Lej en trailer

Hvis du står og mangler en trailer, så kan du leje en hos AutoKonzept. Vi udlejer trailere fra 148,- pr. dag, og du kan let og hurtigt leje din trailer - og køre af sted.

Hvis du skal flytte et stort bord, et helt hjem, haveaffald, jord, varer eller måske noget helt andet, så er det oplagt at leje en trailer. Det er både billigt og nemt og perfekt for dig, der gerne vil hurtigt og sikkert i mål.

vi udlejer både lukkede og åbne trailere, og vi kan hjælpe dig med at vurdere, hvilken trailer der bedst og billigst modsvarer dit behov.  

 

 

Lej en lukket eller en åben trailer

Lej en trailer så længe du har lyst! 

Du kan køre lige så langt med traileren, som du har brug for

Oplagt for dem der gerne vil flytte varer/andet fra a til b

Få vejledning, så du lejer en trailer, der passer til din bil 

Lej hele pakken: både bil og trailer

Hvor tilbyder AutoKonzept leje af trailere?

Du kan leje en praktisk og velfungerende trailer ved vores udlejningsforretninger i Ballerup, Gørlev, Køge, Roskilde, Bredebro, Esbjerg, Rødding, Skive, Møldrup og Farsø.

Se vores udlejningssteder

Eksempler på trailere

Lukket flyttetrailer

Åben trailer

Åben trailer med tip

Åben 2-akslet trailer

Åben 2-akslet tiptrailer

Hvad skal du vide om leje af en trailer?

Din bil skal kunne klare den belastning din trailer samt gods giver

Du kan finde oplysninger om, hvad din bil kan klare i bilens registreringsattest.

Du skal have det rigtige kørekort

Som udgangspunkt må alle med et almindeligt kørekort (B) køre med en trailer med en totalvægt på op til 750 kg, HVIS bilen kan trække den vægt.

Læs traileren ordenligt!

Det er vigtigt, at du sørger for at læsse din trailer eller anhænger, så vægtfordelingen er bedst - og godset ligger forsvarligt.

Fartgrænse

På landevej og motortrafikvej må du maks køre 70 km/t, mens grænsen lyder på 80 km/t, hvis du kører på motorvej. Med en Tempo 100-godkendelse, må du køre 100 km/t. 

 

Hvilken trailer skal du vælge?

Og hvilken trailer skal du så vælge? Som med alle andre køretøjer, er der fordele og ulemper ved forskellige slags trailere. Det du skal være mest opmærksom på er, hvad du har tænkt dig at transportere. Er det let gods, der let flytter rundt på sig? Er det meget tungt? Har du brug for at kunne åbne traileren fra siden?

Skal du transportere tunge sten eller flyvske grene? Skal traileren kunne bremse, eller er din egen bils bremser nok? 

Hvis du skal fragte en let last, er en åben trailer vejen frem for mange, mens traileren heller ikke behøver at kunne bremse selv. FDM har nemlig fundet ud af, at en tom trailer ikke ændrer på bilens bremseevne, mens en tungtbelæsset trailer øger bremselængden.  

 

Lej en bil til din trailer

Hvis du også mangler en bil, kan du selvfølgelig også leje hele pakken hos Autokonzept. Lej en bil og en trailer og kør glad af sted til dit næste slæbeeventyr! Vi vejleder dig selvfølgelig, så du kommer af sted med den helt rigtige bil til den trailer, du har brug for.