Nem og fleksibel billeje

Hvorfor skal du vælge os?

Hos Autokonzept Biludlejning sikrer vi jer en nem og fleksibel billeje, uden nogle skjulte omkostninger. Når du lejer en bil via vores hjemmeside, støtter du samtidig en af vores lokale og professionelle autoforhandlere og autoværksteder, som har mange års erfaring inden for autobranchen. Disse autoforhandlere og autoværksteder drives af erfarne fagfolk, der leverer kvalitetsbiler til en lav lejepris og på gode betingelser.

 

Når du lejer en bil, er minimumslejen på et døgn. Derefter kan du booke bilen i så lang tid det er muligt. For hver dag man lejer bilen, får man 100 km. med om dagen. Derudover er det muligt at tilkøbe ekstra kilometer, f.eks. 300 km ekstra. Der er ingen begrænsninger, så går turen til Italien tilkøbes blot de ekstra kilometer, som er nødvendige. Det er altid muligt at ringe til udlejningsforretningen og få hjælp til at lave en booking, der passer præcist til dit behov.

Overstiger din booking 30 dage, skifter den til Minilease, hvilket betyder at betingelserne for lejen ændrer sig. Leasing af vores biler er gældende for både erhverv og private. Det kan du læse mere om her.

 

Har I spørgsmål til vores lejebetingelser, har vi svaret på nogle af dem her. Fandt du ikke svaret på dine spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kundeservice@autokonzept.dk eller 70606029 mellem 8.00 og 15.30 mandag til torsdag og mellem 8.00 og 15.00 fredag.

 

Udvalg af biler

Vores udlejningsforretninger har et meget bredt udvalg af biler, der dækker de fleste behov. Til kortere ture og bykørsel har vi vores mikrobiler, der samtidig er vores billigste. Små, økonomiske biler der er nemme at transportere sig rundt i. Til familierne har vi personbiler, stationcars og MPV’er. Med god plads til både passagerer og bagage, er disse et optimal valg for børnefamilierne, når du skal på ferie i Danmark, udlandet eller bare have en bil til de daglige behov.

Vores minibusser er i ferierne blandt vores mest populære valg af lejebil. Det skyldes mængden af plads til passagerer og bagage. Sammenlignet med offentlig transport, så er prisen meget fordelagtig, når man kigger på prisen per person. Minibusserne er blandt andet populære, når skisæsonen er i gang. Hvis turen går sydpå til Alperne, anbefaler vi at tilkøbe minimum en ekstra chauffør og ekstra kilometer.

Derudover har vores udlejningsforretninger et stort udvalg af flyttebiler og varevogne. Med en flyttebil kan man nemt klare en større flytning selv. En flyttebil fra Autokonzept er udstyret med et meget rummeligt varerum, så der er stort set plads til alle dine ting i flyttebilen.

Læs mere om vores biltyper lige her.

Hos en række af vores udlejningsforretninger, er det også muligt at leje en trailer.  Vi har trailere, der kan klare haveaffaldet og trailere der kan assistere, når flyttebilen er fyldt.

 

Hvor kan I vores finde vores udlejningsforretninger?

Vi er en landsdækkende kæde af fagligt stærke udlejningsforretninger og er til stede i alle fem danske regioner. I København, Aarhus, Aalborg og Odense er vi repræsenteret enten central i byerne eller i en overskuelig afstand. I Vestjylland og Nordvestjylland er det muligt at leje en bil i Ringkøbing, Skjern, Thisted Esbjerg og Bredebro.  I befolkningstætte Midtjylland og Østjylland har vi også en række udlejningsforretninger med et bredt udvalg af biler.

 

Se en komplet oversigt her.

 
Autokonzept hovedkontor:

Silkeborgvej 136 
8700 Horsens 
CVR nr.: 84011312

 

Lej bil i Jylland   Lej bil på Fyn      Lej bil på Sjælland    Lej Flyttebil    Lej MPV    Lej Minibus