Tryghedspakker

Hos AutoKonzept vil vi gerne gøre det så nemt og sikkert som muligt for dig at leje en bil. Derfor tilbyder vi nedenstående 2 forskellige tryghedspakker, der sikrer dig og din økonomi. Det er dog ikke alle vore udlejningsforretninger, der har mulighed for at tilbyde alle pakkerne, ligesom de også afhænger af den enkelte biltype. 

 

Tryghedspakke Sølv

- Nedsat selvrisiko 

Når du lejer bil har du altid en selvrisiko, hvis du laver en skade. Men med en Tryghedspakke Sølv, nedsætter vi din selvrisiko fra 5000 DKK til 2000 DKK.

- Udvidet vejhjælp

Når du lejer bil hos AutoKonzept får du altid basis vejhjælp som dækker såfremt bilens mekaniske system hindrer dig i at køre videre. Med en udvidet vejhjælp får du også hjælp, hvis du kører fast, kører tør for brændstof, låser dig ude, punkterer, mv.

 

Tryghedspakke Bronze

- Nedsat selvrisiko

Når du lejer bil har du altid en selvrisiko, hvis du laver en skade. Men med en Tryghedspakke Bronze, nedsætter vi din selvrisiko fra 5000 DKK til 3000 DKK.

- Basis vejhjælp

Når du lejer bil hos AutoKonzept får du altid basis vejhjælp som dækker såfremt bilens mekaniske system hindrer dig i at køre videre.