Biludlejning i Vejle

TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato
TYPE
Lejeperiode
Vælg periode
Hvor
Vælg dato
Vælg dato

Biler til leje i Vejle

Hos vores biludlejning i Vejle kan du leje mange forskellige biltyper

Uanset hvad du skal bruge din lejebil til, kan du være sikker på, at der er mange forskellige biltyper at finde hos vores biludlejning i Vejle. Vores forhandlere er autoriserede værksteder, der har forstand på alt, der har med biler at gøre, og du er derfor sikker på, at du altid får en god, faglig service og en god bil, når du lejer hos os.

Hvilke biltyper kan du blandt andet finde hos vores biludlejning i Vejle?

Hvis du står midt i en flytning og har brug for transport, kan du også leje en af vores flyttebiler. Vi har flyttebiler i forskellige størrelser - så uanset om du skal flytte et enkelt værelse eller et helt hus, kan du være sikker på, at du kan finde en flyttebil, der passer til din situation. Prisen på at leje en flyttebil varierer fra forhandler til forhandler, så vi anbefaler altid, at du tager kontakt for at aftale en specifik pris.

Med biludlejning i Vejle kan du leje bil, så længe du vil

Når du benytter biludlejning i Vejle, er det op til dig, hvor længe du vil leje din bil. Vi ved, at der kan være mange forskellige grunde til, at du lejer en bil, og derfor er vi også altid fleksible omkring afhentning og aflevering. Hvis du for eksempel skal bruge en bil i en dag eller over en weekend, er det biludlejning i Vejle en rigtig god løsning.

 

Hvis du for eksempel skal bruge en bil til udlandet, er der også mulighed for det. Uanset om du planlægger at køre uden- eller indenfor EU, skal du aftale udlandskørsel med den enkelte forhandler. Du kan læse meget mere om muligheden for udlandskørsel under vores handelsbetingelser.

Tilkøb en tryghedspakke, når du benytter biludlejning i Vejle

En af de vigtigste ting for os er, at du kommer trygt på vejen - uanset hvilken bil du lejer. Derfor medfølger der en kaskoforsikring til de mest almindelige biltyper, så dit eget forsikringsselskab ikke bliver berørt, hvis uheldet er ude. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt kaskoforsikring følger med til din ønskede lejebil, bedes du kontakte din nærmeste Autokonzept Biludlejning.

 

Hvis du ønsker yderligere forsikring i forbindelse med biludlejning i Vejle, har du også altid mulighed for at tilkøbe en tryghedspakke. Vi har forskellige tryghedspakker, så du kan finde en, der passer til dig. Vores tryghedspakker varierer blandt andet i den selvrisiko, du skal betale, hvis der skulle ske et uheld. En bedre tryghedspakker betyder, at du skal betale mindre.

Du har også mulighed for at minilease i Vejle

Hvis du skal bruge en bil i over 30 dage, er tommelfingerreglen, at det er bedste at benytte sig af minileasing. Derfor har selvfølgelig også mulighed for at minilease hos vores biludlejning i Vejle. Du kan minilease flere forskellige biltyper, og uanset om du skal bruge bilen til normal kørsel, ferie eller noget helt tredje, kan vi altid skræddersy en løsning, der passer dig.

Inden du benytter dig af minileasing, anbefaler vi, at du læser vores handelsbetingelser for minileasing, så der ikke opstår nogle uventede overraskelser.

Har du spørgsmål til biludlejning i Vejle?

Vi ved, at der kan opstå mange spørgsmål i forbindelse med biludlejning i Vejle, og derfor sidder vi altid klar til at hjælpe dig. Vores kundeservice er eksperter i alt, der har med Autokonzept at gøre. Du skal derfor ikke tøve med at søge vejledning hos os, hvis du er i tvivl.

Hvad kan vores kundeservice blandt andet hjælpe med?

  • Hjælp til brug af hjemmesiden
  • Hjælp med betaling
  • Hjælp med kvitteringer eller ordrebekræftelser

Hvis du har specifikke spørgsmål omkring din lejebil, skal du kontakte det værksted, hvor du lejede bilen. Alle vores forhandlere er drevet af autoriseret personale, der har styr på alt, hvad der har med biler at gøre. Så hvis du har spørgsmål til bilens specifikationer eller andre ting, der har med værkstedet at gøre som for eksempel afhentning af bil, skal du blot ringe til den pågældende forhandler.