Minileasing af bil - Minilease din nye bil her

Hos Autokonzept har du ikke blot mulighed for at leje en bil, men du kan også minilease en bil i en længere periode. Når du minileaser dine biler hos os, får du super skarpe priser og mulighed for en minileasing på lang tid. 

 

Det er lige så nemt som at leje en bil hos os - vi er nemlig med dig hele vejen. Du kan finde et af vores mange gode tilbud på minileasing af biler her. Vi tilbyder minileasing af biler til både privat brug, men du kan også minilease en bil til erhverv.

Minileasing hos Autokonzept

Når du minileaser din bil hos Autokonzept, får du gode priser og ingen skjulte ekstra omkostninger. Vi har et bredt udvalg af minileasingbiler, hvor du kan finde alt fra store og små personbiler, varevogne, sportsvogne og alt indimellem. Vi samarbejder med en lang række autoværksteder og autoforhandlere i hele landet, så du kan forvente en serviceret bil, hvor alt virker. Hvis du vil finde ud af, hvor forhandlerne befinder sig, så kan du finde en Autokonzept samarbejdspartner nær dig.

For at gøre din minileasing af bil mest sikker for dig, tilbyder vi en række tryghedspakker, som sikrer dig og din økonomi ved potentielle skader på bilen. Hvis du kunne tænke dig at vide mere om vores tryghedspakker, kan du læse meget mere her.

Minileasing til erhverv

Hos Autokonzept tilbyder vi attraktive erhvervsaftaler, som giver dig og din virksomhed unikke fordele, når I har brug for en eller flere nye biler til minileasing. Du er altid velkommen til at kontakte din nærmeste Autokonzept forhandler for at høre mere om vores erhvervsaftaler til minileasing af biler. Alle vores forhandlere er autoriserede, så du får en bil, der er i tiptop stand.

Hvad skal du vide om minileasing af bil, inden du minileaser?

Når du minileaser gennem Autokonzept, har vi nogle handelsbetingelser, som sikrer dig som lejer, men også vores forhandlere som udlejere. I handelsbetingelserne nævnes forskellige forhold og betingelser, som begge parter skal overholde for at aftalen er gældende. Denne aftale skal underskrives af både lejer og udlejer inden bilen 

forlader værkstedet, og det er derfor vigtigt, at du har læst det hele igennem, inden du underskriver. Du kan læse alle vores handelsbetingelser for minileasing af bil ved at klikke her. Vi behandler alt persondata inden for lovgivningen, og det er kun medarbejdere med et arbejdsbetinget behov for adgang til dataen, der har det.

Udvalg af biler til minileasing

Hos Autokonzept har vi gennem vores mange forhandlere et kæmpe stort udvalg af minileasingbiler i alle forskellige klasser. På vores hjemmeside har vi samlet alle vores biler, så du nemt og hurtigt kan finde en bil, der passer til dine behov. Du kan med hjælp af vores filterfunktion vælge blandt

  • Hvor mange sæder bilen skal have
  • Prisen på bilen
  • Ekstraudstyr
  • Brændstoftype
  • Og meget mere

Vi har dermed forsøgt at gøre det så let som muligt for vores kunder at finde en minileasingbil hos os.

Hvad end du er ude efter en lynhurtig sportsvogn, en sikker familiebil eller en varevogn, kan du finde det hos Autokonzept. Vi tager altid stor ære og glæde i at hjælpe vores kunder, så du skal ikke være nervøs for at kontakte os online eller hos en af vores forhandlere.

Det med småt - alle udgifter til minileasing

Alle udlejninger inkluderer basis kaskoforsikring, så din eksisterende forsikring ikke berøres, hvis uheldet skulle være ude. Dette betyder, at når du minileaser din bil hos os, får du automatisk en kaskoforsikring med i prisen, så du er sikret fra dag 1 i et vist omfang.

Med vores basis kaskoforsikring vil din selvrisiko ved en skade på bilen ligge på 5.000 DKK, og yderligere vil du være dækket af basis vejhjælp. Basis vejhjælp dækker såfremt bilens mekaniske system hindrer dig i at køre videre, men husk du kan tilkøbe udvidet vejhjælp med en af vores tryghedspakker. Med udvidet vejhjælp kan du også få hjælp ved punkteringer, hvis du kører fast, løber tør for brændstof, låser dig ude eller lignende scenarier.

Minileasing - lej en bil i en længere periode

Vi tilbyder altså minileasing til dig, som hverken får det fulde ud af at leje bilen eller skrive under på en fuld leasingaftale. Dermed er minileasing den perfekte løsning, når du har brug for en bil i en mellemlang periode.

Mangler du en bil, så er du altid velkommen hos Autokonzept. Uanset hvad dit behov er, ser vi frem til at kunne hjælpe dig ud på landevejen. Vi glæder os til at høre fra dig hos vores kundeservice og ude hos vores forhandlere.

Ofte stillede spørgsmål

Er det dyrt at lease en bil?

Der findes ikke en fast pris på leasing af biler - uanset om det er kort- eller langtidsleasing. Prisen afhænger af bilmodellen og aftales individuelt med din foretrukne Autokonzept forhandler. Leasing af biler er som regel billigere end at leje og er beregnet til længere perioder, hvor du kunne have brug for en bil.

 

Hvad for man ud af at lease en bil?

Leaser du en bil hos Autokonzept, kan du være sikker på, at der ikke er nogle skjulte gebyrer forbundet. Leasing er smart, hvis du ønsker en bil i en længere periode, og det er derfor også en billigere løsning. Du kan lease en lang række bilmodeller - blandt vores forhandlere, som findes i hele Danmark.

 

Hvad er erhvervsleasing?

Erhvervsleasing benyttes, når en arbejdsgiver eller virksomhed leaser en bil. Når du erhvervsleaser, er det derfor vigtigt at huske, at din leasede bil kun må bruges i erhvervssammenhænge. Brud på reglerne vil blive straffet pr. kontrakt. Du har mulighed for erhvervslease i mange af vores autoriserede forhandlere.

Hvad er minileasing?

Minileasing er en service, hvor du har mulighed for at lease en bil i en kortere periode. I forbindelse med minileasing får du hos Autokonzept medfølgende kaskoforsikring, og du har samtidig mulighed for at tilkøbe forskellige tryghedspakker, der skal sikre dig økonomisk, hvis du oplever uheld under leasingen.

 

Hvad er korttidsleasing?

Korttidsleasing er et synonym for minileasing. Ordet betegner leasing af bil, der varer i kortere periode end almene leasinger. En periode for minileasing er som regel lidt længere end en normal korttidsleje af bil. Hos Autokonzept kan du minilease hos alle vores forhandlere.