Langtidsleje af bil

Hos Autokonzept tilbyder vi nu langtidsleje af bil. Hvis ikke du ejer en bil, kan det være svært at finde ud af, hvad der er den bedste løsning, hvis du skal anskaffe dig en bil. Skal du bruge et transportmiddel mange år frem, vil et bilkøb være det bedste. Skal du kun bruge bilen i en begrænset periode, er langtidsleje den bedste løsning. Med langtidsleje binder du dig kun for perioder ad gangen, og det er derfor en meget fleksibel løsning til dig, der mangler en bil.

Disse fordele er der ved at langtidsleje en bil:

 • Lave priser på langtidsleje
 • Mange forskellige biltyper
 • Du binder dig kun for begrænsede perioder ad gangen
 • Du kan opsige med kort varsel

 

Det er muligt at benytte langtidsleje af en bil hos alle vores forhandlere. Vi er lokaliseret i hele Danmark, og der vil derfor aldrig være langt til din nærmeste forhandler. Vores veluddannede personale står klar til at hjælpe dig i alle vores udlejningscentre. Du kan finde din nærmeste Autokonzept lige her.

 

Hvilke biltyper har du mulighed for at langtidsleje?

Hos Autokonzept gør vi alt for, at du kan finde en bil, der passer til lige netop dine behov. Vi sikrer os løbende, at alle vores forhandlere har et sortiment, der kan tilgodese de fleste behov. Er du i tvivl om hvilken biltype, du skal bruge, er du altid velkommen til at tage kontakt til dit nærmeste udlejningscenter. Alternativt kan du henvende dig til vores kundeservice.

Hvilke biltyper kan du langtidsleje hos os?

 • Personbiler i forskellige størrelser og farver
 • Flyttebiler og større transportbiler
 • Familiebiler og stationcars
 • Ladvogne

 

Uanset hvornår du planlægger langtidsleje af bil, kan du være sikker på at den er synet og sikker. Skal du bruge bilen i en længere periode, har du også mulighed for at få den tjekket løbende. Du kan læse mere om handelsbetingelser i forbindelse med leje lige her.

 

Alternativer til langtidsleje af bil

Afhængigt af din situation, kan det være bedste at benytte langtidsleje af bil, men hvis du ønsker en bil i en kortere periode, har Autokonzept mange forskellige løsninger til dig. Vi er specialister på området, og du uanset forhandler vil få god service og gode råd med på vejen.

 

Hvilke services tilbyder vi?

 • Almen leje i kortere eller længere perioder
 • Langtidsleje af mange forskellige biltyper
 • Mini-leasing

En almen billeje er en fleksibel løsning til dig, der skal bruge en bil til normale gøremål. Måske skal du på dagstur eller ferie, eller måske skal du bare bruge en bil, imens din egen bil er til reparation. Du vælger helt selv, hvor og hvornår du vil hente bilen, og vi er yderst fleksible i forhold til tilbagelevering. Når du lejer bil hos os, har du altid mulighed for at tilkøbe vores forskellige tryghedspakker.