop til din situation. 

Hos AutoKonzept har vi dygtige udlejningsforretninger over hele landet. Så om du bor i Sønderjylland, på Fyn eller på Sjælland, så har du gode muligheder for leje af traileren i nærheden af dig. 

Der er med andre ord flere fordele ved leje af trailer hos AutoKonzept: 

  • Du kan leje traileren, så længe du har lyst

  • Du kan køre lige så langt med traileren, som det passer dig

  • Mulighed for kyndig vejledning, så du lejer en god trailer til netop din bil

  • Vi har udelukkende driftssikre trailere i robust kvalitet

Der er altså mange grunde til at leje en solid trailer hos AutoKonzept. Du skal ikke bekymre dig, om hvor langt du kører, du får den rette vejledning til leje af trailer. Du kan endda leje hele pakken: både trailer og bil. 

Lej nemt både trailer og bil

Hvis du skal transportere tungt gods, skal du være sikker på, at din eksisterende bil må trække det. Det kan også være, at du ikke har en bil eller en bil med anhængertræk. Er det tilfældet? Så tilbyder vi hos AutoKonzept en samlet løsning, hvor du kan leje en holdbar trailer og en lækker bil til en fast lav pris. På den måde er du sikker på, at du problemfrit kommer igennem dagen - uden unødvendige bekymringer.

Hvad skal du være opmærksom på ved leje af trailer?

Det er simpelt at leje trailere hos AutoKonzept. Der er dog et par gode råd, som er relevante at huske på, før du går i gang. På den måde kan du gøre din dag nemmere og mere praktisk. Samtidig undgår du også uheldige problemer og bøder. Læs vores praktiske råd nedenfor:

  • Ved leje af trailer skal du være sikker på, at din bil kan klare den belastning, din trailer samt gods giver. Disse oplysninger fremgår af bilens registreringsattest. 

  • Når du skal leje en trailer, skal du også være sikker på, at du har det rigtige kørekort. Som udgangspunkt må alle med kørekort (B) køre med en totalvægt op til 750 kg (hvis din bil må trække det). 
  • Det er vigtigt, at du læsser din trailer, så vægtfordelingen er bedst - og godset ligger forsvarligt. 
  • Hvor hurtigt må du køre med en trailer? På landevej og motortrafikvej må du maksimum køre 70 km/t, mens grænsen er på 80 km/t hvis du kører motorvej. Med en Tempo 100-godkendelse må du køre 100 km/t.

Når du henter traileren

Når det er tid til at hente den bookede trailer, står vi klar til at assistere dig. Vores erfarne personale hjælper med at tilkoble traileren til din bil når traileren afhentes, og vi sørger for, at du har alle de nødvendige oplysninger for en sikker køreoplevelse. Vi vægter enkelhed og sikkerhed højt, så du kan fokusere på din opgave.

Så uanset om du er klar til at tage fat på dit næste gør-det-selv projekt, havearbejde eller indretningsprojekt står vi klar til at hjælpe dig. Vi kan hjælpe både med en åben trailer til store materialer eller en lukket trailer til at beskytte dine varer, har vi den rette løsning til dig. Kontakt os for at booke traileren til dit behov i dag og få dit projekt i gang uden besvær!

Læs mere om vores forskellige trailere: