Bliv udlejningsforretning

Interesseret i at blive en del af Autokonzept Biludlejning? Så læs mere om konceptet herunder. 

 

Hvad indeholder konceptet? En stærk fælles profil, markedsføring og IT-software!

Det er dine egne biler, du lejer ud, det kan være du har ledig kapacitet i dine kundebiler eller vil benytte dine salgsbiler. Vi stiller et omfattende administrations- og betalingssoftware til rådighed og drifter en landsdækkende professionel udlejningswebshop.

 


 Lejebil Silkeborg

 

 VORES MÅL

… at skabe og vedligeholde en landsdækkende kæde af biludlejningsforretninger i Danmark !

... at skabe og udvikle et koncept som giver mest mulig mening og indtjeningsmuligheder for de tilsluttede medlemmer !  

 

Hvad skal du gøre? Sikre god service og udvikle din lokale forretning!

Du har først og fremmest ansvaret for successen i din egen forretning. Du skal selv aktivt udvikle din forretning lokalt og tilføre de nødvendige køretøjer. Du har pligt til at sikre synede og vel vedligeholdte køretøjer, der lever op til kædens standarder. Du skal have forståelse for kæden, og vi ser gerne at du giver os input, så vi sammen kan skabe det bedst mulige koncept.

 

National og lokal markedsføring! En fælles opgave!

Tilsluttede medlemmer betaler et markedsføringsbidrag, som anvendes til national markedsføring af AutoKonzept. Vi har ansvaret for den nationale markedsføring, mens du har ansvaret for den lokale markedsføring. Når du tilmelder dig, køber du en startpakke med skilte og andet markedsføringsmateriale, du kan anvende lokalt.

 

  Lejebil BallerupKassevogn HorsensMinibus Skive

 

Skal din virksomhed være med? …Så kontakt os allerede i dag!

En af styrkerne i AutoKonzept biludlejning er udlejningsforretningernes lokale kendskab og muligheder for at tilpasse forretningen til deres egen kundekreds. Priserne skal være attraktive samtidig med høj faglighed, tillid og service. Konceptet giver dig en række værktøjer som sikrer nem administration af køretøjer og kunder og som ikke mindst sikrer at gældende lovgivning overholdes.  

Tlf.: 70606029

E-mail: kundeservice@autokonzept.dk 

 Autokonzept Biludlejning

 

Det siger dine kommende kollegaer om biludlejningskonceptet: 

God indtjeningsmulighed – uden meget ekstra arbejde!

Vi er blevet en del af Autokonzept Biludlejning, da det er en god indtjeningsmulighed - uden meget ekstra arbejde. Vi havde allerede bilerne og de nødvendige faciliteter, så det var oplagt at udnytte kapaciteten af vores salgs- og værkstedsbiler ved at udleje dem. Bookingsystemet er også enkelt og nemt at arbejde i. Har vi ønsker til ændringer til systemet bliver der lyttet til os, og foretaget forbedringer, som kan gøre vores arbejde nemmere.

Vi vil helt sikkert anbefale andre i branchen til at blive en del af Autokonzept Biludlejning!  

 

Bo og Linda Krogså – 3B Biler, Ballerup
 

 

En kæde med plads til os alle!

Selvom Autokonzept Biludlejning er en landsdækkende kæde, fungerer vi som en selvstændig forretning. Vi bestemmer selv dagsprisen for vores udlejningsbiler. Vi vælger også selv om vi vil acceptere eller afvise bookinger, der kommer ind via bookingsystemet. Det vil sige at vi har fuld kontrol over hvornår og til hvem vi udlejer vores biler. Får vi brug for hjælp, er de kompetente medarbejdere hos Autokonzept Biludlejning kun et opkald væk.

Vi har ikke et eneste sekund fortrudt, at vi er blevet en del af Autokonzept Biludlejning!

 

Erik og Kasper Hjørringgaard – Bilhuset Biersted, Biersted

Ballerup Erik Biersted